שרשור שבועי

MoonyAvFreak

New member
כבר יום שישי? :|

שיר השבוע מmtv2:ואי ואי. מממ...אינטו אובליביון. שיר השבוע לא מmtv2:אין לי ממש. להקת השבוע:הממממ..30? שוב? XD קליפ השבוע:האא. נו כל מטיוי2 דיסק השבוע:אין הפתעת השבוע:שתי הפתעות במכה לגבי חו"ל ביאוס השבוע:אני חולה כל החיים שלי@%!(#^ תמונת השבוע:מרטיןןןןןןןןןןן גרר.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif ~מעתיקהמפאניק~

שיר השבוע מmtv2: Funeral For A Friend - Into Obvilion שיר השבוע לא מmtv2: Madina Lake - Here I Stand Madina Lake - In Another Life Madina Lake - Now Or Never Madina Lake - True Love Madina Lake - Me Vs. The World קליפ השבוע: לא יצא לי לראות טלויזיה ~,~ אבל ניראה לי Funeral For A Friend - Into Obvilion דיסק השבוע: Madina Lake הפתעת השבוע: הכרתי מישהו ושכחתי מהאקס עצבון השבוע: עונש.. יודעים כל מה שעשיתי בל"ג בעומר ועכשיו אני מרותקת אומשהו.. תמונת השבוע: שיהיה לי איך להעלות תמונות חדשות למחשב.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אני חושבת שקוראים

לזה אופטיקנה חחח לא זוכרת ~,~ זה עם הרקע הירוק בהיר וכתוב בלבן או שחור >< אבל זה מהקיץ שעבר.

Luna Sphere

New member
תודה D:

אני מקווה שעדיין יש להם דברים כאלה כי אני צריכה מסגרת חדשה

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifאניD::

שיר השבוע מmtv2:הזה של טוקיו הוטל><" שיר השבוע לא מmtv2: Opeth - The moor Opeth - Forest of october HIM - For you 30Seconds to mars - Buddha for mary 30Seconds to mars - Oblivion Led Zeppelin - That's the way The doors - Touch me The used - Potic tragedy Dream theater - Honor thy father Kaiser chiefs - Ruby. להקת השבוע:אופת', 30שניות, דרים. קליפ השבוע:נוו הזה של טוקיו
דיסק השבוע: Opeth - Still life Kaiser chiefs - Ypurs truly, angry mob 30Seconds to mars - 30Seconds to mars HIM - Greatest lovesongs vol.666 הפתעת השבוע:SFAM של דריםD:: וסיימתי את הרוזן ממונטה כריסטוD::: ביאוס השבוע:שאמא הייתה בבית חולים><" תמונת השבוע:איןליכח.

milkofamnesia

New member
I am the lolrus.

שיר השבוע מmtv2: ביפי קליירו - ליבינג איס א פרובלם! שיר השבוע לא מmtv2: ביפי קליירו - לאב איס א דיאמיטר להקת השבוע: ביפי קליירו קליפ השבוע: ביפי קליירו - ליבינג איס א פרובלם דיסק השבוע: ביפי קליירו - פאזל הפתעת השבוע: ביפי דלף! ביאוס השבוע: אינטרפול עוד לא דלף?

BabyShambles

New member
"They think I'm a lesbian because I don't"

"wear pastels אני רוצה שוב
שיר השבוע מmtv2:הזה של אדיטורס ודשבורד. הוו וגם בייבי פרטלי של הפרטליס שיר השבוע לא מmtv2:כל שיר שאי פעם נוגן ע"י קווין ו-Late In The Day של סופרגראס. להקת השבוע:קווין. ללא ספק
קליפ השבוע:אמממ לא יודעת עד כמה זה קליפ אבל ההופעה של קווין בוומבלי [86'] דיסק השבוע:כל הדיסקים של קווין?XD וכ-ל הדיסק של הפרטליס. אההה וגם הדיסק של המחזמר WWRY הפתעת השבוע:לא יודעת. ביאוס השבוע:כולם נסעו לטיול בצופים>< תמונת השבוע:

BabyShambles

New member
לא שידוע לי. בעיקרון התכוונתי ל Munich

אבל שכחתי איך קוראים לו לרגע><

milkofamnesia

New member
every end has a start או משהו כזה

נשמע כמו שיר של בלוק פארטי (בתקופת הסיילנט אלארם) עם ליריקה של מוריסי

sapir lee

New member
MeMeMe

שיר השבוע מmtv2: ממ אין שיר השבוע לא מmtv2: Linkin Park - bleed it out\ no more sorrow\ given up אני מתה לקנות ת'אלבום כבר Evanescence - Lacrymosa\ further away Lostprophrts - rooftops\ a town called hypocrisy\ the new transmission ד"א מישהו יכול להמליץ לי על שירים שלהם? אני לא מבינה איך לא גיליתי כמה הם טובים עד עכשיו... להקת השבוע: Linkin Park קליפ השבוע: ההופעה של לינקין בניו יורק... התגעגעתי אליהם
דיסק השבוע: אין הפתעת השבוע: בראד דלסון היה בישראל ולא ידעתי 0_o ביאוס השבוע: ללמוד לתנ"ך, אבל דווקא הייתה בחינה טובה תמונת השבוע: איזה לשון חמודהXD

M a a y a n K

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo173.gif עם עוגיות../images/Emo221.gif

שיר השבוע מmtv2: החדש של Biffy Clyro
ושל דה יוזד שיר השבוע לא מmtv2: המממ...לא יודעת להקת השבוע: AM קליפ השבוע: אין לי מושג... דיסק השבוע: AM החדש! הפתעת השבוע: חופש... ביאוס השבוע: פפפפ....אין לי כוח תמונת השבוע: יותר מאוחר אולי אני עייפה...

למעלה