שרשור שבועי

../images/Emo216.gifSilence! I KilL You!!#$^

[אחמד דה דד טרוריסט נו..;;] *מועתק ברובו מפורום מכ"ר
* שיר השבוע מmtv2: קראקראשקראש, טדי פיקר,בליד וול..ויש עוד.. שיר השבוע לא מmtv2: 30 שניות: דה מישן, בודהה למרי, פולן, קאפריקורן. אוונג'ד- סקרים,ברומפטון קוקטייל, א ליטל פיס או האבן, MIA, דה וויקד אנד,איי וונט סי יו טונייט, צ'אפרט פור, אנהולי קונפשנס, וורמנס או דה סול. דוטרי- יוזד טו,האום, אובר יו,איטס נוט אובר, ואט אי ואנט,קראשד. אנטווין- ביטר סוויט, בלידינג פור דה קיור, פרוזן ביי דה סאן, סיקס פיט דאון בילאו, נוט'ינג איס פוארבר, קארטנד לייפ. סימפל פלאן- קרייזי, מי אגנסט דה וורלד, פרפקט, וולקום טו מיי לייף. בולט פור מיי ולנטיין- טירס דונט פול, טירס דונט פול אקוסטי, האנדס אוף בלאד(אימאלה..), אול דיס ט'ינגס איי הייט. איי אמ גוסט- פריטי פיפול נאבר ליי ואמפיירס נאבר דיי, דה מוסט ביוטיפול נייטמר, אאור פרנדס.. להקת השבוע: אנטווין, אוונג'ד, דה יוזד, 30 שניות..מכ"ר. קליפ השבוע: .... דיסק השבוע: החדש של בריטני,החדש של אוונג'ד, של דותרי. הקודם של אנטווין, בולטסשל מכ"ר,הראשון של 30 שניות. הפתעת השבוע: נגמרת השביתה! ביאוס השבוע: נשרפה לי הלשון פעמיים
תמונת השבוע: -> סרט השבוע: "אבק כוכבים", "האישה המושלמת". סדרת השבוע: גיבורים!
ערוץ השבוע: ביפ
ספר השבוע: ... ציטוט השבוע: סיילנס אי קיל יו

Wrath Within

New member
ואוו, תמונה מדהימה../images/Emo99.gif../images/Emo11.gif

אשכרה שמרתי אותה, משהו שלא עשיתי הרבה זמן.

CitizenErased

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע מmtv2: אמממ The Killers - Tranquilize שיר השבוע לא מmtv2: Klaxons - Magick ,Muse - Easily, Kasabian - LSF להקת השבוע: קסביאן קליפ השבוע: http://youtube.com/watch?v=bKCoBt43HWE MTV2 REWIND
דיסק השבוע: קסביאן הראשון הפתעת השבוע: רייג' אגיינסט דה משין מגיעים לאירופה!
ביאוס השבוע: אמממ אין תמונת השבוע:
סרט השבוע: רמז לסקנדל, ביוולף 3D ועדיין 3:10 ליומה
סדרת השבוע: little britain, eastenders ערוץ השבוע: bbc prime ספר השבוע:
ציטוט השבוע: "tonight Matthew, I'm gonna be Celine Dion"
ליטל בריטיין

What Do They Know?../images/Emo219.gif

שיר השבוע מmtv2:
-- שיר השבוע לא מmtv2:
מיי כמ-דמולישן לאברס בעיקר. וגם בכלל כל 3 האלבומים.
אפיקה-סנסוריום,דה אובססיב דבושן.
מיינדלס-בומב דיס טראק,סטרייט טו וידאו,שאט מי אפ,1989.
לורדי-רד בלאד סאנדמן,דביל איז אה לוזר,ווד יו לאב אה מונסטרמן,ווייק דה סנייק,ברינגינג באק דה בולס טו דה רוק,לאסט קיס גודביי.
דה הייבס-טיק טיק בום,פאפט און אה סטרינג.
מיוז-סיטי אוף דלוז'ן,טייק אה בואו,שואוביז.
נייטוויש-פאשן אנד דה אופרה. להקת השבוע:
מיי כמ,אפיקה,מיינדלס ולורדי. קליפ השבוע:
-- דיסק השבוע:
מיי כמ-בולטס.
you'll rabel to anything-מיינדלס. הפתעת השבוע:
התיקייה של מיינדלס מסתנכרנת D:. ביאוס השבוע:
הפסיקה להסתנכרן אחרי יומיים. [ועכשיו המשיכה להסתנכרן
] תמונת השבוע:
סימון בעירום. ריר. בסרט השבוע:
בובספוג-הסרט
. סדרת השבוע:
שנות ה70. ערוץ השבוע:
וי.או.די. X_X ספר השבוע:
הסיפור של דוגו. ציטוט השבוע:
"הגיטרה של פראנקי כ"כ מגניבה!"

