שרשור שלב 10 "בשידור חי"

הצפרדע היא שאבאנל...

ההצטרפות שלו לויראנק עלולה לעלות ביוקר לויראנק ומרקס, וגם ל-usps שיעבדו קשה היום בכדי לשמור על שאבאנל. אופס בדיוק כשכתבתי ראיתי שהוא כבר לא שם, כנראה שהבין שאין לו סיכוי. דבר נוסף להיום: המאבק נגד מגבלת הזמן!!! שימו לב לאחרונים!

צפרדע מצוינת שיודעת לטפס...

היא כריסטוף מורו. אולי הוא יוותר על חלומות שהוא בחיים לא יממש, וילך על המנוקדת.

טיראן מ

New member
התקפות, התקפות, התקפות ...

לא יאומן קצב ההתקפות על הפלוטון. אמנם ההתקפות קצרות ונסגרות מהר מאוד אבל ... הן מאיצות את הפלוטון שרוכב בקצב גבוה מאוד. הקבוצות של המובילים תיבחנה היום עד הסוף. רוכב מבין המועמדים לניצחון שחושב או מתכנן לתקוף היום ייצטרך עזרה ממספר גדול של רוכבים מקבוצתו. זה הולך להיות קשה...

בטיני לוקח נקודות טיפוס...

לדעתי בכדי למנוע זאת מאחרים, ולא להתחרות בויראנק, כפי שנדמה לי ששמעתי מהשדר של יורוספורט

אני מסכים איתך איציק...

והוא הצליח למנוע ממורו את המקום השלישי, אז קוויק סטפ עובדים נכון מתחילת הטור.

Ilya T

New member
שאלה

מי שאין לו גישה לטלוויזיה, דרך איפה באינטרנט אתם רואים? האתר של יורוספורט משום מה נתקע לי, האתר הרשמי מעצבן והאתר עם המפה האינטרקיבית מהטאגליניס מתעדכן לאט. יש עוד אפשרויות? מה אתם עשוים?

לא יצא כלום

להכנס ל-www.cycling4all.com ולהשתמש בקישור שלהם לשידור חי מהטור

KobeRider

New member
מה זה הFEEDING ZONE?

שהם נכנסו אליו עכשיו? קטע שאפשר לאכול בו?

לאכול אפשר וכדאי בכל שלב ומקום...

אזור ההאכלה הוא מקום מוגדר, שם עומדים אנשי הצוות של הקבוצה עם שקיות האוכל (מוּזט) ובהן בד"כ שתייה, ג'לים, חטיפים וסנדביצ'ים.

shiri 80

New member
זה בהשגחת בדצ ?

אוף .. כל העולם ואחותו מציק לי לא מצליחה להתרכז בטלויזיה ובכלל שכחתי שהיום מתחילם מוקדם. יש לכל הקטע שידור חוזר או שנשקול להכניס קסטה לוידאו ? ?

shiri 80

New member
חייבת את בטיני בוריד

האמת ? זו שנה ראשונה שאני רואה את הטור יום יום (ככה זה כשיש בחינות אתה בית למרבה הפלא ויש טלוזיה למרבה הפלא..) וזה נחמד מאוד כמובן שהאופציה להגיעלכאן ולקבל תשוובת הופכת את זה ליותר מהנה כי אתה גם מתחיל להבין מה קורה שם ולא רק "יו איזה יופי לאנס בצהוב "(גם זה יגיע ..) אגב, שמת
מה הם אמרו על החולצות של T MOBILE ..חלוקת הקשב שלי לא הוכיחה את עצמה הפעם ...

שאלה מאחד ש(עדיין) לא רואה את השידו

מי עושה את רוב ההובלה בצמד ויראנק-מרקס? האם יש מצב שהם עושים חלוקת שלל. כלומר הנקודות לויראנק והנצחון (אם יגיעו לפני הדבוקה) למרקס?

צרפתי יתן לבלגי לנצח ביום הבסטיליה?

קשה להאמין שאם הם ישרדו עד הסוף ויראנק יוותר על הבכורה. לי אישית זה נראה שויראנק עובד יותר קשה גם בקטעים השטוחים, ומרקס רוב הזמן נמצא מאחרו. אבל יכול להיות שזו הטעייה של השידור, והם מעדיפים להראות את ויראנק עובד ולא את מרקס עובד.

למעלה