שרשור שיתופים

לינור17

New member
וואו

רק לא זה !!!!! ראית לי ת'בגד ים כמו 1000000 אנשים שראו אותו בחוף...

לינור17

New member
חחח

אין לך הרבה מה לראות.. במיוחד לא בתמונות האלה חוצמזה שאתה לא יודע מי אני בכלל

שרשור שיתופים../images/Emo9.gif

חזרתם ואתם רוצים לספר כמה נהנתים? רוצים שאחרים ידעו מה הם מפסידים או מה מחכה להם? שרשרו לכאן [:

דימונד

New member
אנשים איה נאפה זה המקווום!!!

אתמול חזרתי מנאפה אחרי שבוע מטורף וואלה מה שיש לי להגיד לכם זה רק תיסעו לשם ולפני שאתם נוסעים תיפרדו מכולם יפה ופשוט תישארו שם זה המקום הכי יפה בעולם טיילתי בהרבה מקומות בעולם אבל איה נאפה זה פשוט גן עדן מי שהולך לשם לא משנה עם כמה כסף תבזבזו ורק תבזבזו על תחשבו על כלום לכו ביום לים ובלילה תיצאו לפאבים תישתכרו ותיצאו לדיסקוטקים ודרך אגב בקשר למועדונים שם אז היתרון באיה נאפה שאם אתה שותה בפאבים אתה יכול להתארגן על כרטיסים חינם למלא מסיבות ואז פשוט לעבור ממסיבה למסיבה ואנזים תעשו טובה לעצמכם לכו לקאסל זה ה-מ-ע-ד-ו-ן רק על תגידו שאתם ישראלים כי בעל המקום שונא ישראלים אבל הוא אחלה בן אדם יש שם עוד אטרקציה קטלנית שזה המסיבה על הספינה של ה- COCOA אני אומר לכם זה אחד המסיבות אחרי שעה של הפלגה כל הבריטיות שיכרות והן עושות שטויות ויש שם אחלה מוזיקה ושתיה חופשית בקיצור אסור להפסיד את זה ומי שכבר הולך יראה שם בפאב את המלצרית הכי כוסית בעולם קוראים לה דניאל שימסור לה ד"ש חםםם ממני אני פשוט מאוהב בה חחח ובעוד כמה סקנדינביות תיראו בקשר למלון הייתי במלון MARIA APT אחלה מלון חדרים סבבה יש בריכה חבל על הזמן שכל היום יש שם בריטים מטורפים שכל היום שותים וצחוקים איתם רק מה עם אתם באים למלון תיזהרו מהפקידה בקבלה היא מטורפת יש לי קריזות אז הצעה שלי דברו עם הפקיד של הלילה בקשר לכסף לקחתי איתי 1000 דולר איך שהגעתי לנאפה החלפתי ללירות חצי מהכסף ומי שחושב להלחיף שם כסף לכו ליד המקדונלדס יש בחורה מההה זההה כוסית ומה זה נחמדה תיתן לכם 46 לירות על 100 דולר שזה הכי טוב באיה נאפה מה אני יגיד לכם מבחינת כסף לא היה לי בעיה ברוך השם כל יום אכלתי בחוץ יום אחד אפילו מסעדה יקר טילים לקח לנו 25 לירות כל יום גם שתיתי מלא ויצאנו וואלה אני אומר לכם תבזבזו כל שקל=לירה על תחשבו על הכסף רק תהנו ויש איפה להנות שם לא חסר בקטע של הקטנועים רדו מזה אנשים סעו לאיה נאפה להנות לא למות שם או להיפצע תחשבו על בגדול מה יקרה עם זה יהיה אחד ממכם חס וחלילה או מישהו קרוב אליכם רדו מהקטע הזה לא צריך שם אופנוע בכלל הכל קרוב לכל זה גם יחסוך לכם כסף וגם תרוויחו תחיים שלכם בקיצור שורה תחתונה סעו לאיה נאפה תיצאו למסיבות תכירו מלא בנות סקנדינביות... שוודיות... בריטיות... ומה לא ותישתכרו כל יום זה חשוב! אבל רק אל תשכחו בסוף שהישראליות הן הבחורות הכי יפות בעולם ופשוט הן עליהם "אני ישראל ישראלי" כל הזכויות שומרות לגלעד ודין איה נאפה 2005 היה סווווף

motiNY

New member
אהבתי את המסקנה בסוף

בקשר לבחורות הישראליות. פשוט נכון.