M a a y a n K

New member
../images/Emo132.gif

שיר השבוע מmtv2: לא ראיתי כמעט עם השמירות האלה... שיר השבוע לא מmtv2: NIN-Closer El Tango De Roxanne ממולאן רוז' A Song To Say Goodbye-Placebo להקת השבוע: נראה לי שפלאסיבו קליפ השבוע: A Song To Say Goodbye-Placebo דיסק השבוע: - הפתעת השבוע: שדודה שלי חיכתה 20 דקות בחנות של סטימצקי בשביל לקנות לי את העותק הראשון של הארי פוטר...חחח...ושאני יוצאת לקורס ביאוס השבוע: ישנתי רק 3 שעות בלילה... תמונת השבוע: סרט השבוע: מולאן רוז' סדרת השבוע: משפחה בהפרעה ערוץ השבוע: יסטארס 123 ספר השבוע: הארי פוטר ואוצרות המוות כמובן (עוד לא סיימתי, לא לספיילר!!!) ציטוט השבוע: -

Rock Bottom

New member
חח גם אני הסתננתי לכאן כאילו כלום

אז אני אורון, 21, מראשון. אממ.. הרגע השתחררתי מהצבא ואני מהמחנה המיוזרי שכותב פה בדר"כ. נעים מאוד וזה (למרות ש-60% ממי שכותב פה אני כבר מכיר מפורומים אחרים, אבל למי שלא מכיר עדיין)
שיר השבוע מmtv2: Serj Tankian - Lie Lie Lie (בכלל, אלבום גדול
). Friendly Fires - Paris Pendulum - Granite Sons and Daughters - Darling Foals - Balloons וכמובן, שיר הכריסטמס של המאה - The Killers - Don't shoot Me Santa שיר השבוע לא מmtv2: Mew - She Came Home for Christmas Mae - Sometimes I Can't Make it Alone Foo Fighters - Erase/Replace Death Cab for Cutie - Transatlanticism Klaxons - Golden Skans The Killers - Shadowplay Mooooze - MOTP & Stockholm Syndrome להקת השבוע: קילרס. קליפ השבוע: גם פה הקילרס מככבים, עם הקליפ הכי הזוי, מצחיק, ו"מעוות", אם לצטט את אינה (Runt), שראיתי סביר להניח בחיי - Don't Shoot Me Santa! דיסק השבוע: Elect the Dead של סרג' השקסי RATM - RATM Radio 1 Established 1967 (אוסף הקאברים המעולה של רדיו 1) The Vertigo of Bliss של מון דה ביפ! הפתעת השבוע: הורדתי רסלינג אחרי איזה חצי שנה שלא ראיתי? וואו, בגדול, עולמי צר כעולם נמלה כרגע, אז אין ממש הפתעות מטורפות. באמת שאני לא עושה כלום חוץ מלישון-מחשב-אוכל-חברים. אני זקוק לחופש הזה כנראה. תיכף אני אתחיל כבר לעבוד ובלה בלה בלה. ביאוס השבוע: היה לי דווקא שבוע נחמד. תמונת השבוע: אם כבר היכרות וזה.. תמונה של חלק מהישראלים בבודפשט במלון, יום אחרי ההופעה (החלק המגניב של הישראלים שטס, הכוונה). אני מחזיק את הפוסטר של ההופעה מצד ימין, עם הג'קט שחור-אפור פסים. סרט השבוע: בוראט ב-DVD? סדרת השבוע: The Amazing Race, בהפרעה, אמריקן דאד. כל השגרתיים שלי בהוט. ערוץ השבוע: ביפ, והערוץ הזה שלשמו התכנסנו פה, ככל הנראה. ספר השבוע: פרומו של מעריב!! (עדיין לא השגתי לירון, נחפש מחר בסטימצקי שאריות). ציטוט השבוע: "אני לא שומעת! יש פה חלללללוןןןןןןןן!!!"
(רק אלוהים יודע למה נזכרתי בזה עכשיו).

Rock Bottom

New member
../images/Emo69.gif לא קפץ השרשור

שייסה. אין לי כוח להציג את עצמי שוב במקום אחר בפורום. חח מי שקרא בטעות קרא. תודהשלוםבוקרטוב.

Incubus Creep

New member
איזה פוסטר יפה:O

זה הפוסטר הזה שללירון יש משהו כמו 20 כאלה? חח ואתה כמעט בכל הפורמים שאני נמצאת בהם

Runt

New member
MEW + MAE ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אהבת את האלבום האחרון של מיי?

למעלה