שרשור שיתופים

לינור17

New member
תמונות מנאפה

http://linornapa.pic.co.il כנסו ותגיבו חח ... מתה לחזור לשםםםםם

גלילי 4

New member
חזרתי...

אז ככה...אתמול חזרתי מאיי נאפה הייתי שם 4 ימים , המקום הוא בעיקר לגילאי 18 ! מי שמעל עדיף לנסוע עם בן או בת זוג,כי במסיבות ובארים מלא נוער,אני דר"כ בת 25 .אך נחמד ים הרבה ... העיצובים של בארים ומועדונים ברמה הכי אך הכי גבוה ,רק לראות את זה וואו...אך לקסטל שזה דיסקוטק לא ללכת בשום פנים ואופן כי אנטישמיים שם בטירוף : יש שם מלא צלבים ויהודי בצורת בובה על צלב וכולם דורכים עליו...ודי ג'יי שואל מי יהודי ואם משהו מצביע מרביצים לו.בקיצור לא להכנס,אנחנו מכרנו כרטיס כניסה איך ששמענו את זה.מחירים: יקר ומאד למשל בחוף ניסי ביץ' המקלחת בים 5 שח. אייס עד 20 שח.אוכל לעומת זאת כמו בארץ.בגדים יקרים מאד ולא שווים.מי שאוהב פרות ים אז שם ברמה ולא יקר. אלכוהול במחירים של הארץ. מועדונים נפתחים שם באחד בערך ובארים נסגרים בשעה זאת. ים מלא אצות ...מגעיל.מלונות עדיף לא ממש במרכז כי הם פשוטים מאד,אנחנו היינו בבלה נאפה מלון מהמם עם ברכה מסעדה ,איכותי מאד ולא כל כך יקר. האוכל במלונות לא משהו כי יש שם בעיקר בשרים ,בייקון...אך יש ביצה בלי גבינה לבנה ,הם לא יודעים מה זה כנראה...קטנועים לא מומלץ כבישים צרים ומלאים בתחבורה וזה מסוכן וסוף שבוע זה נער בן 17 נהרג . מוניות יקרות עד 50 לירות שזה 50 שח אך אם הרבה אנשים מתחלקים.מוסיקה שמשמיעים שנות 90 גג.ומלא מלא גילאי 17-18. מזכרות יקרות ולא מציאה. דיוטי פרי של קפריסין מאפן ...אני נסעתי עם 1500 שח ותאמינו לי חיים סבבה ,כל יום אכלתי במסעדות איכותיות ,אלכוהול המון,קניתי שטויות בסופר,מזכרות ,ועוד...אך מי שעושה אטרקציות ,פארק מים,בנג'י אז שיביא לפחות 3500 כי אז יקר.אה...קפריסאים מאד אדיבים ומזהים ישראלים ...ולבנים הבנות שם מהממות ,בקיצור יש הרבה מה לראות ...אך לא גן עדן ולא הכי וואו...סגנון אילת אך יותר גדול ואנשים יפים...תעשו חיים ובלי קטנועים...

ziv2002

New member
חזרתי אתמול אחרי שבוע בגן עדן!!!

אין מילה אחרת לתאר את המקום הזה,פשוט מושלם! אני לא יכתוב פה מה עשינו כל יום ויום כי אני מניח שכבר קראתם מספיק על חוויות של אחרים,רק כמה נקודות שחשוב לי להבהיר: 1.אנטישמיות-אחד הזיוני שכל הכי חזקים ששמעתי בחיים שלי,במיוחד לגבי הקאסטל,מה לא שמענו על המקום הזה-שהDJ שואל מי יהודי ואז מה שמרים ת'יד מרביצים לו,שאם שומעים אותך מדבר עיברית בסלקציה לא מכניסים אותך,שיש תמונות של יהודי תלוי ושל צלבי קרס-בעעע!! חאלאס,אני אישית דיברתי בכוונה בעיברית בסלקציה כדי לבדוק מה יעשו לי והכניסו אותנו כמו גדולים.גם לגבי הבר-BLACK HAWK חבר שלי סיפר לי שזה בר של נאצים,ושחייבים להמציא להם סיפור טוב מאיזה מדינה אנחנו מגיעים,כמובן-בולשיט! אפילו הצטלמנו עם הברמן שמה כשאנחנו מחזיקים דף שכתוב עליו "I LOVE ISRAEL"... 2.מבחינת בנות-שמעתי הרבה שאמרו פה שאם אתה לא בן 20+ אין לך מה לחפש שם כי כל הבריטיות בנות 20+,וזה חצי נכון,באמת רוב הבנות הבריטיות הם בנות יותר מ20,אבל הבריטים והבריטיות לא יודעים לאבחן גילאים של אנשים,אנחנו יצאנו שלושה ילדים,אני בן 17 ושתי חברים שלי בני 18,עכשיו תחשבו שבארץ שואלים אותי אם אני עולה לכיתה י' (!!) ופה נתנו לי כמה פעמים שאני בן 23... 3.אופנועים-חבר'ה,אנחנו השכרנו אופנועים ואין לנו רישיון (רק לאחד מאיתנו היה) בלילה הרביעי עליתי על האופנוע אחרי ששתיתי,איבדתי שליטה על האופנוע ופינו אותי לבית חולים. יום שלם הייתי שם וגם כשחזרתי לא יכולתי לצאת למועדונים... עכשיו אני לא אומר לכם לא להשכיר אופנועים-אבל בבקשה,תשמרו על עצמכם! אל תעשו שטויות כמו שאני עשיתי ותחזרו הבייתה עם רגל מקובעת במקרה הטוב (או בארון כמקרה הרע חס וחלילה). תיסעו שמה על 30-50 ואל תתפתו לסוע מהר כשאתם רואים איזה משוגע על אופנוע עוקף אותכם. זה פשוט לא שווה ת'סיכון... אז זהו,אם למישהו יש שאלות אני ישמח לענות... :)

תמונות מאיה נאפה

לכל מי שרוצה להתרגש...וסתם לנסות להזכר בדברים קטנים ובמיוחד לחברות היפות שלי חבורת ששנץ http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1524178

nir347

New member
ג'סמין!!!

