חזרתי...
אז ככה...אתמול חזרתי מאיי נאפה הייתי שם 4 ימים , המקום הוא בעיקר לגילאי 18 ! מי שמעל עדיף לנסוע עם בן או בת זוג,כי במסיבות ובארים מלא נוער,אני דר"כ בת 25 .אך נחמד ים הרבה ... העיצובים של בארים ומועדונים ברמה הכי אך הכי גבוה ,רק לראות את זה וואו...אך לקסטל שזה דיסקוטק לא ללכת בשום פנים ואופן כי אנטישמיים שם בטירוף : יש שם מלא צלבים ויהודי בצורת בובה על צלב וכולם דורכים עליו...ודי ג'יי שואל מי יהודי ואם משהו מצביע מרביצים לו.בקיצור לא להכנס,אנחנו מכרנו כרטיס כניסה איך ששמענו את זה.מחירים: יקר ומאד למשל בחוף ניסי ביץ' המקלחת בים 5 שח. אייס עד 20 שח.אוכל לעומת זאת כמו בארץ.בגדים יקרים מאד ולא שווים.מי שאוהב פרות ים אז שם ברמה ולא יקר. אלכוהול במחירים של הארץ. מועדונים נפתחים שם באחד בערך ובארים נסגרים בשעה זאת. ים מלא אצות ...מגעיל.מלונות עדיף לא ממש במרכז כי הם פשוטים מאד,אנחנו היינו בבלה נאפה מלון מהמם עם ברכה מסעדה ,איכותי מאד ולא כל כך יקר. האוכל במלונות לא משהו כי יש שם בעיקר בשרים ,בייקון...אך יש ביצה בלי גבינה לבנה ,הם לא יודעים מה זה כנראה...קטנועים לא מומלץ כבישים צרים ומלאים בתחבורה וזה מסוכן וסוף שבוע זה נער בן 17 נהרג . מוניות יקרות עד 50 לירות שזה 50 שח אך אם הרבה אנשים מתחלקים.מוסיקה שמשמיעים שנות 90 גג.ומלא מלא גילאי 17-18. מזכרות יקרות ולא מציאה. דיוטי פרי של קפריסין מאפן ...אני נסעתי עם 1500 שח ותאמינו לי חיים סבבה ,כל יום אכלתי במסעדות איכותיות ,אלכוהול המון,קניתי שטויות בסופר,מזכרות ,ועוד...אך מי שעושה אטרקציות ,פארק מים,בנג'י אז שיביא לפחות 3500 כי אז יקר.אה...קפריסאים מאד אדיבים ומזהים ישראלים ...ולבנים הבנות שם מהממות ,בקיצור יש הרבה מה לראות ...אך לא גן עדן ולא הכי וואו...סגנון אילת אך יותר גדול ואנשים יפים...תעשו חיים ובלי קטנועים...