שרשור שבועי

LIly845

Well-known member
שרשור שבועי

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: להקת השבוע: קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: ערוץ השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע:

../images/Emo216.gif..

שיר השבוע מmtv2: יו טולק - בייבישמבלס
אגנסט מי - טראש אנריל
טוב נו. כ-ל השירים ברוק טופ 10..מצעד מעולה היה היום
שיר השבוע לא מmtv2: Bon Jovi - Living On A Prayer Avanged Sevenfold - Seize The Day Critical Acclaim - אוונג'ד A Little Piece of Heaven - אוונג'ד וכך הלאה עם כל האלבום החדש.. Polyhemerous - BB Medicate - BB, וכך הלאה, כל האלבום הראשון שלהם..חח Uno - מיוז Muscle museum - מיוז Dead Star - מיוז להקת השבוע: A7X!!...מיוז..BB ו-HIM קליפ השבוע: "סייז דה דיי" של אוונגד. אני בדיליי מטורררף. אבל קליפ מדהים. דיסק השבוע: החדש של אוונג'ד.. הפתעת השבוע: שביתה ממשיכה!.. ביאוס השבוע: הייתי צריכה לעבוד. אבל לאאא. ביטלו. קקות. תמונת השבוע: סרט השבוע: "אבודים" סדרת השבוע: "גיבורים" ערוץ השבוע:אמטיוי למיניהם, ערוצי הסרטים, ערוץ 3 וביפ. ספר השבוע: ....... ציטוט השבוע:...

MayLuvsDoug

New member
שאט אפ אנד דרייייייב

חחח לא באמת.|: שיר השבוע מmtv2: טדי פיקר!!!!!!111111111111111 :>:>:>:> שיר השבוע לא מmtv2: מנמ air traffic - shooting star להקת השבוע: ארקטיק, איר טראפיק, JUSTICE קליפ השבוע: Leap Of Faith של האדוקן דיסק השבוע: אנערף הפתעת השבוע: רצתי שעהההה ביאוס השבוע: חחחחח לאמשנה תמונת השבוע: אללה אואכברררררררר (איי לאב יו מיצ!) סרט השבוע: טרבית'יה משהו כזה סדרת השבוע: סקינס (ראיתי הכל מהתחלה
) ערוץ השבוע: ממ יס סטארס ספר השבוע: ג'יין אייר!!!!
ציטוט השבוע: חחחחחחחחחחח "ייאיייייייייי צ'יגעוווווווןןןןןןן" XDDD

Luna Sphere

New member
לא פשוט

ניחשתי שזו את כי ראיתי את השרשרת של היהלום ונזכרתי שהראית לי אותה בפורום אופנה @_@

COBRAsnake

New member
אוי נכון../images/Emo3.gif

לא הסתכלתי על הכינוי בכלל>: קוראים לי מישל by the way
טוב אני אנצל את ההודעה הזאת כדי להגיד לך שיש לך ארון מושלם! אהבתי הכל הכל! *_* אם הייתי כותבת את זה שם התגובה שלי הייתה נבלעת בין כל שאר מליוני התגובות שאומרות אותו דבר, לול תפוז היה קורס אם הייתה מגיבה לכל פריט שאהבתי|: בקיצור יש לך טעם מצוין

MayLuvsDoug

New member
חחחחחחחחח מה הבעיה

תמונה סטייל חחחחחחחחחח מוחמד ראסול איל משמו פייייייי

MyUsedRomance

New member
ג'יין אייר../images/Emo99.gif../images/Emo135.gif

כל פעם שאני קוראת אותו אני מגלה משהו חדש

Rose131

New member
כן, כנל,

צדדים חדשים של המיטה וכל זה
הייתי צריכה לקרוא אותו באנגלית למורה הפרטית לפני איזה שנתיים, ופשוט כל פעם שהתחלתי נרדמתי

../images/Emo222.gif../images/Emo18.gif

שיר השבוע מmtv2:Foo Fighters - Long Road To Ruin שיר השבוע לא מmtv2:Foo Fighters - Low להקת השבוע:Foo Fighters קליפ השבוע:Foo Fighters - Long Road To Ruin דיסק השבוע:The Killers-Hot Fuss הפתעת השבוע:אין משהו ... ביאוס השבוע:כל השבוע הזה היה באסה אחת גדולה תמונת השבוע:הברנש מנמלטים ---> סרט השבוע:בהצלחה צ'אק סדרת השבוע:נמלטים ערוץ השבוע: ערוץ 8 חחח... ספר השבוע: ציטוט השבוע:"את אוהבת קינדר ?! בטח !!!! זה קינדר מי לא אוהב קינדר , כולם אוהבים קינדר , זה כמו במבה מי לא אוהב במבה , כולם אוהבים במבה ."XD

למעלה