שרשור של יום חמישי:]!

חחחח כפרעלייךךך!!

את רואה שאת סתם דואגתתת :p לאט לאט תכירו אחד ת'שני ויהיה פסדר.. אבל השיר?

../images/Emo41.gifחזרתי../images/Emo41.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo204.gif

אוךךךךך כל כך כל כך כיף שם שאין לכם מושג
.. היום היה לנו תיפוף גוף:) זה ממש ממש כייפי:p ואז היה לנו איפוורר אז הוא הסביר קודם איך מתאפרים ואז היינו צריכות לאפר אחת תשניה...אז אני איפרתי את חברה שלי..והיא יצאה הכי הכי יפה..כולם אמרו ונתנו אותה בתור דוגמא
אני אהיה מאפרת שאני אהיה גדולה אני אומרת לכםםםםםםםםם:p ואז היה שעתיים עם איה (
) וזהההוווו וגילינו שאין לנו סלסהההה
המורה במילואים...:( לא נורא..שיהיה בריא
אני תכף אולי אלך לקנות בגדים לחתונה צריך לברר מה עם אחותתיי::pהיא תהיה מעצבנת אם היא לא תקייםםםם
יאללה המשך יום אחלהה:]

היללי 2

New member
יאא הדסייי חחח כל הכבוודדד../images/Emo23.gif

שמחה שנהנתתת.. ותהני עם אחותךךךךך..

חחח איזה שווה זהההה

גם לנו הביאו בפורים ת'אלה של האיפוררר... חחח היית מתאפרת גם :p שמחה שנהנתתת.. ותהני היום אם את הולכת

חח שבוע הבא../images/Emo12.gif../images/Emo204.gif

בגלל שנגמר הזמן *השקעתי:p* אז אמרו שחברה שלי תאפר אותי בשיעור הבא וחברה שלי כזה : "איזה באסה לך הדס...אני מאפרת מזה גרוע:p"

hila846

New member
חחח שמחה בשבילךך../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif

כה"ככ!!! שמחה שנהנתת
ולאנורא עם הסלסהה:p אעע ואם את הולכת תהניייי

צהריים..=]

היה אתמול סבבה בסרט בסוף ראינו שודדי הקאריביים היה מזה יפהה והיה ממש צחוקקיייםם אח"כ הסתובבנו בקניון והיה ממש מצחיקק..חזרתי ב-9 ככה ואמא ניקתה לי ת'חדר אז עזרתי לה לסיים והלכתי אח"כ אכלתי וראיתי טלוויזיה ואז ברבע ל-1 הלכתי לישון ואז אמא שלי העירה אותי ב-10 לעזור לה לסדר ולשטוף מה שנשאר ומזה לא היה לי כוח כמעט כל דקה ישבתי עזרתי ישבתי אבל הרוב היא עשתה אמן ותמיד ה' יתן לה כוח..ואז שכבתי בספה והיא סידרה טיפה ושטפה חלונות והכול עכשיו יש חלון ענקי ואמרתי לה אמא שפכיי מים הרבה שיהיה נקי וזה אז היא פחדה בגלל שזה נופל לפרגולה של השכנים אז אמרתי לה שלא נורא בטח הם לא בבית וזה יתייבש..חחחחח..ואז ישבתי הסתכלתי על הנוףף יש לי נוף מדהים מהביייתת אני אוהבת להסתכל ישבתי ובהיתי בזה ורציתי רק לישון ואז נרדמתי בספה ואמא העירה אותי לקום לחדר ואז הורדתי את כל הדברים ושכבתי במיטה ואז עזרתי לה לסדר דברים אחרונים מצעים וכאלה וזההוו אכלתי ועכשיו אני יורדת למטה..=] המשך יום מקסים לכולם!=] -שירק'י-

למעלה