שרשור שחקנים אהובים

מיצי007

New member
דהההה

הרי השם של הפורום זה לא כוסונים וכוסוניות... טיהי,מתה על הטעם של בגברים.

Angel Of Tears

New member
רק שיהיו מסוקסים יקירתי!!

סיקוסים זה כל העניין, שלא יהיו לי פה בננות!!!
גדול גדול... ANGEL

NetGangsta

New member
יש כל כך הרבה שחקנים טובים...

אבל הנה שלי: 1. שון קונרי 2. רוברט דה נירו 3. ניקולס קייג´ 4. ג´ון טרבולטה 5. טומי לי ג´ונס 6. מל גיבסון מה אתם חושבים?

מיצי007

New member
וואי../images/Emo70.gif

אלו שחקנים מעולים,חוץ מטומי לי ג´ונס שאותו אני לא אוהבת, אבל כל השאר חמודים אך מבוגרים,אני אוהבת מבוגרים.... שאני רשמתי חשבתי על הדור העכשווי כביכול בעיני,כממשיכי הדרך של חלק מאלו.... אבל אני אוהבת את כולם,בגלל זה אמרתי שיש בעיה לרשום את כולם!!! אבל,אני נורא אוהבת את הטעם שלך...

Angel Of Tears

New member
וואיי!!

אחרי שראיתי את הרשימה שלך הבנתי ששכחתי כל כך הרבה שחקנים מעוליםםם!! איתם הסליחה וכמובן כמובן שגם הם נכללים ברשימתי!!! ושוב..
ANGEL

MORI TJE RULES

New member
השחקנים שלי:

טום קרוז דיויד בוריאנז(ANGEL) גארד לאטו אדם גרסיה (חופשיות על הבר) וזה ששיחק את צרלי מדוסון קריק שיקניות: שרה מישל גלר, קייט הולמוס מישל פייפר

like daa

New member
בשבילי זה מזה קל...

השחקנית הכי אהובה עליי בעולם כולו שהיא גם הבנאדם הכי מדהים בעולם היא ללא ספק... אורנה בנאי
ושאר האהובים עליי: כל שחקני ´חברים´, סנדרה בולוק, בראד פיט, כריס אודונל, לוסי לו (לינג מ"אלי מקביל"... ררר...) וזה בערך כל מי שעולה לי עכשיו בראש...

~*~gaL

New member
קודם כל מזל טוב ../images/Emo65.gif ../images/Emo13.gif, עכשיו..

(ואם תרצו אני אעשה שרשור תמונות שלהם..) אני מקווה שאני לא אשכח אפ´חד.. אפשר לקצר את זה ולהגיד שאת כוכבי אי. אר. (נהדרים אחד אחד), ואולי לציין את נוח וויילי, מאורה טירני, ג´וליאנה מרגוליס, ג´ורג´ קלוני ואנתוני אדוארדס קצת יותר.. או שלא. אמממ... קולין מוקרי, ריאן סטיילס... ג´יימס מרסטרס כמובן! וסת´ גרין.. טום הנקס, דייויד שווימר ומת´יו פרי, סאלי פילד.. ג´וני דפ, ובטח יש יותר...

soooo

New member
רק ג´ים קארי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

the sofa city

New member
או קי שלי

זה גם קשה 1. כמובן: ג´ייסון מיוז 2. ג´ייסון לי 3. בראד פיט 4. אדוארט נורטון 5. הכוכב של לא יכולם להתאפק (הוא מאוד מצחיק ברקורד חזק ברח לי השם באנגלית) 6.זה שמשחק בשטן על הזמן (אני מתבלבלת בינו ובין זה שמשחק בלשמור אמונים)

the sofa city

New member
ויש עוד משהוא שאני רוצה להגיד!

יש סיבה שלא "הגנבתי" שמות של בנות: הם מעצבנות אותי כמעת כול השחקניות ממש ממש מעצבנות!!!! בדוגמה אני שונאת את באטני ואת סרנידיפדי (המוזה) (נהרס לי הסרט :~() את ליב טילור אני שונאת היא מטומטמת! ועוד ועוד! שחקנית שאני כן אוהבת: זאת מרי גין (מספיידר-מן) ופיית מבאפי!

מיצי007

New member
וואי../images/Emo70.gif

אני מגלה שעוד ועוד אנשים אוהבים ומכירים את אדוארד נורטון. זה כזה כיף
כי שאני התחלתי להעריץ אותו אז אף אחד לא הכיר אותו- מגניב

NetGangsta

New member
את אדוארד נורטון...

אני אוהב ומכיר כבר 4 שנים מאז Fight Club זה הסרט שפירסם אותו...

מיצי007

New member
לאאאא

הסרט שפירסם אותו היה פחד ראשוני,שגם שם אותו מועמד לאוסקר. וזה היה כבר לפני 7 שנים בקירוב עוד מעט.

אילונוש

New member
אני ../images/Emo23.gif הרבה שחקנים אך בעיקר../images/Emo26.gif

בראד פיט (שחוץ מהיופי שלו שחקן מדהים)
אדוארד נורטון
ניקולס קייג´
אדם סנדלר
דרו בארימור

למעלה