לאלה שטסים...

מה עניינות? חזרתי משבוע מטורף מאיה נאפה וחלטתי לכוון את הטסים למינהם. אז ככה, יש את הסקוואר שזה כאילו כמו שכונה שלמה של פאבים ומועדונים. הפאבים נסגרים ב1:30 בול!! עכשיו מזה נסגרים, יעני מופסקת המוזיקה ומכירת האלכוהול... אבל זה תמיד סימן לעבור למועדונים!! (שתיה עולה החל מ-2 פאונד) עכשיו, הפאבים ששווים ביקור זה הפילינסטונס בגלל המראה. והסניור פרוגס בגלל המוזיקה והמקום!!-מחלקים שם כובעים ממש מצחיקים!! האואנה אחלה פאב!! יש את סקאי, הטיטאניק, הפיראטי, פארק היורה, הוליווד ועוד מלא!! יש עוד פאב, שאני לא זוכרת את השם שלו, הוא ממוקם ממש מול המועדון אייס ויש שם רק "חפירות" מה שנקרא... מתה על זה!! (כמעט בכל פאב יש תחרויות שאפשר לזכות בכרטיסים למועדונים!!-אנחנו זכינו פעמיים כרטיסים שחינם למועדון הבלאק אנד וויט-שזה אחד ה-מועדונים) עכשיו, המועדונים הכי שווים זה: חופשיות על הבר(4 פאונד), אייס (10 פאונד)(ימי שני וחמישי מסיבת קצף ושבת בלילה פופקורן) קאסל, שסתם עושים מזה יותר מידי ששונאים שם ישראלים כי מפוצץ שם ישראלים והמקום מעולה!!! וכמובן הבלאק אנד וויט (7 פאונד)!! מוזיקה שחורה ואנשים שחבל על הזמן!! (תורידו תמיד ת'מחירים!!!) אם אתם קבוצה של אנשים, תמיד תורידו מחירים!! זה ממש לא בעיה!! במועדונים ובמוניות, במיוחד במוניות! כל הזמן הם אומרים "וואן פאונד איץ'" וחבר'ה, אנחנו היינו 8 אנשים וכל הזמן הורדנו את זה לחצי מחיר לפחותתת!! במקום 8 פאונד 4 פאונד! חופים: ניסי ביץ' חוף יפה אבל מלא אצות!! כולם הולכים לשם כי שם נמצא כל הספורט האתגרי. גם שם תורידו מחירים!! תעשו את האופנוע ים!! סוף הדרך!! 20 פאונד לרוכב אחד. ואם 2 נוסעים אז 25 פאונד. לאמיצים: יש שם את הצוק שכולם קופצים ממנו ויש שם גם באנג'י שעולה 40 פאונד ככה ומקבלים תמונה שלכם בשעת הקפיצה ודיסק דיוידי מצולם- המחיר יורד אם אתם מוותרים על הדיסק דיוידי או על התמונות. יש שם תחרויות עם כושי שנקרא IBBY הוא סוף הדרךךך!! וגם שם אפשר לזכות בכרטיסים למועדונים.. תבקרו גם בחוף אדאמס הוא ממש יפה! הפארק מים!! חובה ביקור!! 14 פאונד! זה נפתח ב-10:00 עד 18:00! לכו יום ראשון כי אין טורות שם בגלל שזה השבת שלהם או משהו... ככל שתקדימו יותר תהנו! קנו אלכוהול יחד בדיוטי פרי ותעלו את זה איתכם למטוס! יותר כיף לצאת לפאב קצת שתויים ואז לקנות שתיה אחת וכבר ליהיות שיכורים :) עוד שאלות, אני פה. ++חברססס לא מקבלים שם יורו,פאונד אמריקאי ודולרים++ תמירו בארץ משקלים לפאונדים ושימו כמה דולרים בצד כדי שאם נתקעתם אז תמירו שם בבנק לפאונדים! חוץ מזה, אם נשארתם עם פאונדים, לפני שאתם טסים חזרה, תמירו בבנק את הפאונדים לדולרים. כי בארץ אי אפשר להמיר חזרה פאונדים לשקלים או דולרים.

Orel111

New member
לדעתי עדיף להמיר שם..

מדולרים לפאונדים ליד המקדונלד...

למעלה