שרשור שחקנים אהובים

Buffy1

New member
כבר כתבתי לפני כמה הודעות

Oh, well... שחקנים שאני אוהבת במיוחד: דיוויד בוריאנז
ג´יימס מרסטרס
שרה מישל גלר בראד פיט ניקול קידמן בן אפלק

נחשי מי!

טובי! מיי לאב. שחקן מעולה, גבר שווה, מה עוד צריך? ונכון שאני לא אוהבת גברים מזוקנים, אבל עליו הכל מדהים! תראו את התמונה

מיצי007

New member
ניקול?

מקה קורה לך? נפלת על הראש או משהו? עליו הכל מדהים, זאת אומרת שצריך להיות עליו משהו! פויה תתביישי לך... אני מתביישת להגיד שאני מכירה אותך
מהר תתקני את עצמך!

מיצי007

New member
drum rolls please

ובכן אלו השחקנים האהובים עלי, אבל תסלחו לי אם אני חורגת מהנורמה של ה-5 אני פשוט לא יכולה להחליט את מי אני אוהבת יותר,הם כולם מדהימים.
אדוארד נורטון
כריסטיאן בייל(יש כתבה עליו במאמרים)
יואכין פיניקס(לאלו מכם\ן שראו את הסרט סיינס הוא משחק שם את הדוד, וגם כמה שאני שונאת לכתוב את זה אבל הוא אח של ריבר פיניקס זה שנפטר לפני כמעט 10 שנים- שחקן שגם אהבתי)
טובי מגוויר
גייל הרולד(משחק בהכי גאים שיש)
יואן מקגרגור ועוד ועוד...אני פשוט לא יכולה לרשום פה את הכל כי יחסמו לי את הפורום נראה מרוב כתיבת יתר... אלו הנשים:
קלואי סווינג´י
ריס ווית´רספון
ניקול קידמן
קירסטין דאנסט
אנג´לינה ג´ולי וגם פה יש עוד רק איזה שלושה שאני כבר לא זוכרת את שמן... תמשיכו לשרשר.

||שחקנים....../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאני חדשדשה!

זה כולל עם הם חתיכים ולא איך שהם משחקים...??? טוב הרשימה שלי...... היא...
... 1.נטלי פורטמן 2.גי´ם קארי.. 2.סנדרה 4.בראד פיט-חתיך...... 5.רומי אבולעפיה......-מההממת.. טוב מה המצב אני חדשה פה ביום ראשון 22.9 יש לי יום הולדת 15....
וקוראים לי טלו´ששששש...... באהבה
חמוווווווווווווווווווווווווווווודה!!

actress

New member
לגבי נטלי פורטמן אז אנחנו מדברות וה

היא ממש נחמדה היא אצלי באיציק אולי אפשר לארגן מפגש איתה פה כי היא מגיעה לפה מידי פעם לבקר את הקרובים שלה בירושלים אפילו בגיא פינס אמרו

למעלה