שרשור שבועי

MyUsedRomance

New member
Stupid Motherfucker../images/Emo98.gif../images/Emo135.gif

שיר השבוע מmtv2: החדש של וויט סטריפס
שיר השבוע לא מmtv2: Tokio Hotel - Schrei Tokio Hotel - Reden Tokio Hotel - Durch Den Monsun 30 Seconds To Mars - Attack Avenged Sevenfold - Bat Country Jimmy Eat World - Pain Linkin Park - Leave Out All The Rest Linkin Park - Given Up Linkin Park - Valentine's Day My Chemical Romance - House of Wolves Papa Roach - Reckless Paramore - Conspiracy Paramore - Miracle The Red Jumpsuit Apparatus - Face Down Blur - Song 2 Cute Is What We Aim For - Curse Of Curves Escape the Fate - Situations Girld Aloud - Teenage Dirtbag Iron Maiden - 2 Minutes to Midnight Misfits - Helena 2 Nickelback - Hero Muse - Plug In Baby Nirvana - Heart Shaped Box Saosin - Voices The Academy Is... - Slow Down The Smashing Pumpkins - Today The Veronicas - 4ever היהודים - קח אותי היהודים - מחפש תשובה להקת השבוע: היהודים, טוקיו הוטל, לינקין פארק ומיי כמיקל רומנס
קליפ השבוע: Tokio Hotel - Schrei דיסק השבוע: The Black Parade -My Chemical Romance
הפתעת השבוע: יש לי סוף סוף כסף
ויכול להיות משיגים לי את הדיסק של סינמה ביזאר
ביאוס השבוע: לא עולה שום דבר לראש
תמונת השבוע: חולצה של חברה שלי
פנתרה מי שלא יודע
סרט השבוע: הארי פוטר וגביע האש?
סדרת השבוע: גונזו ערוץ השבוע: MTV2 ספר השבוע: פאנפיק, כמו תמיד.
ציטוט השבוע: When i grow i want to be a famouse rockstar, only not famous but still a fucking rockstar! אל תשאלו
XDDDDDDDDDDD

טננננעךיךכ../images/Emo13.gif

שיר השבוע מmtv2:small town girl שיר השבוע לא מmtv2:anarchy in the uk-sex pistols להקת השבוע:sex pistols קליפ השבועמממ אין לי דיסק השבוע:סקס פיסטולז הפתעת השבוע::\ ביאוס השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע:טנשיוס די סדרת השבוע:מתבגרים ערוץ השבוע:אקסטרה הוט ספר השבוע: ציטוט השבוע:

GD ROCKS

New member
ממ

שיר השבוע מmtv2: Rough Hands שיר השבוע לא מmtv2: Alexisonfire-Passing Out In America כמה חרשתי עליו
להקת השבוע: ממ קליפ השבוע: כאילו מישהו באמת בודק את זהXD חח אבל נגיד. http://www.youtube.com/watch?v=7XUkbpox7_4 הם כאלה מדהימים^^ במיוחד מה שהם אומרים בסוף
דיסק השבוע: ממ הפתעת השבוע: חח שחברה שלי עשתה קרחת
ביאוס השבוע: שג'סי נתנה לי ביס ואני לא יכולה להזיז את הכף ידXD תמונת השבוע: חח נגיד סרט השבוע: ממ הלחישה סדרת השבוע: האנטומיה של גריי וגיבורים שסוףסוף ירד לי. ערוץ השבוע: ממ ערוץ הילדים?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ספר השבוע: רודף העפיפונים.. אוף אני כלכך מחכה שחברה שלי תסיים את הארי פוטר ושתביא לי כבר.. ציטוט השבוע: נו לא זוכרת...

