שרשור שבועי

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifאבל זה בלתי אפשרי

לשיר/לדקלם בקצב שלו

DropDeadAlice

New member
לא זה לא בציניות.../images/Emo11.gif

ואני לא כ"כ מבינה איך זה שהתה שלה התקרר קשור לעובדה שסטן הוא סייקו-פריק סטוקר של סלים שיידי. אז מתוך כל הפזמון השורות המודגשות הן היחידות שאני מוצאת קשר ביניהן לבין שאר השיר My tea's gone cold I'm wondering why I.. got out of bed at all The morning rain clouds up my window.. and I can't see at all And even if I could it'll all be gray, but your picture on my wall It reminds me, that it's not so bad, it's not so bad.. עוד איכשהו...

Rose131

New member
נוו

היא בעצם אומרת שלא אכפת לה מכלום- אין לה טעם לחיים. כאילו, היא קמה מהמיטה בשביל תה, והוא גם ככה קר. זאת אומרת, אין לה למה לקום חוץ מהתה
הכל אפור, היא לא רואה כלום. אבל אז היא אומרת שלא אכפת לה שהכל יהיה אפור ולא אכפת לה שלא יהיה אכפת לה מכלום ושהיא לא תראה כלום, רק כי יש את התמונה שלו על הקיר! לא?

Unaffected

New member
אממ..../images/Emo12.gif

נראהלי שהכונוה היא שהכל אפור חוץ מהתמונה שלו על הקיר שמזכירה לה שהכל לא נורא כמו שזה נראה.

Rose131

New member
נווו,

היא אומרת שלא אכפת לה שהכל יהיה אפור חוץ מהתמונה שלו שמזכירה לה שבלה בלה בלה1%!@%.

orw93

New member
../images/Emo205.gif

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: Trees-Marty Casey(Rockstar:INXS) Preety Vegas-Inxs
להקת השבוע: Mcfly קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: גרנדD: ביאוס השבוע: ביטלו פעולה._. תמונת השבוע:אני במהירה. סרט השבוע: סדרת השבוע: דגראסי
ערוץ השבוע: יסטראס ספר השבוע: ציטוט השבוע: יש מלא
"נסעתי היום עם הגוצי" "מה? לסוף הרחוב וחזרה?" "לגן של עמר" "וכמה פעמים נתקעת בדרך?" "לא נתקעתי. אבל נשבר הג'ק צד"XD (הגוצי זה האופנוע שאבא שלי משפץ כבר לא יודעת כמה זמן וכנראה שהוא גם אף פעם לא יסיים
)

M a a y a n K

New member
../images/Emo221.gif

שיר השבוע מmtv2: טדי פיקר ואוונג'ד שיר השבוע לא מmtv2: קאבר של קין לאנג'וי דה סיילנס והשיר הזה של השוגבייבס להקת השבוע: - קליפ השבוע: איימי ווינהאוס-באק טו בלאק דיסק השבוע: - הפתעת השבוע: טו מאץ'... ביאוס השבוע: סופשבוע מבאס...והטופ 10 של מיוז, כי לא היו בו PLUG IN BABY וניו בורן (לדוגמא...) וגם היו צריכים להחליף בין השיר הראשון לאחרון. תמונת השבוע: אין לי... סרט השבוע: לא ראיתי סדרת השבוע: סקראבס? ערוץ השבוע: M2 (בגלל הלוח שידורים החדש) ספר השבוע: מלאכים ושדים (בפעם המי-יודע-כמה, רק השבוע סיימתי לקרוא אותו...
) ציטוט השבוע:...

PATD

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo187.gif

שיר השבוע מmtv2: the kill- 30stm crushcrushcrush- paramore שיר השבוע לא מmtv2: XO-fall out boy breath- BB breathe [2am]- anna nalick להקת השבוע: פארמור!
קליפ השבוע: של breath ו crush דיסק השבוע: אין... הפתעת השבוע: הממ.. ביאוס השבוע: בע אני לא מרגישה טוב! תמונת השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע: הפמליה ערוץ השבוע: VOD חח ספר השבוע:
ציטוט השבוע:

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifשא..שא..שא..שא..

