שרשור שבועי

Rose131

New member
חחח וטפ הציטוט?

וואי שתקי, עדיף לראות את שיר אשיר בגשם מאשר M. מילא שמראים לנו סרטים מ1926, זה גרמני והכל- אבל זה אילם. מאז שהתקדמנו ל1931, יש בזה פאקינג דיאלוגים בגרמנית! איכ!

Unaffected

New member
חחח זה כי כל המוכרים בכפ"ס חושבים שאנשים

רוצים לקנות סיכות של טוקיו הוטל >_< ואמ.שיר אשיר בגשם זה נחמד,אבל ראינו אותו כבר פעמיים לפחות,היא סתם מראה לנו אותו שוב כי אין לה כוח ללמד XD חחחחחחחחחחח איך אני רואה אותך מתחרפנת בשיעורים בגלל הגרמנית XDDD

GD ROCKS

New member
בלהבלהבלה.

שיר השבוע מmtv2: Alexisonfire-Rough Hands איזה מגניב (וממש מוזר
) היה לראות אותו באמטיוי. Kate Nash-Foundations שיר השבוע לא מmtv2: Pixies-Where Is My Mind Bright Eyes-Lua Alexisonfire-Hey It's Your Funeral Mama (כי אי אפשר בלי אלכסיס) להקת השבוע: לאיודעת. אלכסיס.. (שוב...) קליפ השבוע:http://www.youtube.com/watch?v=92B4K8zbE3U דיסק השבוע:Bayside-Bayside חח אני חוזרת על עצמי כל שבוע. הפתעת השבוע:הפתעה שעשו החברים כשחזרנו. ביאוס השבוע:לאיודעת. ההשלמת שעות שינה. בחיי כמה ישנתי
תמונת השבוע:אין לי כוח סרט השבוע:מועדון קרב ושתיקת הכבשים סדרת השבוע:- ערוץ השבוע:אמטיוי2 ספר השבוע:- ציטוט השבוע:"אפשר בבקשה כוס ספרייט" XDDDDDDD חחחחחח עזבו. ושוב "ביצים ביצים ביצים" "היי!!!!!!!"

COBRAsnake

New member
../images/Emo188.gifמשעמם לי

שיר השבוע מmtv2: מאנ'ז נידס של הקריבס שיר השבוע לא מmtv2: נידי גירל של chromeo, אז אבאוט סואו בילואו של הקלאקסונס להקת השבוע: ליט'אל ביזל קליפ השבוע: mountain dew הקאבר לסולג'ה בוי לולללל דיסק השבוע: - הפתעת השבוע: יש מצב שאני אשיג עבודה סוףסוף! ביאוס השבוע: חחח קלאקסונס לא ענו להודעה שכתבתי להם במייספייס): תמונת השבוע: סתם אקראי.. סרט השבוע: hot rod סדרת השבוע: המשרד ערוץ השבוע: יס12 ספר השבוע: - ציטוט השבוע:
"You know who's a real hero? Hiro from Heroes, that's a hero ... also Bono."​
חחחחחח דוויט.

COBRAsnake

New member
טכנית אני כתבתי, תיקנתי ושלחתי מהמייספייס שלי

! אז שושששש לך מה בקשר למחר? את לא מחוברת ואני עדיין לא יכולה להחזיר לך תשובה|:

COBRAsnake

New member
חחחח הוא כלכך מטומטם

אני יכולה לשבת שעות ביוטוב ולראות את כל הסירטונים של המתיחות שג'ים עשה לו! הסדרה הכי מצחיקה בעולם

Mg14

New member
זו גם דרך להצטרף לא?

שיר השבוע מmtv2: smokers outside the hospital doors - editors וההוא של הוומבאטס שיר השבוע לא מmtv2: new born - muse MCR- dead! don't cry - GNR the used - i caught fire להקת השבוע:MCR קליפ השבוע:i wanna make it wit chu - QOTSA דיסק השבוע: אוריג'ן של מיוז הפתעת השבוע:המ ביאוס השבוע: מתמטיקה תמונת השבוע:תגובה מהירה סרט השבוע:לא סדרת השבוע:לא. [בגלל שהפסדתי ראנאוויי, למרות שהתחיל גיבורים] אז הירוס. ערוץ השבוע:MTV2 ספר השבוע:הארי פוטר 7 XD ציטוט השבוע:חסוי.

Rose131

New member
זה אומר שאת חדשה וכל זה?../images/Emo12.gif

זאת לא דרך להצטרף! פתחי הודעה, הציגי את עצמך, וכל זה

למעלה