הוו--אהה רעות את ממש מהירה, הא? חחחחחח תוודדה
ה הדסי מתה על אגמי New member 16/8/06 #95 חחחח תודה מאמי שלי../images/Emo204.gif ותהני ובהצלחה עם היומן
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 16/8/06 #116 מזה כיף באיקאהה../images/Emo110.gif חחח זה כיף להתנחל שם קצת חחחח ואמרתיי לך מסןן אל תדאגי יש זממןןן חנוכה זה עודד קצת פחות מחציי שננהה.
מזה כיף באיקאהה../images/Emo110.gif חחח זה כיף להתנחל שם קצת חחחח ואמרתיי לך מסןן אל תדאגי יש זממןןן חנוכה זה עודד קצת פחות מחציי שננהה.
י י ח ד New member 16/8/06 #55 החופש הגדול הוארך ביומים הלימודים בכל רחבי הארץ יתחילו את הלימודים ביום ראשון ב 3/9 ולא ביום שישי ה 1/9 כן אמרה שרת החינוך
החופש הגדול הוארך ביומים הלימודים בכל רחבי הארץ יתחילו את הלימודים ביום ראשון ב 3/9 ולא ביום שישי ה 1/9 כן אמרה שרת החינוך
ש שיר חולה על אגמי New member 16/8/06 #69 יייייייייייייייישששששששש../images/Emo99.gif יייייייייאאאאאאאאאאאאאא איזה ככככככיףףףףףףףףףף
ה הדסי מתה על אגמי New member 16/8/06 #96 אממממ אני לא יודעת אם גמני../images/Emo12.gif../images/Emo204.gif כיי אנחנו היינו אמורות להתחיל ביום רביעי בכלל נראה כבר.. תודה ינוווווןן:]
אממממ אני לא יודעת אם גמני../images/Emo12.gif../images/Emo204.gif כיי אנחנו היינו אמורות להתחיל ביום רביעי בכלל נראה כבר.. תודה ינוווווןן:]