Djerry

New member
../images/Emo132.gif

שיר השבוע מmtv2: Adele - Hometown Glory Be Your Own Pet – Adventure שיר השבוע לא מmtv2: Be Your Own Pet – Bunk, Trunk, Skunk Sia – Breathe Me Amit Erez – Clever And Strong Amy Winehouse – You Know I'm No Good להקת השבוע: Muse Be Your Own Pet Terry Poison סרט השבוע: מולאן רוז' וכל מני סרטים של דיסני סדרת השבוע: חיות פשע ספר השבוע: היער

Mg14

New member
נושא

שיר השבוע מmtv2: teddy picker - arctic monkeys שיר השבוע לא מmtv2: smokers otside the hospital doors - editors the magic position - patrick wolf patrick wolf - blue bells editors - all sparks the used - earthquake להקת השבוע: MCR קליפ השבוע:new born - muse [הגרסה הארוכה והנתקעת] דיסק השבוע: הפתעת השבוע:אני סנילית, אבל זה לא מפתיע ביאוס השבוע:הממ תמונת השבוע:תגובה מהירה סרט השבוע:שקרן שקרן סדרת השבוע:גיבורים ערוץ השבוע:MTV2 ספר השבוע:מהירות החושך ציטוט השבוע: ---

lestatgirl

New member
קונור../images/Emo99.gif

על כל השאלות פשוט Bright Eyes אני לא זוכרת את הפעם האחרונה ששמעתי אלבום מדהים כמו I'm wide awake it's morning ואם אני מתלהבת ממשהו שהוא לא בריטי...... סדרת השבוע:רומא וביקור אסירים ספר השבוע: סקס סמים וקוקו פאפס [אני כל פעם קוראת בו ממש קצת וכל פעם הוא כ"כ משפר את ההרגשה שלי שזה מטורף] הפתעת השבוע? הכל הסתדר. ואם לא אז יסתדר.

lestatgirl

New member
אוו כן גם מלון בבילון היה השבוע את דיוויד

וואליאמס פשוט מלך וגם מלקום מסקינס באותו פרק..

oshriti123

New member
><

שיר השבוע מmtv2: טדי פיקר[AM], אבריטינגס מג'יק[AVA], אלמוסט איזי[A7F] ואמפטי וולס[סרג' משמו] שיר השבוע לא מmtv2: Avenged Sevenfold - Scream Incubus - Pardon Me להקת השבוע: אבנגד סוונפולד.. אוונגד סבנפולד? אבנגד סבנפולד.. אוף לוסטפרופטס. קליפ השבוע: אלמוסט איזי דיסק השבוע: החדש של A7F הפתעת השבוע: אבא שלי קנה לי ה"פ D:::::::: והוא יותר מדי יפה.. למרות שזה לא מפתיעD: אבל לא סיימתי עדיין כי החלטתי לקחת את הזמן אז נא לא להרוס לי. למרות שהרסתי כבר לעצמי כי התחשק לי לקרוא את השורה האחרונה של הספר כדי לראות אם המילה האחרונה היא באמת צלקת[היא לא
]. ביאוס השבוע: האמת שזה שאני יודעת אם הארי יחיה או ימות ;; הסקרנות הרגה את האידיוט >< תמונת השבוע:
סרט השבוע: המרגל מת מצחוק XD סדרת השבוע: דקסטר וגיבורים
2X ערוץ השבוע: E! תמיד יש מה לראות שם
וביביסי פריים. ספר השבוע: אני אתן לכם ניחוש אחד D: ציטוט השבוע: אם הספר היה ליידי הייתי בטוח מוצאת איזה ציטוט גדול. אולי אני אוסיף אחר כך.

חדשה?

שיר השבוע מmtv2: טדי פיקר וtranquliize ו dont shoot me santa המאוד משעשע של הקילרז שיר השבוע לא מmtv2: דה פנטסי של 30STM להקת השבוע: הקילרז קליפ השבוע: dont shoot me santa -the killers חח דיסק השבוע: Sawdust, החדש של הקילרז הפתעת השבוע: השבוע רק התחיל.. ביאוס השבוע: חוזרים ללמוד, י"א, מיליון בגרויות, באסה. תמונת השבוע: סרט השבוע:דוגמה עם מעט דיימון
סדרת השבוע: גיבורים כנראה.. כי נגמרה העונה ערוץ השבוע: MTV2 ו MTV HITS חח ספר השבוע: הארי פוטר? ציטוט השבוע: בואו לקומונה של הקילרז?

למעלה