שרשור של יום רביעי!

בוקר טוב!=]../images/Emo41.gif

אתמול בערב אחרי שכתבתי אבא שלי היה פה אבל הוא ישן ואמא שלי הייתה אצל דוד שלי הם טיפה דיברו ואז היא חזרה והיא אמרה לאבא שלי שנצא קצת אז אמרתי לה שאני רוצה להישאר והכול והיא אמרה לי שאני יבוא ויהיה לי כיף..הקיצר נסענו למסעדה והיה שמה מזה סבבה..המלצר היה מזה חמודדייי הוא הגיש לכולם והכול וזה ואז דיברנו ואכלנו וזה אז כזה אני אוכלת מזה לאט אני יכולה להישאר עוד שהמסעדה סגורה..חחחח..אז הקיצר כזה אכלנו וזה ואני לא רציתי כבר הייתי מפוצצת מסלטים וזה אז אבא שלי התחיל לחתוך לי כי רציתי פרגית וצ'יפס ואז לא רציתי פרגית.חחחח..כי שבעתי אכלתי טיפה פרגית ושבעתי אז אבא שלי התחיל לחתוך לי לחתיכות קטנות והוא אמר לילאכול רק 3 אז אכלתי וזהו התפוצצתי לשנה נראלי..חחחחחח...אז חצי מהצלחת נשאר לי אז המלצר בא כזה לוקח את הצלחות והכול ואז לי הוא השאיר אז אמרתי לאבא שלי כזה האא אבא אני לא רוצה עוד שיקח אתזה אז הוא חוזר כזה הוא עושה לי לקחת לך גם?אז אמרתי לו כןן..חחחחחחחח...הייתי מזה מלאה ואז חזרנו הביתה ראיתי טיפה טלוויזיה 5 דק' בערך הלכתי לחדר קראתי ספר ואז לא הצלחתי להירדם זה היה מעצבן..=[ואז קמתי לשתות ופחדתי מגנבים...פחדתי שיבוא לי גנב מהחלון מטבח..חחחחחחחחח..וזהו חזרתי לא ממש הצלחתי לישון ולקראת הבוקר הצלחתי..ואז אמא שלי העירה אותי כי אני צריכה ללכת לחברה אבל רק ב-11 קבעתי איתה אבל כבר קמתי עודמט אני יאכל ויתארגן.. המשך יום מקסים לכולם!=] -שירק'י-

חחחחחחח שירררררר../images/Emo23.gif

את כמוני בדיוקקקקקקקק!!!! אני תמיד מזמינה פרגית בצ'יםס ואני מפוצצת מהצ'יפס והקולה ואני לא אוכלת את הפרגית!!
ואני גם אוכלת לאט
ואני אף פעם לא יוצאת מהחדר שלי בלילב כי אני פוחדת
יאאאאא איזה מגניב
ותהני אצל חברה שלךך

יום מצויין גם לכן../images/Emo23.gif

היום לפני שנה חגגתי תבת מצווה שליייי באולםם
חחחחחחח יואוו ניזכרתי בחולצות שעשיתייי.... לפני כמה שנים שיוני חבר של אגם היה חולה סרטן אז הגשימו חלומות לחולי סרטן אז הוא ביקש לפגוש את ביל קלינטון!! חחחחחחח ואף אחד לא האמין שיגשימו לו את החלוםםם ובסוף הגשימו לו את החלום והוא פגש את ביל קלינטון והביא לו חולצה שכתוב: "יוני חבר גם שלי" אז אמא שלי התלהבה מהרעיון ובבת מצווה שלי שהזמנתי את החבריםם היא הכינה לי הפתעההה ופתאום אני קולטת 30 ילדים ניכנסים על זיוקוקים ועם חולצות שכתוב " שיר חברה גם שלי 16.8.05

לא היה כתוב את זההה:p../images/Emo204.gif

*עשו לנו על זה הרצאהההה בבית ספפפררר...* היה כתוב : "I MET YONI DOTAN" *חחחח חירבושייאדה:p* בקיצצר "פגשתי את יוני דותן" ואז שהוא פגש את ביל שוווב הוא הביא לו עוד חולצה : "פגשתי שוב את יוני דותן"
ומזל טוב:)

../images/Emo214.gifיאששששששששש חופששששששש!!!

**לפני הכל-הדסי תהנייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי בקורס
**
דפקא ברגע שהרגשתי כבר את הסופ של החופש, אני מתעוררת ליום שהוא פשוט מדהיםםםםםםםםםםם...! טוב, אז ככה- אתמול הייתה בת מצווה לקרובת משפחה שלי. היה כ"כ מפתיע, יפה, כיף, טעים
, היה פשוט מדהים!!!
שתיתי בלי סוף [במיוחד קולה לאלו שמתעניינים
], זה הגיע למצב שקרובת משפחה הלכה לאחי ואמרה לו שאני ממש השתגעתי
והמממממממממממ. היום התעוררתי אחרי שחברה שלא נפגשתי איתה כמעט שנה שלחה לי אסמס:"בואי ניפגש כבר"
, אז כנראה ניפגש היום
ואז גם שמעתי שדודה שלי התקשרה, אז שאלתי את אמא שלי מה היא רצתה, והיא אמרה שהיא שאלה אם אני רוצה ללכת איתן לאכול על האש. -המשפחה שליייייייייי?!?! !!!!1111
- טוב, ידעתי שאתמול קרה להם שם משהו, כולם מחורפנים. וזה כלכך כיף וטוווווווווווב
אז ניצלתי את העובדה הזאת ואמרתי שאני חייבת לכפר השעשועים כדי לקנות את היומן של אגם, אז אמא הסכימה!
וגם וגם וגם... נכנסתי לוואלה והודעה אחת האירה את עיניי
הלימודים מתחילים ב3.9!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Its so PERFECT!!!!!!!!!1 וגם וגם וגם... יש שאלון ממש מצחיק לכל המחורפנים שביניינו בפורום החדשבניהולי, פורום 'פספוסים'
יום טוווווווווב

למעלה