וואלה בר ענק פשוט ענק! אחד הבארים היותר טובים שהייתי בחיים שלי אני ממליץ לכל מי שהולך לאיי נאפה שיעבור לשם..אחד הבארים היותר טובים. חברה תהנו תשמרו על עצמכם שמה!!! מי שלא נסע לא יודע מה מחכו לו שם... אהה ומישהו ראה את העובד הישראלי ההוא בג'סמין?

sharin22

New member
חזרתי מנאפה--טיפים!!

שלום לכולם, חזרתי יום חמישי מהאי המדהים איה נאפה... לכל מי שטס לשם כמה טיפים שיעזרו מאוד : דבר ראשון בנוגע לכסף...תיסעו רק עם דולרים ותמירו רקקק שם לפאונדים כי שם לדולר יש ערך יותר ואתם מרוויחים מזה!! אל תחזרו לארץ עם פאונדים-רק עם דולרים אם נתקעתם ביום האחרון עם פאונדים תמירו שם לדולרים!! בנוגע ליציאות שם..המועדון הכי שווה שם זה הבלאק אנד וויט שאני אישית הכי נהנתי בו ..לא יותר מידי ישראלים לא פחות מידי..שם הרגשתי ממש בחו"ל..מועדון ה אייס הישראלי..אחלה מועדון מדהים בעיצוב שלו אבל יש שם תחושה חזקה מידי של ישראל..אז כל אחד ומה שבא לו חובבבבה לצאת לפאב של הצפרדעים!!!! קוראים לו senior frog's פאב עולמי לא לפספס! מי שרוצה להשכיר אופנועים וכל זה..אני ממליצה להשכיר רק טרקטורונים זה יותר בטוח, כשהייתי בנאפה נהרג מישהו עם הקטנוע ממש ליד המלון שלי וזה פשוט עצוב כאילו לא כדי לקחת סיכונים מיותרים! וזהו בעיקרון כל אחד יגיע וירגיש בארץ המקום מפוצצצ ישראלים מכל הארץ תעשו חיים תשמרו על עצמכם תצטלמו הרבה ותהנו גם בשבילי !!!!

osishmilo

New member
גמני חזרתי אתמול

הפאבים שחרשנו עלייהם שהיו הכי שווים לדעתי זה הפיאריטס = הפיראטים והרוק גארדן מוזיקה מעולהההההההההההההההההההההההה חוזהבה ללכת לשמההה

vibe the tribe

New member
חזרנו בצער רב אתמול מאיה נאפה!

אחים שלי קבלו איזה תמונות! אני ועוד שלושה חברים שלי חזרנו משם ביום רביעי ותאמינו לי אני עובד חודשיים ובטוח חוזר לשם! - אז תהנו מהתמונות - מי שרוצה לשאול שאלות, כל שאלה - אני אענה בשמחה!

Talm1977

New member
תגידי

את מאמינה לכל מה שמספרים לך? כמה גיבובי שטויות על הקאסל. בתור אחת שאפילו לא נכנסה למקום, איך את מאמינה לבולשיט הזה? נכון יש שם צלבים, בגלל הסיבה הפשוטה שהמקום בנוי כטירה וזה הסמל של ימי הביניים (נו באמת)... הדיג'י שואל מי יהודי ואז כולם מרביצים לו, תגידי את נומאלית? את ממש מאמינה לזה? בכל מקרה הייתי שם שנה שעברה, לא היו בעיות בכלל, יחס לא שונה משאר התיירים והמקום יפה וחבל לא להכנס אליו. לגבי האופנועים אני מסכים איתך, תשכרו אופניים. מי מתקלח בחוף ים תגידי בשביל זה יש לך מלון. ניסי מגעיל? את בטוחה שהיית בנאפה תגידי? 50 לירות זה 500 ש"ח. נסיעה טובה לכולם! :)

מיזה הישראלי?

ראיתי כמה עובדים...איך הוא נראה? וזה באמת הבר הכי טוב בנאפה.......לא סתם בילינו שם בבקרים וגם בערבים..לא יכלנו לעזוב תמקום הזה.

Alisiya

New member
מה??

בבלאק אנד וויט הרגשת חו"ל? מוזיקה שחורה וערסים! איך לעזאזל זה לא הרגיש לך ישראל?.. אם כבר אז צריכים באמת לשנות את זה ל MORE BLACK THEN WHITE הכי פחות נהנתי שם. אבל כנראה שכל אחד והעדפות שלו.. שמחה שנהנת :)

sharin22

New member
לא יודעת...

באייס היה אווירה של ישראל אהבתי ממש ת'בלק אנד וויט וכמו שאמרת-כל אחד והעדפות שלו

לינור17

New member
האייס בהחלט

היה ישראלי ביותר... אבל זאת היתה מסיבה מעולההה(בקצף כמובן.. חח)

למעלה