שרשור שבועי

GaIi4697

New member
את יודעת לא עושים מבחני קבלה

את רק צריכה לכתוב הודעה פשוטהX_X

ייייייי../images/Emo71.gif

שיר השבוע מmtv2: גירלז הו פליי גיטרס.. שיר השבוע לא מmtv2: the hush sound - the artist radiohead - paranoid android radiohead - karma police dream theater - another day להקת השבוע: רדיוהד קליפ השבוע: שמבלס - דליברי דיסק השבוע: לאדעת~_~ הפתעת השבוע: שביתה? ביאוס השבוע: שביתה? תמונת השבוע: אין לי סרט השבוע: שלושעשרה, אפקט הפרפר סדרת השבוע: שנות ה70!!!!!!111, בנות גילמור, הישרדות ערוץ השבוע: ויאודי
ספר השבוע: הוביט.עדיין. נווו תקעו לי באמצע איזה ספר ליומן קריאה): ציטוט השבוע: These rules are made to break and these walls are built to fall

BabyShambles

New member
להלהלה.

שיר השבוע מmtv2: Those Dancing Days- Those Dancing Days שיר השבוע לא מmtv2: Vetigo- The Libertines, כל קייט נאש, וכל שמבלס. להקת השבוע: Those Dancing Days קליפ השבוע: Those Dancing Days [עזבו אותי. הן חבורה של כוסיות
]
דיסק השבוע: זה לא ברור ש Shotters Nation של השמבלס? הפתעת השבוע: השיער של ממש קצר עכשיו?
ביאוס השבוע: הצטננתי>< תמונת השבוע:
סרט השבוע: אתמול התחלתי את "כיפה אדומה- הסיפור האמיתי" אבל נרדמתי
סדרת השבוע: טופ מודל לייק דה?! ערוץ השבוע: יצא לי לראות רק M2 ספר השבוע: - ציטוט השבוע: "כשאתה אומר למישהו שאתה בעונה שדונה צבעה לבלונדיני זה כזה... וואווו! אתה מתקדם!"

יאיי

שיר השבוע מmtv2:אנבג'ד סבנפולד שיר השבוע לא מmtv2:כל החדש של רדיוהד . להקת השבוע:רדיוהד קליפ השבוע:: דיסק השבוע:רדיוהד הפתעת השבוע: ביאוס השבוע:חולה תמונת השבוע: סרט השבוע:תקפצו לי (זה באמת שם של סרט :p) סדרת השבוע:פריקים וגיקים ערוץ השבוע:אקסטרה הוט ספר השבוע: ציטוט השבוע:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

שיר השבוע מmtv2: החדש של אנג'לס אנד איירוואיבס. גרייט וויד אופן - פיונרל. שיר השבוע לא מmtv2: סיטיואיישן - אסקייפ דה פאיט. איטס הייג טייד בייבי! - דה בלאקאאוט ואיאן ווטקינס
עוד הרבה אסקייפ דה פאיט. הרבה פיונרל. המון הווטורן הייטס. להקת השבוע: אסקייפ דה פאיט. הווטורן הייטס. פיונרל פור אה פרינד. קליפ השבוע: החדש של אנג'לס אנד איירוואיבס. גרייט וויד אופן - פיונרל. סיטיואיישן - אסקייפ דה פאיט. דיסק השבוע: איפ אונלי יור וור לונלי - הווטורן הייטס. טלס דונט טלס ד'מסלבס - פיונרל. דייניג איז יור לייטסט פאשיון - אסקייפ דה פאיט. הפתעת השבוע: חוף היה אצלי
ביאוס השבוע: המממממממ... הוו כן. נתתי לחוף את הדיסק של הווטורן הייטס
תמונת השבוע: - סרט השבוע: אלפא דוג! סוף סוף ראיתי אותו אחרי הפעם ההיא בקולנוע שהייתי עם אחד שהיה חבר שלי אז אם אתם מבינים למה אני מתכוונת.. סדרת השבוע: הדרך לאהוב! ראיתי איזה 12 פרקים בשבוע.. כל העונה השנייה. ערוץ השבוע: בקושי ראיתי משהו.. ספר השבוע: -יש לי שניים שהתחלתי שבוע שעבר.. ציטוט השבוע: בטוח אמרתי יותר מידי דברים מפגרים..

HagarStar

New member
אהמ ואני ויאנה לא נחשבות../images/Emo11.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחחחחחחחחח

ניסיתי להדגיש את העובדה שעם זכר בזמן שאנחנו חברים אי אפשר לראות סרט ><" אומשהו כזה.. נוו שאני מספרת על זה לאנשים אני תמיד מזכירה אותך ואת יאנה! אני רק צריכה ללמוד לא לחפור אז קיצרתי ^^"

ban-kai!

שיר השבוע מmtv2: אנגרי מוב, ועוד כמה שאני לא זוכרת כרגע שיר השבוע לא מmtv2: the hoosiers - goodbye mr a להקת השבוע: siddharta קליפ השבוע: the hoosiers - goodbye mr a דיסק השבוע: הפתעת השבוע: לא מוצאת כזה דבר ביאוס השבוע: החדש של קינגס אוף ליאון מאכזב ברמות תמונת השבוע: סרט השבוע: 13 סדרת השבוע: ורוניקה מארס, קיילXY, הונטד ג'אנקשיין, bleach, death note ערוץ השבוע: הוט אנימה ואקסטרה הוט ספר השבוע: עדיין ''מתים להתפרסם'' של בן אלטון ציטוט השבוע: ''זה לא צנוע.....''

Chemical Venom

New member
הפרק האחרון של דאףנוט מטורף!!

ייצא לי לסיים א הסידרה רק לפני כמה ימים וזה פרק מדהים!

למעלה