שרשור שיתופים

Alisiya

New member
ליאת!

בקאסל כשישבנו כולנו גם הרגיש לי ישראל!! חח :) סתם, אבל חוץ מהקטע הזה ממש לא הרגיש לי שם ישראל.

nir347

New member
צעיר כזה

הוא צעיר עובד שם בג'סמין בטוח מי שהיה שם בזמן האחרון פגש אותו

1אניטוש

New member
חחחחחחחח אהבתי את הסיפור..

רעיון טוב..פעם הבאה שנהיה בנאפה נגנוב לכם ת'רעיון..(אם יש אישור:)

עוז 18

New member
תמונות ממש יפות

עשית לא עוד יותר חשק לטוס ייווו הזמן לא עובר לי מתיי כבר יגיע ה-8 לספטמבר היום של הטיסה לאייה נאפה? אני מת כבר ליהיות שם!!!

ef870

New member
כן . אה את בטוחה שלחלק השאירו ...

את זוכרת אולי מה רשמת בהעדפה 1 בבלי מיון?

אני הייתי בקאסל...

ולא הרגשתי שום אנטישמיות, להפך במועדונים אחרים לא הכניסו אותנו כי אנחנו ישאלים..לדעתי זה כבר נהיה סטיגמה ובגלל זה אף אחד לא הולך לקאסל וזה חבל כי המועדון הזה ממש יפה ושווה!

hadas 18

New member
הכי חארטה!!!

אני לא יודעת מי האכיל אותך את כל השטויות האלה אבל אני חזרתי לפני שבועיים והייתי פעמיים בקאסל, ובפעם הראשונה אחד מהבעלים של המועדון נתן לחברה שלי מלא תלושי שתייה בשבילנו בחינם (וכל משקה שם עולה 4 פאונד) וגם הכושי הזה שמלווה את המסיבה וכל היום מדבר במיקרופון בא עד אלינו ושאל אותנו אם אנחנו מישראל והתחיל להגיד ישראל יאללה בלגן והתחיל לרקוד איתנו. המסיבה הייתה מלאה בישראלים דרך אגב... ובפעם השנייה שבאנו חבר של הדי ג'יי בא והכניס את שלושתנו חינם כשכל התיירים האחרים מחכים בתור ושילמו כרטיס ב 5-8 פאונד... האנטישמיות היחידה שאני נתקלתי בה היא בבר הזה של השתי קומות שיש בו דגל פלסטין אז הסלקטור לא רצה להכניס אותי אבל אז חברה שלי אמרה לו שבאנו לעשות כיף ולקנות שתייה ואז הכניס אותנו... תאמת היינו הישראליות היחידות שם!! חוץ מזה הכל היה אחלה...

זה כבר סתם נהיה סטיגמה...

חוצמזה גם אם לא מכניסים ישראלים יש להם סיבה טובה לכך, הם הסבירו לנו שהבנים הישראלים נוגעים לבנות בתחת ובכל מיני מקומות בלי שהן רוצות ולפעמים מתנהגים כמו בהמות והולכים מכות. כמובן שאי אפשר להכליל את כולם, ויש יוצאים מין הכלל אבל זה הרושם שהבנים הישראלים נתנו להם. אם תבואו למועדון בקבוצות קטנות ולא בחמולות יכניסו אותכם בלי בעיות, ואתם תהנו..אני לא ראיתי שום דגל פלסטין במועדון ואף די ג'יי שאמר משו על הישראלים...ממש בולשיט!

ואםםם במקרה הכי גרועע...

לא מכניסים אותכם, אז שיזדיינו! אם הם לא רוצים אותנו שם לא צריך..הם לא ירוויחו עלינו כסף. לא חסר מקומות בנאפה שירצו שתיכנסו ויקבלו אותכם. (כמו הJasmin inn bar למשל...)

Alisiya

New member
אני ראיתי מכות

השומר הרביץ לישראלי (לא ממש בטוחה למה) אבל כשחבר שלו ניסה לעזור לו השומר הרביץ גם לו... ולא סתם מכות. לא יודעת אם זו אנטישמיות, אני חושבת שהם סתם אלימים, זה לא מועדון כזה שווה בלי קשר לאנטישמיות, האייס והקאר ווש הרבה יותר שווים, אם משעמם אז הולכים לקאסל.

דימונד

New member
מה את מקשקשת

כל יום הייתי בקסל וזה המועדון הכי טוב בנאפה ולא אנטישמים שם ולא בטיח מה לעשות שהישראלים עשו לעצמם חרא של שם שם אבל לא עושים שם כלום לישראלים הבעיה היא שבעל המקום ניקוס לא אוהב אותנו בגלל הנזקים שהישראלים עשו לו שם שמעו ממני לכו לשם אסור להפסיד שם תמסיבות של שני וחמישי רק על תגידו בכניסה שאתם יהודים

למעלה