שרשור שבועי

LIly845

Well-known member
שרשור שבועי

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: להקת השבוע: קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: ערוץ השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע:

GaIi4697

New member
המ

שיר השבוע מmtv2: Conquest שיר השבוע לא מmtv2: המממ סטריט לייטס? לאזוכרת
להקת השבוע: וויו? וייטסטרייפס? פיג'ון דטקטיבס? הולוואיז? לאיודעת
קליפ השבוע: המ לאדעת
אבל ראיתי ליברטינס בM2 בפעם הראשונה! [כןכן] דיסק השבוע: המממממ משהו של הלהקות מלמעלה?XD הפתעת השבוע: מורה חדשה?D: ביאוס השבוע: המממממ לאיודעת אנשים וזה? תמונת השבוע: זה חרא איכות אבל אני כלכך אוהבת את התמונה הזאת עם היידים הקטנות האלה!!$~
סרט השבוע: נראהלי היחידי שראיתי היה הטרמפיסט סדרת השבוע: דקסטר ניפטאק ומונלייט.. כרגיל.. ערוץ השבוע: M2? חח לאדעת הסדרות שאני כן רואה בטלוויזיה הם תמיד ביס מקס אז.. ספר השבוע: אין ציטוט השבוע: קאז'ול פריידי לול

HagarStar

New member
אמ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: סולג'ה בוי? להקת השבוע: קוברה סטארפיש קליפ השבוע: סולג'ה בוי וקיס קיס של כריס בראון דיסק השבוע: ויוה לה קוברה הפתעת השבוע: 110 בבוחן במתמטיקה ביאוס השבוע: 3 סופגניות מזדיינות תמונת השבוע: סרט השבוע: אה זכרונותיה של גיישה? לא אהבתי כ"כ
סדרת השבוע: הירוס
ערוץ השבוע: יסטארז ספר השבוע: זכרונותיה של גיישה ציטוט השבוע:

Rose131

New member
^^

שיר השבוע מmtv2:קראשקראשקראש, בליד וול, פלורסנט אדולסנט.. שיר השבוע לא מmtv2:כלמיניD: להקת השבוע:אמ.. HIM, פוב, אמ. נו, לאדעת! קליפ השבוע:בלי וול! דיסק השבוע:נו לאדעת
הפתעת השבוע:הקומיקסים!!1
ביאוס השבוע:כלמיני. תמונת השבוע: הנה
! סרט השבוע:סליפי הולוו
סדרת השבוע:אנג'ל! ערוץ השבוע:נמ ספר השבוע:גיאומטריה של המישור
ציטוט השבוע: "You have declared war, Vampire! You have no idea what you have done!" "I've declared war, you just said."

Unaffected

New member
גיאומטריה של המישור זה לא מכיתה ט'?../images/Emo12.gif

[[איכסאיכסאיכס.]]

Lyla Bellamy

New member
../images/Emo105.gif

שיר השבוע מmtv2: אמממ Staring At The Rude Bois-Gallows שיר השבוע לא מmtv2: התמכרתי לYou hear me - jimmy eat world להקת השבוע: Gallows קליפ השבוע: Still remains - Dancing with the enemy דיסק השבוע: מדינה לייק - From Them Through Us To You הפתעת השבוע:טריילר נרניה ביאוס השבוע:השביתה נגמרת כנראה תמונת השבוע:לא בא לי סרט השבוע:שר הטבעות שוב סדרת השבוע:דקסטר ערוץ השבוע:MTV2 חחחחח ספר השבוע: הממממממ ציטוט השבוע: רובי וויליאמס שליטה

PATD

New member
you can breath now

שיר השבוע מmtv2:מממ הלנה של MCR
כי ראיתי אותו היום אחרי מלא זמןןן שיר השבוע לא מmtv2:ג'קס מאנקין, BB, הילארי דאף
להקת השבוע:ג'קס מאנקין קליפ השבוע:אפולג'ייז של וואן ריפובליק וטימברלנד דיסק השבוע:אין... הפתעת השבוע:מזה הקור הזה! O__O ביאוס השבוע:שכל כך קר בלילה! אוףףף :( תמונת השבוע: סרט השבוע:מולאן רוז וג'ון טאקר מאסט דיי סדרת השבוע:CSI, weeds הפמליה וסופרנוס חהחה ערוץ השבוע:מממ VOD ואקסטרהוט ספר השבוע:אין ציטוט השבוע:לאיודעת

Unaffected

New member
../images/Emo122.gif

שיר השבוע מmtv2: לאדעת שיר השבוע לא מmtv2: Good Charlotte- Motivation Proclamation להקת השבוע:- קליפ השבוע:- דיסק השבוע:- הפתעת השבוע:יש לי כסף
ביאוס השבוע: פרצו לסבתא הביתה..נגמרה השביתה..וכלמיני כאלה תמונת השבוע: נע סרט השבוע:- סדרת השבוע: העשב של השכן (למרות שאני אראה את הפרק רק עוד שעתיים ככה XD ) ערוץ השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: "זה נראה כמו תולעת" "קנאביס?"

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif *מעתיקה חלק XD*

משעמםםםםם לי. שיר השבוע מmtv2: Hadouken! - Leap of Faith ; Hadouken! - Liquid Lives ; Hadouken! - That Boy That Girl ; שיר השבוע לא מmtv2:|סדגש |יותר מדי של הביטלס; Hadouken!- Dance Lesson ; Hadouken! - Superstar ; וכמובן, Queen - Don't Stop Me Now
להקת השבוע: הביטלס. קליפ השבוע: Hadouken! - Leap of Faith דיסק השבוע: ממ של ארוואי ? XD הפתעת השבוע: סקס חתולים? היה קריפי ביותר. ביאוס השבוע: בסוף עוברים למודיעין
טוב שזה לא חור רחוק יותר
אה ופיתחתי הצטננות קלה ;; תמונת השבוע: סרט השבוע: רקוויאם לחלום
. היה אתמול בהוט. סדרת השבוע: בטיפול[כה. תתפגרו
], שנות ה-70
, מלון בבילון. ואבודים,כמובן. ערוץ השבוע: VOD. ספר השבוע: שתיקת הכבשים.עדיין
. אני רוצה הארי
[שגם אחת הסיבות שכמעט אף אחד לא מחוברר@!] ציטוט השבוע: "תנו לי ה' ! " "זין." היחיד שאני זוכרת -.-

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifלאאאאא../images/Emo7.gif

אוח נו. שום דבר לא הולך לי היום. בוהו
|אימו|

CitizenErased

New member
אני אנחש שהגיטריסט זה ההוא עם החולצה של

בלונדי? בכל מקרה הוא נראה כמו גרסה צעירה, פחות מעוותת ועם שיער מלחיץ מתקופת Sunburn של מאט

...

שיר השבוע מmtv2: אין
שיר השבוע לא מmtv2: Rufus Wainwright - 14th Street Patrick Wolf - Empress להקת השבוע: רופוס קליפ השבוע: x דיסק השבוע: Rufus Wainwright - Want One הפתעת השבוע: חוזרים לבית ספר אחרי חנוכה.
ביאוס השבוע: עיניין משפחתי כלשהו. תמונת השבוע: x סרט השבוע: "מכושפת". קיטצ' טהור
סדרת השבוע: never mind the buzzcocks. התמכרתי
ערוץ השבוע: יסטארז1 ספר השבוע: "הארי פוטר ואוצרות המוות" ציטוט השבוע: יותר מדי..

CitizenErased

New member
רופוס../images/Emo99.gifראית את הקליפ שלו ל...

across the universe? עם דקוטה פאנינג הקרציה?

למעלה