שאבויהD: שיר השבוע מmtv2: משהו של מקסימו פארק. שכחתי ת'שם
שיר השבוע לא מmtv2: Guilty Pleasure The Church Of Hot Addiction Angie אוה והיו עוד אבל אין לי כוח;; להקת השבוע: קוברה
קליפ השבוע:- דיסק השבוע: שני האלבומים של קוברה D: |גיוון| הפתעת השבוע:
..?|סניליות| ביאוס השבוע: לא היה כיף במיוחד באלגברה; לא מצאנו דירה; לא הלכתי ליריד; |אופטימיות| תמונת השבוע:
סרט השבוע: הרדוף לבן. סרט מעולה
סדרת השבוע: אבודים, שנות ה-70 והאו.סי D: ערוץ השבוע: VOD ספר השבוע: לא קראתי השבוע
ציטוט השבוע: "ברנש אחד פגע בפגוש מכוניתי אתמול. אמרתי לו 'פרו ורבו ומלאו את הארץ', אבל לא בדיוק במילים האלה." -וודי אלן. LOL אין לי מושג למה ,זה הצחיק אותי בצורה איומה ><

HagarStar

New member
ממ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: להקת השבוע: פראמור קליפ השבוע: גימי מור D: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע:
סרט השבוע: חמש ילדות יפות
סדרת השבוע: גוסיפגירל, הירוס, פריזןברייק, עקרות בית נואשות ערוץ השבוע: יסטארז ספר השבוע: זכרונותיה של גיישה ציטוט השבוע: "Last year, i believe he had an original thought. It died of loneliness..."

פיףפיףפיף

שיר השבוע מmtv2: paramore - crushcrushcrush operator please - leave it alone reverend and the makers - open your window שיר השבוע לא מmtv2: הרבה להקת השבוע: פראמור אופרייטר פליז פאיר טו מידלנד קליפ השבוע: operator please - leave it alone דיסק השבוע: הפתעת השבוע: לא היה שום דבר מפתיע השבוע ביאוס השבוע: הרבה תמונת השבוע: איזה נשנשים.... סרט השבוע: יצאת גבר סדרת השבוע:הרבה אנימות שבטח אפחד לא מכיר ערוץ השבוע: הוט אנימה ספר השבוע: ציטוט השבוע: "לפחות לא נרגיש את הפוסטמה וויב שהיא משדרת"

situations

New member
חחחחחח הציטוט../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

נו אני אצל חברה ואינלי כוח להחליף משתמש ואל תשאלו למה אני ערה ב6 וחצי וישנתי אולי חצי שעה ואנלא עייפה ואני צריכה להיות בבית ב9 ואנחנו ישר נוסעים לסוגשלחו"ל [בית חשמונאי או משהו, זה לא באמת ישראל] |:

Unaffected

New member
ממממ

שיר השבוע מmtv2:נמ כלום. שיר השבוע לא מmtv2: adam's song להקת השבוע: אין קליפ השבוע:אין דיסק השבוע:איןXD הפתעת השבוע: הסיכות נמכרות נורא מהר ויש לי כסףXD ואממ..
המורה לתסריטאות נורא אהבה את מה שכתבתי בשיעור האחרון D: ביאוס השבוע: ממממ.. לאדעת. תמונת השבוע: סרט השבוע: מממ מה ראינו בקולנוע? "שיר אשיר בגשם",שוב
סדרת השבוע: כלום. שתחילו כבר עונות חדשות
ערוץ השבוע: - ספר השבוע: "האוהל האדום" ציטוט השבוע:"יש לכם..." "טוקיו הוטל?" "די לקלל ><"

למעלה