חחחחחחחחחחח
ה הדסי מתה על אגמי New member 16/8/06 #78 תוווודדדה../images/Emo204.gif ותספרי לי כבר היום בערב בע"ה..:]
ה הדסי מתה על אגמי New member 16/8/06 #81 חחח תודה מאמוש שלי../images/Emo25.gif! ../images/Emo204.gif
ה הדסי מתה על אגמי New member 16/8/06 #82 חחח תווודדהה מאממווש../images/Emo25.gif !../images/Emo204.gif
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 16/8/06 #23 ..../images/Emo110.gif חח סיימתי בפלא.. מחר אני הולכת עם שחר לעבור על החוברת של הקייצת וכל זה.. ובחמישי מפגש אחרון לפני הקייצת לסיים את ההכנות.. ובראשון מתחילל אמאאלללהה.. לכל מי שישן עכשיו ללה טוב.
..../images/Emo110.gif חח סיימתי בפלא.. מחר אני הולכת עם שחר לעבור על החוברת של הקייצת וכל זה.. ובחמישי מפגש אחרון לפני הקייצת לסיים את ההכנות.. ובראשון מתחילל אמאאלללהה.. לכל מי שישן עכשיו ללה טוב.
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 16/8/06 #109 חח תודהההה לככןן../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif והדס אניא יתך במסןן
א אייללוש New member 16/8/06 #24 ממתי זה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gifלמה את לא שם ומיכל כע? בהצחלה מתי זה מתחיל איפה החוג הזה
ממתי זה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gifלמה את לא שם ומיכל כע? בהצחלה מתי זה מתחיל איפה החוג הזה
ה הדסי מתה על אגמי New member 16/8/06 #84 היי../images/Emo13.gif../images/Emo204.gif *זה מהיום * מיכל המחנה של בני עקיבאא הרשו לה ללכת למרות המצצבב אם הייתי יודעת גמני הייתי המחנה עכשיו * תודה * זה התחיל היוווםםם.. * החוג בגבעתיים..
היי../images/Emo13.gif../images/Emo204.gif *זה מהיום * מיכל המחנה של בני עקיבאא הרשו לה ללכת למרות המצצבב אם הייתי יודעת גמני הייתי המחנה עכשיו * תודה * זה התחיל היוווםםם.. * החוג בגבעתיים..
T TOUSH New member 16/8/06 #28 אביחי בוקר../images/Emo35.gif../images/Emo210.gif אני חשבתי לרגע שערב...
ש שיר חולה על אגמי New member 16/8/06 #29 בוקררררררררררררר../images/Emo42.gif אוףףףף היום כולם חוזרים לקריית שמונהההההה אוףףףףףף טוב לפחות אני יראה אותם מחרר הדסססס תהני מאמייי מלאאאאא מקווה בשבילך ששוב אגם תבוא והפעם תיראי אותה ?....
בוקררררררררררררר../images/Emo42.gif אוףףףף היום כולם חוזרים לקריית שמונהההההה אוףףףףףף טוב לפחות אני יראה אותם מחרר הדסססס תהני מאמייי מלאאאאא מקווה בשבילך ששוב אגם תבוא והפעם תיראי אותה ?....