מהקורהאחיםואחיותשליהכלטוב?
אממ.. יצא שאני כותב פה כבר כמעט שבועיים, אבל די הסתננתי בלי קשר לחיים שכזה. ניצלתי את השרשור השבועי של השבוע שעבר בשביל היכרות, אבל הוא קצת שקע ונראה לי שרק 3 אנשים בלחץ ראו את התגובה שלי שם, אז למי שמעוניין, הנה לינק עם התשובות שלי מהשבוע שעבר + פרטים + תמונה שלי.
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1710&msgid=110135280 אה, ואינה - לא יצא לי להיתקל בשאלה שלך עד לעכשיו. לא יצא לי לשמוע את כל האלבום האחרון של מיי, רק כמה שירים בודדים מתוכו, שחבר שלי שלח לי, ואת הסינגל האחרון, אבל הם מגניבים לגמרי.
ותשובות אקטואליות!
שיר השבוע מmtv2: Sons and Daughters - Gilt Complex, Darling (הם ענקיים). Hot Chip - Ready for the Floor The Cribs - Moving Pictures Lethal Bizzle - Police on My Back Jamie T - Sheila (אחרי איזה חודש שלא ראיתי אותו) Foals - Balloons The Killers - Don't Shoot Me Santa (רק בגלל אווירת הכריסטמס, נניח). Wombats - Moving to NY שיר השבוע לא מmtv2: הסינגל החדש של קסאביאןןןן - Fast Fuse! והביסייד שלו Thick as Thieves
Band of Horses - The Funeral, Is There a Ghost Editors - Lullaby (חידוש של הקיור, מתוך אוסף הקאברים של Radio 1, ביצוע כל כך ענק). The Killers - Bling (הפספוס הכי גדול בקריירה של הקילרס לדעתי, אחד מ-2 השירים האהובים שליי של הקילרס. הם כל כך היו חייבים להוציא אותו כסינגל. הבחירה שלהם לסינגלים בסאמ'ס טאון הייתה פשוט רעה). Serj Tankian - Honking Antelope, Sky is Over Incubus - Punchdrunk Air - Mer du Japon להקת השבוע: קסאביאן. קליפ השבוע: DSMS של הקילרס, כי הוא פשוט קורע אותי מצחוק כל פעם מחדש, והקליפ ל-Gilt Complex של Sons and Daughters! (וכן, אני יודע שכתבתי גילט לא נכון, ככה הם כותבים). אה, וגם המאנקיז, LBTLCO, רק כי היה מקודם הטוב 5 שלהם ונזכרתי בכמה שאני אוהב את הקליפ. ואה (2), הקייזרים - Oh My God, גם היה מקודם במקרה בטופ 5 שלהם. דיסק השבוע: Transatlanticism של דת' קאב ו-With Teeth של NIN. הפתעת השבוע: האקסית שלי התחננה שנחזור (ליטרלי). לא יודע כמה זה היה הפתעה בשבילי, כמו האומץ שהיה למעפנה לעשות את זה בכלל. ביאוס השבוע: אתמול בערב! סעמק, כל כך רציתי לצאת, אבל חברים שלי בדיוק היו באמצע של להוציא את האצבע מהתחת, אז לאף אחד מהם לא היה חשק. אה, וגשם. בעעע. תמונת השבוע: אין לי כוח להעלות משהו, אז דמיינו לכם את פיטר גריפין מחטט באף, נניח. סרט השבוע: The Ringer עם ג'וני נוקסוויל. יצא לי לראות אותו אתמול לפנות בוקר בהוט פאן. אם אני זוכר נכון הוא קיבל חרא של ביקורות ולא הצליח בקולנוע בשיט, אבל הוא היה די חמוד עם קטע אחד היסטרי לגמרי. והוא גם היה הסרט היחידי שראיתי השבוע, כך שגם אם הוא היה ממש מעפן הוא היה חייב להיכנס להגדרה של סרט השבוע. סדרת השבוע: המירוץ למיליון, הישרדות (עונה 10 + 11), בהפרעה, חברים במיליון שידורים חוזרים. ערוץ השבוע: AXN וביפ, כרגיל בערך. ספר השבוע: החוברת מבצעים של לאומי קארד? ציטוט השבוע: "Toy must be a parking ticket, 'cause you got FINE written all over you!" - גלן קוואגמאייר, איש משפחה. שבוע מגניב לכולם!