שרשור של יום ראשון:)!

בוקר טוב!../images/Emo41.gif

יום מקסים לכולם..=]כל מי שנוסע שיהנה נתגעגע..=[ זיווש מותק דבריתי איתי מאמיי...מתעלייייךךךך מוואאההה

חלי 66

New member
בוקר../images/Emo9.gif

היום קמתי ב-8 וחצי
זה ביגלל שישנתי ב1 וזה מוקדם מעודד אחי הלך לקיטנה בבצפר שלו מוכנות לכיתה א'
ראינו אותו עם התיק והוא כזה ציפלון עמדנו לאכול אותו
עוד מעט בצפר
אני רוצה לחזור לבצפר רק ביגלל התיק החדש חחח
אחרי שבוע אני ירצה לא לחזור ללימודים
זהו
יום נעים שיהיה לולם

חלושששש..../images/Emo41.gif

יאאא כמה זמן לא היית פה.. זה כזה חמודי גם בדודה שלי עולה לא' ואני מתה לראותותה עם התיק היא כזאתי קטנה ומתוקה כי היא פגית אז היא יותר קטנה וזה והיא נמוכה טיפה והיא מזה מתוקה אני מתה לראותותה עם התיק שלה בטוח היא כזאתי חמודההה...:]] שיהיה לאחיך בהצלחה!=] שיהיה לך יום מקסים!=]

יעל 13

New member
חחחחחחחח זה מזה מבאססס

כי את מצפה לטעם של הקולה ופתאום יש מים
דפוקה את
דברי איתי היום

hila846

New member
בוקרר טובב../images/Emo80.gif

חזרתי מאצל סבא וסבתא שלי אחרי שהייתי אצלם 11 ימיםם:) היה כיףףף אוףףףףף עוד לא גמרתי תחוברת בחשבון ועוד לא התחלתי תחוברת באנגליתת
אני מזה מפחדת מכיתה ט':S אוףף וכנראה אני בסוף הולכת לטיול השבטי למרו ש-מ-מ-שששש לא באלי ללכת
שהיה לכם יום טובב

היללי 2

New member
הלוושש../images/Emo13.gif>>>../images/Emo23.gif

שמחה שנהנת אצלל סבתאאא:)
איפה היא גרה
ואל תפחדי מכיתה ט'.. זה הכי כיף ט' כי אין בגריות וזהה... תחשבי שלי יהיה 2 בגריות
חחח מנחם אותך??
ולמה לא בא לך ללכת לטיול שבטי?? את תהניי
בכל מקרההה- אם לא בא לך אל תלכי
תעשי מה שבא לך
מאוווווווהה
[נכון שאני חפרנית
??
...]

hila846

New member
הילווווש>>../images/Emo80.gif

תודה
ראש העיןן:) זאת הכיתה הכי כיפיית
אבל יש מלא מבחני בקיאות על איזה 12 פרקים לא
חח קצת מנחם..(בהצלחהה
) לא באלי כי זה בימים שני-שלישי וביום שלישי כל המשפחה שלי יחד עם הדודים והדודות הולכים לים... אוףף לא דעת
לוב יוו מואההההההה
[חחח קצת
אני אוהבת חפרניות בן דוד שלי גם קורא לי חפרניתת
]

היללי 2

New member
חחחח>>../images/Emo23.gif

יש מבחני בקיאות בסופשנה על 2 ספרים ומבחן ארצי על הספר שתלמדו בתורה [שחכתי איזה
] ואם לא בא לך אל תלכי לטיול שבטי... חחח אני חפרנית בטרוףףףףף

הממ הילושש../images/Emo110.gif

את יודעתת שכשהייתי קטנה תמיד שאלתי את המבוגרים איזה כתה היתה להם הכייי קשה... [חוץ מ-י י"א י"ב כמובןןן שזה בגרויות] וכולם תמיד אמרו ח.. תמיד אמרתי "עד ח יש זמממןןן" ובאמת היתה שנהההההההה קשההה [לפחות אצלנו..] אזזז שנה הבאהההה אינלנו מה לדאוג.. אולי מבחינת החומר יותר קשה אבל כתה ח זה כמו הכנה כזאת לכתה ט.. אז שטויות קטטןןן עלייךךך.. ולמה את הולכת אם לא באלללךך?? ולמה לא בא לך?

hila846

New member
מיקייי../images/Emo80.gif

חחחחחחחחחחחחחחחח דווקא בתחילת ח' היה לי ממש טוב הלך לי אחלה וכל הציונים שלי היו מעולייים אבל ככה בסוף ירדתייי היה שנה נראה לי אחת הטובות שליי היא הייתה טיפה קשהה אבל לפי מה שראיתי את כיתה ט' שנה שעברה וזה היה נראה קשהה
טוב אני באמת מקווה שיהיה טובב
ובקשר לטיול: אני הולכת כי אני מפחדת שאם אני לא אבוא אני באמת יפסיד... לא בא לי כי אני לא רוצה להפסיד תיםם:p אבל כנראה בסוף אני הולכת וביום שלישי יבואו לקחת אותי

למעלה