שרשור שבועי

Djerry

New member
../images/Emo113.gif

שיר השבוע מmtv2: Adele - Hometown Glory The Maccabees - Toothpaste Kisses שיר השבוע לא מmtv2: Muse – Hoodoo Air Traffic – transpose song Terry Poison - Buzz On The Bells קליפ השבוע: של המכבים הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: חורף סרט השבוע: סדרת השבוע: הישרדות (לא ישראלי) ערוץ השבוע: AXN ספר השבוע: אנקורי בגרויות בכימיה =( ציטוט השבוע:

Rock Bottom

New member
FINALLY!!!

עוד מישהו שרואה עונות ישנות של הישרדות ב-AXN~! חשבתי שאני לבד בכל העסק. פשוט 3 שנים של צבא לא כל כך איפשרו לי הורדה של עונות של כל כך הרבה תוכניות שרציתי לראות. עונה 10 שהסתיימה השבוע הייתה ענקית!! לא יאמן שכל העונה אולונג לא ניצחו אתגר חסינות אחד. עונה 11 שנפתחה בגוואטאמלה גם נראית טוב, למרות שפיספסתי חצי מהפרק הראשון ולא הבנתי מה בובי ג'ון וסטפני עושים שם. O_O וידוי מרגש - אני גם פריק של המירוץ למיליון, וכן, גם ב-AXN. AXN שליטה.

Djerry

New member
../images/Emo6.gif

זהו שאני רואה את זה בAXN בגלל שאין לי יס. סטף כל כך הייתה צריכה לזכות במיליון (או איאן
). האמת שגם אני לא הבנתי מה סטף ובובי ג'ון קשורים, אבל לפחות פעם ראשונה היא זכתה בחסינות. מירוץ למיליון? לא כוס התה שלי.

Rock Bottom

New member
אמייזינג רייס זה ענק

וכן, הירידה של איאן מהמצוף מרצונו החופשי היה הדבר הכי מטומטם שראיתי בחיי.
ניסית לראות המירוץ פעם? באמת מטורף.

Rock Bottom

New member
נו מה את רואה מאמצע העונה

גם ככה זו עונה ממש מעפנה. היא מסתיימת בסוף השבוע, כבר ראיתי אותה ביס כשהייתי עוד בצבא, לא היינו מפספסים חח מיום ראשון יש כבר עונה חדשה שהבנתי שהיא ממש טובה. נסי לראות. יש גם 2 שידורים חוזרים באותו היום.

Lyla Bellamy

New member
יס שליטה חחחח

השרדות ראיתי כבר את כל העונות אבל מעונה שעברה שהיא ה14 או משהו כזה זה כבר נמאס חחח .... המירוץ למיליון
מכורה....

GD ROCKS

New member
בה!

שיר השבוע מmtv2:
חח נגיד HAVE I BEEN A FOOL - JACK PENATE שיר השבוע לא מmtv2: Interpol-Evil The Postal Service--The District Sleeps Alone Tonight וכרגיל waterwings,counterparts,a dagger.. של אלכסיס
הא כן וגם כמה של Thursday שאין לי כוח לעלות את השמות שלהם לכאן.. חחח אי אפשר להיגמל.. להקת השבוע:Thursday קליפ השבוע:חח waterwings? דיסק השבוע:לאיודעת.. הפתעת השבוע:
מממממממ ביאוס השבוע: המתכונת המפגרת הזאת.#$%@#%@# תמונת השבוע: סרט השבוע: לא ראיתי כלום. סדרת השבוע:האנטומיה של גריי
ערוץ השבוע:כל היסטארס למיניהם ספר השבוע:הארי פוטר ה7!!!!!!סופסוף חברה שלי הביאה לי אותוDDD: ציטוט השבוע:חחחחחחחחחחחחחחחחחח "נטלי המדימה"XDD חחחחחחחחח איזה ציטוטים לא ברורים יש לי..

../images/Emo216.gif"i ment to be so cold"

שיר השבוע מmtv2: יאו, האמת שבכלל לא יצא לי לראות טלויזיה! שיר השבוע לא מmtv2: אבל מי אמר שלא חרשתי על שירים?
Crossfade - Cold
30 Seconds To Mars - Buddha For Mary אוונג'ד סוונפולד- A Little Piece of Heaven Brompton Cocktail the wicked end MIA warmness on the soul Unholy Confessions Chapter Four I Won't See You Tonight, Pt. 1 אנטווין- Bitter Sweet Tears Are Falling Bleeding for the cure Six feet down below Nothings forever Can't take my eyes off you-מיוז MCR- Cubicles Our Lady Of Sorrows Skylines And Turnstiles It's Not a fashion statment This Is How I Disappear Mama פראמור- קראקראשקראש מיזרי ביזנס אימרג'נסי FEFF- I'll Tell You Return Yo Grey Sold Me What Can Ya Say Lovex - Remorse Against Me!- Trash Unreal Bullet For My Valentine - Tears Don't Fall escape the fate-situations Sunrise Avenue - Forever Yours פאק, כמה שירים
להקת השבוע: MCR, אנטווין, אוונג'ד.. קליפ השבוע: אממ, ה"פריוויו" של "א ליטל פיס או האבן" של אוונג'ד
דיסק השבוע: בלעט, יותר מידי! הפתעת השבוע: הצלחתי לשמוע את הרדיו ש-ל-י בלאסט..חח..שמעתי מאח שלי
ביאוס השבוע: ... תמונת השבוע: סרט השבוע: לא יצא לי לראות סדרת השבוע: כנ"ל, אבל שביתת התסריטאים אשמה
ערוץ השבוע: אמטיוי כנראה..למרות שגם לא. ספר השבוע: .. ציטוט השבוע: ..

