שרשור שבועי

LIly845

Well-known member
שרשור שבועי

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: להקת השבוע: קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע:

PATD

New member
../images/Emo111.gifOnce a whore you're nothing more

שיר השבוע מmtv2:דה ריבר- גוד שארלוט שיר השבוע לא מmtv2:מיזרי ביזנס - פארמור להקת השבוע:פארמור!
וגוד שארלוט קליפ השבוע:מיזרי ביזנס... דיסק השבוע:אין..
הפתעת השבוע:הממ ביאוס השבוע:לימודים
תמונת השבוע:

lestatgirl

New member
weeks

ממ... הטוואנג אידר וואי שינה איז אה פאראסיט הורורז שינה איז א פארודי סטריינג' האוס שהיה הורורז טייק אובר כל מה שלא קשור בהורורז? הם פשוט גושי שלמות קטנים..

Rose131

New member
../images/Emo211.gifועוגותגבינה!!!11

וארטיק וסוכריות ותות גינה!!!!11
שיר השבוע מmtv2:אממממ. לאדעת
שיר השבוע לא מmtv2:אניאוהבשוקולד! הוא כזה גאוני!!!!1
להקת השבוע:נמנממנמנמ. דהיוזד. קליפ השבוע:כל הקליפים האידיוטיים האלה שהם שמים בערוץ שלהם ביוטיוב דיסק השבוע:דהיוזדדהיוזד הפתעת השבוע:דחו את המבחן בטמטומטיקה בחודש ויומיים ביאוס השבוע:דחו את ההוצאה של venus doom באיזה חודשיים
תמונת השבוע:*תמונה אקראית*

Luna Sphere

New member
הוא לא דלף עדיין!! אממ רק כמה שירים ;(

שמעת במייספייס אה? -___-

Rose131

New member
מי לא דלף?../images/Emo12.gif ונוס דום?../images/Emo12.gif

ומה שמעתי במייספייס?
למה את מבלבלת אותי?

yaelrs

New member
נראה לי שהיא התכוונה לאלבום הראשון שלהם../images/Emo12.gif

Rose131

New member
../images/Emo45.gif

טרם הספיקותי לבקר את המייספייס שלהם כי אני בבית של אבא ואם אני אשמע מוזיקה זה יעיר את האח הקטן שלי

oshriti123

New member
MEGA LOLZ!!!!11

שיר השבוע מmtv2: כ"כ 4AM Forever! הוא מיכר אותי לLPs מחדש3> שיר השבוע לא מmtv2: Verka Serduchka - Dancing Lasha Tumbai[השיר של אוקראינה באירוויזיון... האיש/אישה/יצור ששר את זה כל כך מצחיקXD] להקת השבוע: לוסטפרופטס[תודו שהופתעתם!!1111] קליפ השבוע: מותר להיות צפויה? Lostprophets - 4AM Forever דיסק השבוע: Lostprophets - The Fake Sound Of Progress הפתעת השבוע: המ. ביאוס השבוע: אזכרה. תמונת השבוע: תמונה טריה3> כותרת~!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif איאן השמן ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

בדיוק היום חפרתי לחברה על ההופעה XDD ואז שמעתי את מה שהקלטתי מההופעה ונהייתי חרשת מהצרחות שלי חחחחחחחחחחחח יווווו ואני ממש הרבצתי לחברה שלי ודפקתי לה על היד שאני עוד לא קולטת את זה והדגמתי לה מה עשיתי לאח שלי שכמעט התעלפתי שם!

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif

שיר השבוע מmtv2: שוב
- biffy clyro- living is a problem because everything dies funeral for a friend - into oblivion good charlotte- the river [רק כי חרשתי על רוק טופ10 ;;] שיר השבוע לא מmtv2: הרבה של הביטלס. להקת השבוע: ביטלס. קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=-xEzGIuY7kw http://www.youtube.com/watch?v=LYrRuP0ixJA
-:D דיסק השבוע: - הפתעת השבוע: ההצגה "חצוצרה בואדי" הייתה משעשעת עד מאודXDD השחקן כל הזמן קילל ברוסיתXD ביאוס השבוע: במילה אחת- ביצפר. תמונת השבוע:

Rose131

New member
התמונה!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

MirrorGirl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo28.gif../images/Emo210.gif

חחחח ענקק XDD

Luna Sphere

New member
דגחכישדגלךיח

שיר השבוע מmtv2: לא יודעת P: שיר השבוע לא מmtv2: בולימיק של היוזד להקת השבוע: היוזד קליפ השבוע: פופי דיסק השבוע: מומו הפתעת השבוע: בו! ביאוס השבוע: לא הלכתי היום לקניון רמת אביב
תמונת השבוע:

Luna Sphere

New member
זה תלוי אם יש לך סיבה להיות גאה בי

כי אני לא רואה אחת כזו. אה בעצם לא אכלתי שבוע שוקולד!

למעלה