שרשור שבועי

../images/Emo3.gif

שיר השבוע מmtv2:GREENDAY-OUTSIDER שיר השבוע לא מmtv2:GREENDAY-OUTSIDER להקת השבוע:GREEN DAY ֻ
קליפ השבוע:מממ אין לי משהו .. דיסק השבוע:שנניגנס של גרין דיי הפתעת השבוע:ממ אין משהו ביאוס השבוע:שאני חולה כבר שבועעעעע תמונת השבוע:כי זה מאגניבבב סרט השבוע:מלחמת הכוכבים :נקמת הסית' סדרת השבוע:פריקים וגיקים[כי בדיוק היום היה את הפרק עם הפאנקיסטים חחח וזה היה מאגניב ] ערוץ השבוע:ערוץ 8!! ספר השבוע: ציטוט השבוע:"חציל-את המצב יציל "

Lyla Bellamy

New member
חח אני לא היחידה שרואה את הסדרה ...

היא תמיד הייתה נידחת כזאת חחחח גיימס פרנקו
נראה לי ככה קוראים לו

CitizenErased

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע מmtv2: לא ממש ראיתי מספיק MTV2 השבוע.. אני רואה עכשיו.. אז נגיד MAXIMO PARK - APPLY SOME PRESSUE
שיר השבוע לא מmtv2: אממ ככל הנראה KLAXONS - MAGICK וMUSE - MAP OF THE PROBLEMATIQUE וEASILY.. להקת השבוע: קלקסונס וקסביאן קליפ השבוע: אממ NONE דיסק השבוע: KLAXONS - MYTHS OF THE NEAR FUTURE הפתעת השבוע: היה נחמד בחתונה של בת דודה שלי והיה אחלה אלכוהול.. ציפיתי שיהיה משעמם ביאוס השבוע: הרבההה עבודה תמונת השבוע:
סרט השבוע: עצוב אבל אני חושבת שזה השבוע הראשון בחיים שלי שלא ראיתי אף סרט..
סדרת השבוע: בובספוג בגלל שהיה עכשיו פאקינג מרתון של העונה החדשה פחח.. אה ואיסטאנדרס כי אני במתח
ערוץ השבוע: ניקולודיאון
ציטוט השבוע: אני לא זוכרת שום דבר שאמרו לי השבוע או שאני אמרתי לאחרים אז בחיית חח

CitizenErased

New member
למה שמת בננה וקונדום?../images/Emo12.gif

אתה רואה? זה כבר הגיע לשלב מדאיג
.

Rock Bottom

New member
אם היה לך אופציה להשתמש באייקון של כריסטיאן

היית שמה אותו אחרי כל משפט אפשרי.
מוטפ = בננה + קונדום זה לגיטימי. |מוסטאש|

CitizenErased

New member
הייתי שמה כי אז הייתה לי אופציה לראות

את כריסטיאן בכל מקום. אבל העובדה שאתה שם בננה וקונדום.. זה אומר שאתה נהנה להסתכל על בננות וקונדומים
? הנה קצת בייל בשבילך רררררר

Tits McGee

New member
שבוע NIN.

שיר השבוע מmtv2: ממ..I Wanna Make It With Chu? שיר השבוע לא מmtv2: קשה, קשה. אני אלך על.. Getting Smaller של ניילז. או March of the Pigs. להקת השבוע: Nine Inch Nails ומיוז הם הלהקות העיקריות ששמעתי השבוע. קליפ השבוע: כל ה20 דקות של Broken, ניילז. דיסק השבוע: The Downward Spiral, With Teeth, ניילז. הפתעת השבוע: אה.. אמאשלי לא צעקה עליי יום שלם. שיו. ביאוס השבוע: יום ראשון אסיפת הורים גורלית נורא. DO NOT WANT. תמונת השבוע: צילמתי את עצמי בעירום. איו. סרט השבוע: ממ.. ראיתי את כל שלושת המת לחיות(ים). כאילו האמיתיים. האלה שהוא לא מפחד לקלל. גם מועדון קרב! עדיין סרט טוב. סדרת השבוע: דקסטר הכפרע. עונה נורא טובה. גם סקראבס ואיש משפחה על הצד. ערוץ השבוע: יס 1/2/3 ספר השבוע: אני לא קראתי ספר השבוע. אני רציתי לקרוא Invisible Monsters של פלאנוק. ציטוט השבוע: "I pooped a hammer."

../images/Emo132.gif

שיר השבוע מmtv2: לא ממש ראיתי השבוע שיר השבוע לא מmtv2: patrick wolf - idumea the cribs - im a realist להקת השבוע: הקריבס קליפ השבוע: x דיסק השבוע: the cribs - men's needs, women's needs, whatever הפתעת השבוע: x ביאוס השבוע: לא נוסעים השנה לפולין
תמונת השבוע: x סרט השבוע: נורביט
איזה סרט דפוק סדרת השבוע: NMTB ערוץ השבוע: x ספר השבוע: אנטיגונה [ספרות>:] ציטוט השבוע: x

למעלה