../images/Emo216.gifהקטע זה שאני באמת שומעת אותם..

כ-ל שבוע, למעט שינויים קלים מידי פעם

let's dance

שיר השבוע מmtv2: פמפקין סופ של קייט נאש שיר השבוע לא מmtv2:הרבה שירים של skillet ו- you can't stop me של guano apes להקת השבוע: skillet maximum the hormone kate nash קליפ השבוע: guano apes - you can't stop me hi tack - let's dance דיסק השבוע: riot הפתעת השבוע: ריטלין! ריטלין! וחיילות בתל השומר פוסטמות(טוב זה לא ממש הפתעה) ביאוס השבוע: ריטלין! ריטלין! ושכחתי ללכת למסיבת יומולדת של ידיד שלי תמונת השבוע: נכון שהיא מזכירה את איימי לי? סרט השבוע: סקיי היי סדרת השבוע: הרבה אנימות, CSI, אאוריקה(עונה 2 יאאא ביייייבה!),הטופ מודל הבאה( תהרגו אותי אבל זה מצחיק כמה שהן מטומטמות) ערוץ השבוע: אקסטרה הוט ספר השבוע: ווליום 10 של דט' נוט ציטוט השבוע: "יש לך פין או פות?"

Rock Bottom

New member
מהקורהאחיםואחיותשליהכלטוב?

אממ.. יצא שאני כותב פה כבר כמעט שבועיים, אבל די הסתננתי בלי קשר לחיים שכזה. ניצלתי את השרשור השבועי של השבוע שעבר בשביל היכרות, אבל הוא קצת שקע ונראה לי שרק 3 אנשים בלחץ ראו את התגובה שלי שם, אז למי שמעוניין, הנה לינק עם התשובות שלי מהשבוע שעבר + פרטים + תמונה שלי.
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1710&msgid=110135280 אה, ואינה - לא יצא לי להיתקל בשאלה שלך עד לעכשיו. לא יצא לי לשמוע את כל האלבום האחרון של מיי, רק כמה שירים בודדים מתוכו, שחבר שלי שלח לי, ואת הסינגל האחרון, אבל הם מגניבים לגמרי.
ותשובות אקטואליות!
שיר השבוע מmtv2: Sons and Daughters - Gilt Complex, Darling (הם ענקיים). Hot Chip - Ready for the Floor The Cribs - Moving Pictures Lethal Bizzle - Police on My Back Jamie T - Sheila (אחרי איזה חודש שלא ראיתי אותו) Foals - Balloons The Killers - Don't Shoot Me Santa (רק בגלל אווירת הכריסטמס, נניח). Wombats - Moving to NY שיר השבוע לא מmtv2: הסינגל החדש של קסאביאןןןן - Fast Fuse! והביסייד שלו Thick as Thieves
Band of Horses - The Funeral, Is There a Ghost Editors - Lullaby (חידוש של הקיור, מתוך אוסף הקאברים של Radio 1, ביצוע כל כך ענק). The Killers - Bling (הפספוס הכי גדול בקריירה של הקילרס לדעתי, אחד מ-2 השירים האהובים שליי של הקילרס. הם כל כך היו חייבים להוציא אותו כסינגל. הבחירה שלהם לסינגלים בסאמ'ס טאון הייתה פשוט רעה). Serj Tankian - Honking Antelope, Sky is Over Incubus - Punchdrunk Air - Mer du Japon להקת השבוע: קסאביאן. קליפ השבוע: DSMS של הקילרס, כי הוא פשוט קורע אותי מצחוק כל פעם מחדש, והקליפ ל-Gilt Complex של Sons and Daughters! (וכן, אני יודע שכתבתי גילט לא נכון, ככה הם כותבים). אה, וגם המאנקיז, LBTLCO, רק כי היה מקודם הטוב 5 שלהם ונזכרתי בכמה שאני אוהב את הקליפ. ואה (2), הקייזרים - Oh My God, גם היה מקודם במקרה בטופ 5 שלהם. דיסק השבוע: Transatlanticism של דת' קאב ו-With Teeth של NIN. הפתעת השבוע: האקסית שלי התחננה שנחזור (ליטרלי). לא יודע כמה זה היה הפתעה בשבילי, כמו האומץ שהיה למעפנה לעשות את זה בכלל. ביאוס השבוע: אתמול בערב! סעמק, כל כך רציתי לצאת, אבל חברים שלי בדיוק היו באמצע של להוציא את האצבע מהתחת, אז לאף אחד מהם לא היה חשק. אה, וגשם. בעעע. תמונת השבוע: אין לי כוח להעלות משהו, אז דמיינו לכם את פיטר גריפין מחטט באף, נניח. סרט השבוע: The Ringer עם ג'וני נוקסוויל. יצא לי לראות אותו אתמול לפנות בוקר בהוט פאן. אם אני זוכר נכון הוא קיבל חרא של ביקורות ולא הצליח בקולנוע בשיט, אבל הוא היה די חמוד עם קטע אחד היסטרי לגמרי. והוא גם היה הסרט היחידי שראיתי השבוע, כך שגם אם הוא היה ממש מעפן הוא היה חייב להיכנס להגדרה של סרט השבוע. סדרת השבוע: המירוץ למיליון, הישרדות (עונה 10 + 11), בהפרעה, חברים במיליון שידורים חוזרים. ערוץ השבוע: AXN וביפ, כרגיל בערך. ספר השבוע: החוברת מבצעים של לאומי קארד? ציטוט השבוע: "Toy must be a parking ticket, 'cause you got FINE written all over you!" - גלן קוואגמאייר, איש משפחה. שבוע מגניב לכולם!

