שרשור של יום ראשון:)!

einatit4

New member
שיירר ../images/Emo99.gif../images/Emo119.gif

תהני לך בקיריית שמונה
ומסכנה אמא שלך..
חח ותדליקי מאוורר..חחחחחח

תודה רעות ועינתתתת......../images/Emo25.gif

חחחחחחחחח עינת... אין מאווררר
והחדר שישנו בוו זה גם החדר ביטחוןןןן ביגלל זזה חם כ"כ...... אוףף זה מפחידד אני שומעת צבא בחוץ
חחחחחח יוואוו איזה מצחיק היה עם בת דודה שלי הגדולה אתמול היה פעם מלון הצפון בקריית שמונה והפכו את זה לבית החייל של כל החיילים שנילחמים בלבנון וזהה אז אתמול עברנו פה ובדיוק יה ביקור משפחות ואתם רואים יש מלא שלטים לחייחים באהבה וזהה חחחחח ואז אי רואה אוטובוס עלקקק "אוטובוס" חחחחח פיצי כזה כאילו הוא עוד שניה מתפרק הוא חנה שם בחניה ואי לרואה שם חיילים נימעכים
עם התייקים השמנים שלהםםם!! אז אני עושה או מי גאדדדדדד מזההההההה??? מזה התיקים האלוו?? מזה האוטובוס הזה?? אז בת דודה שלי היא בת 21 היא השתחררה לפני שנה היא אומרת לי זה טיולית את לא מכירה אז אמרתי לה לאאאא
והיא עושה לי היינו קוראים לזה טילותולית זה עוד שניה מתפרקקקקק

יעל 13

New member
בוקר.....*אמצע הלילה בשבילי*

אני ה-ר-ו-ס-ה מעייפות!!!!!!!!!!!!! הלכתי לישון ב6 בבוקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והייתי צריכה להתעורר עכשיו כדי לטפל בכמה דברים
עוד מעט אולי נוסעים לסופרלנד...
שישנתי חשבתי שאני הורגת מישהו...או משהו
ישנתי עם מזגן והיה לי חם אלףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחרי שעה וחצי אני מזתכלת על השלט של המזגן ומישהו שם לי אתזה על חום!!!!!!
יו חשבתי שאני משתגעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני עייפה ברמות
בנוסף להכל אחותי באה אליי ב5 בבוקר למיטה כי היא פחדה...ובבוקר היא הלכה לנאשהו אז היו צריכים להעיר אותה...אז העירו גם אותי!!!!!!! ואחותי הגדולה זאתי יש לה שיטות מזה מעצבנות להעיר!!!!!!! אפשר להשתגע!!!!!!!!!!!! היא באה לתוך האוזן של אחותי ושמה את השעון המעורר של הפלאפון...וזה חזקקקקקקק!!!!!!!!! אז זרקתי עליה כרית
יו חשבתי שאני מפוצצת אותההה!!! אם היו עושים לה את זה היא הייתה הורגת מישהו!!!!!!!!!!!!!!!!

hila846

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo80.gif

איזה מעצבן זה
חחח והסופרלנדד באסהה אבל לא נורא את יכולה ללחחזור לישון...

קופיפפפפהה../images/Emo110.gif

תודה על האסמסססס:] על השני כבר לא עניתי לך כי זה ארוךךךךךך ומורכב מה שהיה שםםם:p חחחחח אני אכתוב פה עוד מעעטטט

יעל 13

New member
יווו אני עוד יותר יהרוג מישהו!!!!!

בסוף לא נועים לסופרלנד!!!!!!!!!!! וטוב שהודיעו לי באמת!!!!!!!!!! התעוררתי אחרי שעתיים בערך של שינה בשביל לארגן דברים לסופרלנד המחורבן הזה ואם לא הייתי מתקשרת למישהו לא היו מודיעים לי!!!!!!!!!!!!!!!!!! יו בא לי להרוג אותםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והוא עוד עושה לי "לא יצא...ולא היית מחוברת אז לא יכלתי להודיע" תגיד לי יא חתיכת מטומטם שמעת על טלפון פעם?!?!?!? ועל SMS!?!??!??!?!! יוווווווווווווווו ואני עייפה ברמות והתעוררתי אחרי שעתיים כוס אמא שלהם!!!!!!!!!!!!

למעלה