שרשור שחקנים אהובים

Dawson girl

New member
היי אנשים!

אהלן לכם, מה המצב?... אני חדשה פה.... אני אקפוץ מדי פעם כי אני אוהבת טלויזיה, בידור, סרטים והכל זה. זה מעניין אותי ואני נהנית לדבר על זה. אז ככה- יש לי רעיון לשרשור בשבילכם: כל אחד (בנים, בנות) ירשום בהודעה חמישה שמות של שחקנים (לבנות-שחקנים. לבנים-שחקניות.) וככה ייצא שרשור.... מה דעתכם? צריך לרשום שמות של שחקנים אהובים עליכם. אני מתחילה: ג´יימס ואן דר ביק ג´ושוע ג´קסון טובי מגוויר ריאן פיליפי צ´אד מייקל מוריי ביייי נמש

מתן ב

New member
וואי!

יש מלא שחקנים, אבל אם אני צריכה לבחור חמש אז זה יהיו: ריאן פליפה, ג´יימס פרנקו, טובי מגוויר, בראד פיט ובן אפלק

jimcarrey

New member
אני בוחר בשחקנים../images/Emo41.gif

ג´ים קארי פלטשר ווירד פיטר אפלטון טרומן ברבנק סטנלי אטפיקס

מתן ב

New member
אממ...

שני דברים 1) אתה בן, אז אתה צריך לבחור חמש בנות 2) אם אני לא טועה אז כל מי שרשמת הם דמויות של ג´ים קארי נכון? במסכה, המופע של טרומן ועוד שני סרטים...

pompii

New member
השחקנים שלי!

בראד פיט ג´ורג´ קלוני ג´יימס ואן דר ביק ר´יצ´ארד גיר מל גיבסון

music freek

New member
שלום!

גם אני חדשה, ואני גם ארשום 5 שחקנים אהובים עליי: 1.בן אפלק 2.ג´ושוע ג´קסון 3.לוק פרי 4.אני סוטה מהזכרים ועוברת לנקבה: קייטי הולמס 5.שון קונרי. תודה ולהתראות!!!

mandy

New member
../images/Emo41.gifהשחקנים שלי../images/Emo41.gif

השחקנים שלי!
ברוס וויליס
טום קרוז
דין קיין
מת´יו מקונהי ואני חייבת גם לכתוב בת:
ג´ניפר לופז
MANDY

ברודי

New member
השחקנים ש-ל-י ../images/Emo99.gif

1. דין קיין 2. פקונדו ארנה
(חמוווד) טוב אני שוברת את הראש על 3-5 כי יש מלא שחקנים יפים וטובים אבל אפ´חד שאני ממש ממש אוהבת ובנות זה הכי כייף אז...-> (לפי סדר אקראי) 1. סנדרה בולוק 2. רנה אוקונור
(גבריאל מזינה) 3. נב קמבל 4. אפרת רייטן (נחשב? היא חמודה!!!) 5. איילת זורר (לא יודעת מה נזכרתי בה, אבל היא
) *מכנה משותף- 80% מהכוכבים שציינתי פה עם שיער שחור, יש לי חולשה...* זהו... מצרפת תמונה של רנה אוקונור

isnt it enough

New member
השחקנים שלי..

אחת והיחידה שלי נטלי פורטמן המדהימה אחריה.. גארי אולדמן ג´נין גרפולו מתיו פרי המצחיקול (זה חייב להיות רק בנות או רק בנים..??) מיטצ´ רוז(שחקן שאמור לעלות..) והרשימה נגמרת עם ניקול קידמן הנחמדת

Lizz

New member
WTF?

<<אתה בן, אז אתה צריך לבחור חמש בנות >> מה?

אפלולית

New member
השחקנים שלי הם :

דיויד דוכובני פרדי פרינז ג´וניור אדי מרפי ברוס ויליס ברד פיט הייתי מוסיפה את ג´יליאן אנדרסון אבל היא בת ....

פיית

New member
שלי הם

בנות שרה מישל גלר קייטי הולמס אליזה דושקו בנים פרדי פרינז ג´וניור וויל סמית´ כריס קליין (מושלם)

Lizz

New member
אני ממש לא מבינה

מה המין שלך קשור לאיזה שחקנים ושחקניות אתה אוהב?

מיצי007

New member
תסלחי לי...

אבל מזה משנה את מי הוא בוחר...אין הבדל, גם את יכולה לבחור 5 בנות.

מיצי007

New member
שרשור שחקנים אהובים../images/Emo99.gif

ההודעות שמתחת נועדו פה בשביל שתוכלו לקרוא אותם,לשרשר כמה שבא לכם(עם גבול הטעם הטוב כמובן...),אולי אפילו להכיר את הטעם אחד של השני יותר טוב ויותר מזה...ולדסקס על הא ודא כמה שבא לכם,כי זה השרשור של השחקנים האהובים עליכם- בנים,אתם מוזמנים להשתתף גם!
שלכם מיצי007
תהנו

iKilledKenny

New member
השחקנים שלי

1. כריסטיאן בייל(תקראו את הכתבה של מיצי עליו!!!!מומלץ) 2. נוח ויילי (אני מכורה לאי אר) 3.ג´ייסון מיוז (אנשים שהזכירו אותו בפורום הזכירו לי אותו והוא אחלה שחקן) 4. אדוארד נורטון (לפני כמה ימים ראיתי לשמור אמונים ואני עדיין בהשפעתו) ויש עוד מלא שאני לא מצליחה להזכר כרגע

T LaDy

New member
גם אנ רוצה...

שלי (לפי הסדר): 1.בראד פיט
2.אמינם
(הוא גם שחקן...) 3.טום קרוז 4.ג´וש הרטנטרערדעט (פרל הארבור) או איך שרושמים ת´שם שלו.. ויש עוד אבל אני לא זוכרת כרגע.
ודרך אגב אני חדשה, קוראים לי טליה

T LaDy

New member
אוי, איך שככתי גם ג´וני דפ

שחקן מצויין, שלא לדבר על איך שהוא נראה

Angel Of Tears

New member
שלי..

לפני שאני מתחילה...ראיתי שמעלי כתבו אמינם ואני חושבת שהיא ממש צודקת, ראיתי את הטריילר של הסרט שלו והוא פשוט צריך להיות איכותי ואני מקווה שהוא יגיע לארץ, אז אני לא כוללת בינתיים את אמינם ברשימה... השחקנים שלי: אדוארד נורטון גרי אולדמן אנתוני הופקינס מל גיבסון הית´ לדג´ר בנות: ג´וליה סטיילס סנדרה בולוק ג´וליה רוברטס אני חושבת שזהו... ואגב, בחרתי את השחקנים לפי כשרון המשחק ולא לפי המראה שלהם..תחשבו על זה..
ANGEL

למעלה