Rock Bottom

New member
אה וכמובן

איך אפשר להשמיט, זה פשוט כל כך מובן מאליו בעיני, אז אני כבר לא טורח לכתוב את זה. מואיז הקטן - Map of the Problematique נו טוב, גם The Groove
חוץץץץץ מזה אני מוסיף לקליפ השבוע את הסטריטס - Fit But You Know it, פשוט כי יש את זה הרגע, ושכחתי שגם היה אתמול בטייקאובר של קסאביאן, וסקינר שליטה. אה, וגם סמייל של לילי אלן שהיה בדיוק לפני זה, כי זה הביא לי אותה ברזולושן - אני מאוהב בה, עד עמקי נשמתי. O_O

Rock Bottom

New member
חח מתקן + מוסיף (בפעם האחרונה, נשבע)

אלא אם אני אפקשש משהו גם פה.
בציטוט הגאוני של הקוואג, זה לא TOY כמובן, אלא YOU*. ואיך יכלתי לשכוח בתוכניות השבוע! לא לפני הילדים! תוכנית המערכונים החדשה והסופר היסטרית של ערוץ 10 שהיא בעצם כמו קצרים, רק אשכרה מצחיק, אחרי הישרדות כל שבת בלילה. עידן אלתרמן ושי גולדשטיין ביחד זה חיבור פשוט ענק. ציטוט שבוע נוסף! מתוך התוכנית הנ"ל: "טוב אז אני הייתי עושה את רונית.. ו.. בתחת. מה? עוד מישהו אמר רונית?"
וכמובן שבערוץ השבוע אני מכניס גם את ערוץ 10, רק בגלל התוכנית הגאונית הזאת וכל הסרייה של הכתבות על הפדופילים שהייתה השבוע בחדשות! הקומדיה בשיאה. אנשים פתטיים ומעוררי רחמים עם התגובות הכי מצחיקות בעולם, ברגע שהם קולטים שהם נתפסו. וציטוט השבוע האחרון! (חח מבטיח) מתוך אחת הכתבות בסדרה על הפדופילים. התירוץ הכי גאוני ללמה לרצות לעשות בת 13. דה גילהר: "אתה מודע לכך שזו סטייה? מחלה בראש?!" פדופיל: "בתקופה האחרונה אני מסובך קצת עם עצמי"

elknetld2kil

New member
לא ראיתי טלויזיה כבר חודשיים...

שיר השבוע מmtv2: בהנחה שבאמת יש אותו בMTV2: Alter Bridge - Ties That Bind שיר השבוע לא מmtv2: Deaf Pedestrians - Hail To The geek BFMV - Scream Aim Fire 32 Leaves - All Is Numb (New Mix) A7X - Afterlife Alice In Chains: Nutshell Man In The Box Would להקת השבוע: Alice In Chains קליפ השבוע: אין דיסק השבוע: אין, אבל אני עדיין מחכה לדיסק החדש של One Less Reason... הפתעת השבוע: אני יודע לרוץ! ביאוס השבוע: רבתי עם מישהי, אבל זה בסדר עכשיו
תמונת השבוע: אין סרט השבוע: הורדתי מלא חדשים אבל אין לי זמן לראות ממש, ואתמול נרדמתי באמצע Balls Of Fury סדרת השבוע: כולם בהפסקה. סמולוויל היה נחמד ומפתיע
ערוץ השבוע: המחשב שלי ספר השבוע: Java Software Solutions
ציטוט השבוע: לא ממש ציטוט אבל יש 2 מילים שהורגות אותי מצחוק: Douchebag ו- Wanker (ואם אומרים את זה במבטא בריטי, זה הכי טוב).

למעלה