שרשור שבועי

LIly845

Well-known member
שרשור שבועי

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: להקת השבוע: קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: ערוץ השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע:

Chemical Venom

New member
Sensation!!!

שיר השבוע מmtv2: לא ראיתי! שיר השבוע לא מmtv2: ד Somnambulist של BT להקת השבוע: BT והוא לא להקה הוא DJ קליפ השבוע: לא ראיתי קליפים דיסק השבוע: Emotional Technology של BT הפתעת השבוע: עוד 362 או 363 ימים אני אזרח בריטי כשר למהדרין!!!!!!! וגם גיליתי שהדבר הכי טוב בעולם זה Sensation!!! זה הפך להיות החלום החדש שלי! הולנד
ביאוס השבוע: הייתי חולה רוב השבוע תמונת השבוע:------>Sensation סרט השבוע: שעת שיא 3 ואמריקן גנגסטר סדרת השבוע: מגרש ביתי (דרך אגב בקרוב עונה 5) וגם הסידרה אוז ובכלל כל יס סטארס 123 ערוץ השבוע: יס סטארס 123 ספר השבוע: אבא עשיר אבא עני ציטוט השבוע:,"זה זז שמזיזים אותו"

Chemical Venom

New member
אמממ

זה המסיבה הכי גדולה בעולם(המוזיקה דאנס טראנס והאוס אז לא בטוח שאנשים בפורום הזה הם חובבים של המוזיקה הזאת) והיא פעם בשנה בהולנד... וזה מתחלק לשני מסיבות Sensation black ו Sensation white זה מאה אלף אנשים!! בשחורזה מאה אלף אנשים וכולם עם חולצות שחורות בלבן זה מאה אלף אנשים וכולם עם לבן זה ממש ממש בכללי מה שזה אבל אני יכול לחפור על זה ...

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif Everybody's gotta learn sometime.

שיר השבוע מmtv2: X שיר השבוע לא מmtv2: Cobra Starship - The City Is At War Beck - Everybody's Gotta Learn Sometime
Lighthouse Family - High Lighthouse Family - I Wish I Knew How It Feels To Be Free Creedence Clearwater Revival - Travelin' Band Rod Stewart - You're In My Heart, You're In My Soul [שירי פרסומות רולז.
] ו... Brotherhood Of Man ( Eurovision 1976)- Save All Your Kisses For Me לול, זה מדבק. להקת השבוע: קוברה סטארשיפ. קליפ השבוע: זה.
דיסק השבוע: X הפתעת השבוע:ממ. ביאוס השבוע: כל מיני קיטורים על מבחניםבחניםולחץ. אח השיגרה. תמונת השבוע: סרט השבוע: X סדרת השבוע: אבודיםם[!] , שנות ה-70 [נכנסתי ללחץ שנגמר החודש אז עשיתי מרתון VOD
] והישרדות ישראל [משום מה נדמה לי שאני אחוז הרייטינג היחידי שהיה להם
, תקנו אותי אם אני טועה.] ערוץ השבוע:
VOD. מה הייתי עושה בלעדיו. ספר השבוע: "גאון בלשון" . כי לישון בלשון זה כיף. ציטוט השבוע: "התפוח לא מבייץ רחוק מהעץ!"~ כתגובה על ההריון של ג'ימי לין ספירס.|אהמ|

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifכן, צ'ארלי../images/Emo99.gif

באיזו עונה את? ונאמ אני מניחה שאני -ואת- היינו האחוז רייטינג היחידי
אבל היה גזעי, יש שם יציאות טובות>< ההיא שדיברה באמצע הלילה על לאפות שהיא תוקעות בתשע בבוקר הרגה אותי XDDD.

כן סוף סוף .....|ספויילר|

אני מתה כבר לראות אותה למרות שהדמות האהובה עליי כבר לא נמצאת בה..

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo7.gif../images/Emo58.gif

אני עם השידורים החוזרים של הוט [עונה שלישית ביום ראשון@!] , אבל כבר חברה גילתה לי >: אני לא יודעת אם כדאי להמשיך בלעדיו ;; אוף

Chemical Venom

New member
../images/Emo58.gif

לא צריך להגזים הסידרה עדיין מעולה בלעדיו..ועוד לא קברו אותו אז בפרק הראשון יראו אותו

SainTonix

New member
|ספויילר| מי אמר..

מי אמר שימצאו את הגופה שלו בכלל? ומי אמר שהוא מת? ג'וק לוק חזר אחרי שזה היה נראה כאילו הוא מת.. וכבר הצילו אנשים מטביעות.. הוא היה הדמות הכי מגניבה שם, אני מקווה מאוד שהוא יחזור.. "You all everybody"

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo12.gif

אמ לא יודעת חברה שלי הייתה בטוחה בזה אז האמנתי לה XD יאי עכשיו נתתם לי תקווה DDD:

למעלה