שרשור של יום רביעי!

צהריים מעולייםם../images/Emo41.gif

הייתי אצל חברה שלי עם בדודה שלהם באתי כי היא גרה קרוב ואז עוד בדודה באה והיא חברה שלי היא בכיתה שלי ושל חברה שלי והיה צחוקים עם תאומה של חברה שלי היא השתגעהה כל דקה היה לה משו להגידד..חחחחחחח...אז ישבנו וסתם דיברנו אז כזה היא עושה לי שיר איזה יפה את אז התחלתי לצחוקקק ואני צחקתי מכל דבר שהיא אמרה אז כזה קרן עושה לה אמלי אולי תפסיקי לשגע אותה כבר די מספיק אז הם כזה רבו יענו בצחוק אז טל חברה שלי כפרעלייה עושה אה הא לא לריב שירוש בשבילי...חחחחחחח...היה מזה כייףף למרות שלא סיימנו הכול אבל אני אחותי תעזור לי לפתור אתזה..חחחח..ואז אני ישלח לה..:]] ואז חזרנו ובדודה שלהם היא עולה לז' וקוראים לה דבי היא מזה חמודהההה היא רוצה שנלך לסרט "קליק" אז אמרתי לה שאני ישכנע ת'הורים וידבר איתה ולא הייתי צריכה לשכנע רק להגיד לאבא ללכת להוציא לי מהבנק..חחח..ואז נלך לקניון נראה סרט נהנה ונחזור ככה 8-9 משו כזה..יהיה כייףף.. אני עפתי לסדר ת'חדר הבטחתי לאמא שליי ואז אני יתקלח וילך לדבושש..=] יום עמוססס..חחחחחח.. זיווש כפרעלייך אני אוהבתותך מלאאאא חיימשלי אני לא הספקתי להתקשר הגענו מהר והכול אז אני כבר ידבר איתך אהובתי מתעליייךךךך..מוואהההה אוהבת את כולכם והמשך יום מקסים!=] -שירק'י-

חזרתתתתתייייייי:]../images/Emo204.gif

וואי
... איזה מצחיק היה
.. הגעתי ב9 ואז היה לנו שיעור עם איה..*המורה לג'אז..* אממממ היה כזה חימום בהתחלה והיינו הרבה עם הראש למטה ושהעלינו את הראש התעלפתיי כי איזה שעה כל הדם עלה לי לראאשש:p וואי איזה מפחיד זה הייהה כמה דקות ראיתי רק שחוורר:S.. ואז היה לנו שיעור תאטרון:) זה הדבר הכי כיף בארררררררץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ אבל הרגשנו בהתחלה כמו מפגרות
שיחקנו בלנשום:p *
* ואאזז היא לימדה אותנו להגי את אותיות הא' ב' כמו ילדים עם פיגור שכלי
כזזזהה שכל הפה פתוח
ואז היא עשתה מן תרגיל לשרירי הפה
משו מזה מצחק כולם נקרעו
... ואז פתאום ברכה הגיעה *המנהלת של הסטודיו* והציגה לנו בן שנכנס לקבוצצהה הוא הנכד שללהה והוא הבן היחידיי הוא כל כך הרג אותנו מצחוק מכל התנועות שללוו:p בשיעור פלמנקו בכלל
ואז כל מיני דברייםם היא לימדה והיא אמרה שבע"ה בשיעור הבא אנחנו לומדות את הסצנה שאנחנו עושות במתוך המחזמר "ציפור כחולה" או משו כזהה..
. ואז הייה לנו שיעור פלמנקו...הלכו לי הרגללליייייייםםםםםםםםםםםםםם|בוכה| והיא חוזרת על כל תנועה 100 אלף פעםם
ואאזז היה לנו את השיעור האחרון שוב עם איה..והם חזרו לע ריקודים שהם כבר למדו אז בהתחלה כל הבנות החדשות ישבו בצצצדד *אני* ואאז פתאום ברכה באה ואמרה : "איה..את יודעת שהדס אקרובטית בצורה בלתי רגילה?" ואני כולי אדוממהה:p *כייי בהופעה שעשינו אוליבר טוויסט הייתי ליצן החדר ועשיתי פול דבריים גמישיםם:p והייתי גמישהה לא כמו היוםם:p *שאני פחות..* אני זוכרת *בלי קשר..:p* שאורנה דץ הייתה שעשיתי את התרגיליםםם וכולם מחאו כפיים איז מרגש זה היה
... עכשיו לעיניינו:p איה בגלל מה שברכה אמרה הציבה אותי במקום מזה טוב
אי נכנסת שניייההה אחרי הילדה הכי טובה
.. .בקיצצר:) שיהיה לכם אחלה יום:)

חחחחח הדסס../images/Emo12.gif

מזה כמה זמןן??
כמה שעות כמה שיעעורים?
איך את שורדת?
שמחה שנהנת חחחחחחח ושהיה מצחיקקק ושאמרו שאת אקרובטית

צהרייםם../images/Emo110.gif

קמתייייייי והלכתי לשחחחחרר לעבור על החוברתת של הקייצתת [עלק לעבור על החוברתתת
פפפפחחחחח] ושעתיים דיברנו ואז נזכרנו שבאנו כדי לעבור על החוברת.. התחלנו ואז שוב איכשהו סטינו מהנושא ואחרי איזה חצי שעה חזרנו לחוברתת
ואז היא גלתה שהם יוצאים לסופרלנד מוקדם יותר ממה שהיא חשבה
אז סיכמנו שכלל אחת תעבור ומחר נשאל אותם מה שלא הבנננווו:p והיא צריכה לשלוח לי כמה דברים שהיא לא שללחחחההה מהמחנהה.. וזהוו.. יומטוב לכולםם

אההה!! מישו מכיר את השיר../images/Emo110.gif

עם דודה טובהההההה?
אני צריכה לדעתת אותווו ואני יודעת משו כמו 5-6 משפטיםם:p זה מתחיל ככה.. "לדודה טובה יש תרנגולות תרנגולות לדודה טובה.." ואז יש באמצע "אז שבו בצד עם המוצץ ביד.." ברחו לי השורות האחרות
הקיצר מי שיודע אז בקשה שיכתובב לי זה ממש יעזווור

../images/Emo6.gif אבל את מכירה תשירר?:p../images/Emo110.gif

זה לקראאאתתת הסוףףף עם המוצץץץ ויש משו עם גביעע גם בשורה לפנייי או אחרייי
חחחחחחחחחחחחח ברחח לייי

חחחח מיכל אני יודעתת

אבל זה לא אותו שירר
מהדודה טובה אניח יודעת רק מה שאמרת
ומה השיר השניי.... זה ביכלל נגידדדד...... נגידד... מיכל היא שולטת ואין מה לדבר
(אבל זה אמור להיות ברבים לא משנה) אנחנו ננצח ולכם לא נוותר
אז שבו בצד עם המוצץ ביד ותנו לי תנו לי תנו לי חמש קריעות הידד הידד!! הידד! הידד הידד הידד!! גביעע!! גיבע!! ולנו הוא מגיעע!! לזה התכוונתי??

למעלה