שרשור של יום חמישי:]!

חזרתתתתי מהפגישה../images/Emo110.gif

חחחחחחחח הלכנו לחברה והיא באה איתנו משם כדי שנכיר תדרך לבצפר [שם תהיה הקייצת..] והגענו לשם ואז התפצלנו.. והרי ארז לא היה היום אז היינו עם מישי אחרת.. גם חמודה
הסבירו לנו טוב טוב על היום הראשון, היו קצת שינויים אבל העיקר שאנחנו יודעים מה צריך לעשות.. אמרו לנו את מי אנחנו מדריכותתתתתתת:p את הילדים שסיימו כתות ה.. זתומרת שעולים ל ו.. שוב תהיה אתה בעיה שיחשבו שאנחנו חלק מהקבוצה ולא המדריכווות
חח די התבאסנו שקיבלנו קבוצה שלל ילדים שהם די גדולייםם.. וזה 4 ילדייםם.. 2 בנות ו2 בנים.. אמרו לנו גם תשמות שלהם.. טל מאיה [
] קארין ורז
חחחח פטרי מכירה את הילדים כי היא הולכת לשם בימי שישי לעזור:p מכירה את חלקק:p ואמרו לי שרז מופרע
[חח או פטרי או מישי אחרת.. ברח לי..] אני מקווה שלא יהיו יותר מדיי בעיותתת
ואמרו לי שקארין היא שקטטטה:]] ועל טל לא אמרו לי כלום חוץ מאיך הוא נראה:p וגם על מאיה.. כל מקרה נקווה שיהיה טוב
אחרי זה היה כל מיני דברים.. סתם.. והיה קטע שכולם תרגלו תשיר של הקייצתתת
ובהתחלה כולם התפדחווו... ואז אני ושחר בפעם השנייה כבר התחלננוו.. והיינו בערך לבד.. ובפעם אחרייי אחרי כבר כולם צרחו
חח יצא שיר נורא חמוד.. אח"כ עשינו שעוני חווללל לפעילות של יוםר אשון.. חח עשינו סימונים וכתבנו שזה שלנו.. שלא יגנבו לנו
[שלנו הכי יפה
חח סתם..] ואז עזרנו לגזור פול דברים.. משחקים כאלללהה.. וזה מממש מלאאאאאאאאאאאאאאאאא... המממון.. חחחחחח ואחרי כמה זמן הלכנו.. ושחר נזכרה שהיא שכחה שם תפלאפון
וחזרה לקחת אותו.. ואז המשכנו בדררךךך.. חחח היו ממטרות בדרך אז נתקענו עליהם איזה כמה דקות:p ושרנו כל הדרך שירים
וזהווו הרגליים שלי ממש כואבווות. אני הולכת אחכ לשחר לארגן כמה דברים לקייצת וזייייהו. יומטוווב:)

מיקיי../images/Emo13.gif הרז הזה התבלבתי בינו הוא ל

לא* כזה מופרע התבלבלתי כי היה רז אחד שעולה עכשיו לז' והוא מופרעע אז ססוווווווווורי..
נכון סולחתת לי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

רצינייי?! וואי אני ושחר כברררר הרצנו מה הולך לקרותת וואי את לא מבינהההההההה
חחחחחחחחחח ישש:]

למעלה