שרשור שבועי

dandiT

New member
אני לא מבינה../images/Emo2.gif

כל הפורום ראה את השיר של דזיוד באמטיוי2 ורק אני לא?

M a a y a n K

New member
../images/Emo12.gifאממ...כנראה

ראיתי ביום שבת בM2 וגם בMTV מיוזיק (לאלה שיש להם יס), אבל האמת שמאז שחזרתי הביתה ביום חמישי לא ראיתי אותו בכלל...כאילו הפסיקו לשדר אותו פשוט

Shot To Pieces

New member
גמאני לא ראיתי אותו שם!

מצד שני.. בחיים לא ראיתי כלום של דה יוזד באמטיוי2

yaelrs

New member
show me the pretzels!../images/Emo192.gif

שיר השבוע מmtv2: ההוא של ביפיD: שיר השבוע לא מmtv2: אמ כל דבר בערך של ג'ף באקלי, רדיוהד או הסמית'ס להקת השבוע: ג'ף באקלי, רדיוהד והסמית'ס
קליפ השבוע: אמ לאדעת, ההוא של ביפיD:" דיסק השבוע: גרייס של ג'ף באקלי הפתעת השבוע: לאדעת
ביאוס השבוע: הלך לי חרא בשתי המתכונות ;[

shim1110

New member
Take a look at my life, all black

שיר השבוע מmtv2: פרום ייסטרדיי-30 שניות למארס
דה קיל-30 שניות למארס
ליבינג איס א פרובלם
דה ריבר- גוד שארלוט
שיר השבוע לא מmtv2: אול בלאק- גוד שארלוט NEVER AGAIN-קלי קלרקסון דד!- מיי כימיקל רומאנס דירטי ליטל סיקרטס- דה אול אמריקן ריג'קטס ועוד הרבה וטובים
להקת השבוע: גוד שארלוט 30 שניות למארס פאניק! אט דה דיסקו וכ"ו.... קליפ השבוע: פרום יסטרדיי====> ג'ראד ללא חולצה!!!! אמא! דיסק השבוע: גוד שארלוט! הפתעת השבוע: 100 במתכונת במתמטיקה!!! ביאוס השבוע: אממ.....אין:):) תמונת השבוע:

CitizenErased

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע מmtv2: אמפ, אין שיר השבוע לא מmtv2: אממ.. Radiohead - High and Dry להקת השבוע: Biffy Clyro קליפ השבוע: אין דיסק השבוע: Jet - Get Born, אחלה קניה הפתעת השבוע: ynet
ביאוס השבוע: אני מתגגעת לארה"ב
תמונת השבוע: אני בעבודה אז אין.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif לפחות היית לא מזמן

בארה"ב אז זה טבעי להתגעגע כזה.. אבל אני הייתי לפני 3 ומשהו שנים
ולפני 6 שנים.. ואני פתאום מתגעגעת בחודש האחרון חח

CitizenErased

New member
חח פייר... כמה שזה רע..

אני בכללי לא מתתתתתה על ארה"ב. כאילו, היה לי כיף בארה"ב והכל אבל אני לא מתה על המקום בכללי. זה לא כמו לונדון שאני יכולה ללכת לשם כשאין שום אירוע מיוחד ולעשות את הכיף של החיים שלי. בארה"ב נהניתי כל כך רק בגלל מיוז וההופעות. אם זה היה סתם טיול סביר להניח שהייתי משתעממת לעיתים (צריך לזכור שאני טסה לבד
למרות שלא הייתי לבד שם בכלל .. לצערי לפעמים חח)

CitizenErased

New member
נראה לי אפשר לשנות את שם הפורום ל...

ביפי קליירו
(אחרי קריאה מהירה של הרבה תגובות פה חח)

AlexPooh

New member
איזה מהר עבר..

שיר השבוע מmtv2: Biffy Clyro - Living is a Problem Beacause Everything Dies שיר השבוע לא מmtv2: Marilyn Manson - Great Big White World Corinne Bailey Rae - Put Your Records On להקת השבוע: Biffy Clyro קליפ השבוע: של ביפי. דיסק השבוע: Marilyn Manson - The Last Tour on Earth Corinne Bailey Rae - Corinne Bailey Rae הפתעת השבוע: הזמנה שווה במיוחד, והשבוע יש פסטיבל :) ביאוס השבוע: המתכונת והמבחן, תאונה. תמונת השבוע:

Djerry

New member
last fm זה נחמד

שיר השבוע מmtv2: Justice - D.A.N.C.E. Willy Mason - We Can Be Strong The Pigeon Detectives - I'm Not Sorry שיר השבוע לא מmtv2: Snow Patrol - Open Your Eyes Snow Patrol - Chasing Cars להקת השבוע: אין קליפ השבוע: Justice - D.A.N.C.E דיסק השבוע: אין הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: טעות נגררת במתכונת במתמטיקה
תמונת השבוע:

Djerry

New member
מוסיפה הפתעת השבוע:

גיליתי שווילי מייסון נולד בתאריך שלי D:

dandiT

New member
D:

שיר השבוע מmtv2: אהה פרום יסטרדי אני חושבת ^_^ שיר השבוע לא מmtv2: HIM - join me HIM - your sweet 666 HIM - i love you The Used - lair lair איזה שיר מצחיק זה
The used - im a fake The Used - all that ive got לא הבנתי מה יש לכולם עם השיר הזה
30seconds to mars - budhh for mery
להקת השבוע: HIM The Used 30 שניות קליפ השבוע: דקיל בגרסא מהירה
דיסק השבוע: RR - HIM הפתעת השבוע: שאם אני אטוס לחו"ל בקיץ אני אקנה ת'דיסק הראשון של טורטיות למאדים DD: ביאוס השבוע: שנועה אמרה שדחו את ההוצאה של הדיסק של HIM
עדין דוחים אותו או שמה?
תמונת השבוע: אני במהיר...

Moldy Peach

New member
../images/Emo133.gif

שיר השבוע מmtv2: The Cribs - Men's Needs שיר השבוע לא מmtv2: Ratatat - Kennedy להקת השבוע: Mando Diao קליפ השבוע: Strokes - Hard To Explain דיסק השבוע: Pulp - Hits KOL - Because of the Times

למעלה