שרשור של יום שבתתת

יעל 13

New member
בוקרררררררר

סבתא שלי עברה שלשום לדירה
היום בני דודים שלי באים אז אני אלך גם...הם טסים מחר לטורקיה ל5 ימים
איזו נכדה חמודה אני
פיתחתי תמונות של כל הנכדים של סבתא שלי ואני קונה מחר מסגרות ואני אתן לה שתשים בסלון
כי כל המסגרות שלה מלפני מלא זמן..! איך התלהבו מזה

צהרייים/ערבב../images/Emo13.gif

לפניי כהמ דק' קמתי..
עוד מעט הולכת לחברה שלי.. אמ....התחלתי היום להוריד מחיר מהמחברוות לבצפר..[
] איזה מצחיק זה היה.. ובערב או מחר אני הולכת לקנות תיקקקקקקק![יקיר נכון הוא יפה
] של אולסטר חום עם ורוד[מיכל כמו של שחר..
] קניתי כבר קלמר של פומה מ'זהה יפה
ו....אממ.. זהוו נרא'לי.. שיהיה המשךך יוממנפלאא! זיוו'ש דברי איתי היום אני בפלא!|נשיקה
] יאללה עפתיי ביו'ש! אוהבת מלאןןןןןןןן!
+
+
פטרישלכם

ערב../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif

וואי איזה שינה דפקתי בצהריים, חחח השבוע הזה היה מתיש.. מאיוש כפרה עליה בלי עין הרע [טפו טפו טפו] מדהימה כרגיל
היום סירקתי אותההה
חח חמודה:] כל הזמן אומרים שהיא דומה לי.. אז אני שמחה זאת מחמאה ענקית
חוצמזה שהיתה לי הברקה היום באוטו בדרך חזרה, אני עוד לא יכולה לספר
נקווה שיהיה שבוע טוב, ויאללה שבוע אחרון לחופשששששששששש... [השתפר לי לאללה המצברוח מאתמול.. טפו טפו טפו..] שבוע טווב..

ערב!=]../images/Emo41.gif

הייתי בשבת חתן היה סבבה בדודה שלי טליה ואח שלה גיא כל כך מתוקים היום ישבנו איפה שהילדים כי למעלה לא היה מקום אז ישבנו הם אני אחותי ובדודה שלי הדר והיה סבבה ואז אבא שלי בא לשבת גם איתנו..=] ואז שיחקנו איתם וגיאוש כזה חמודדדדייי הוא כל הזמן צוחק ומחייך וטליה סיפרה לי מה היא קנתה לכיתה א'..והוא כל הזמן קפץ והשתגע גיא אבל הרגעתי אותו הוא כזה מתוקקקיייי..=] וחזרנו לסבתא שלי ב-2 וחצי אפחד לא שם כי היא אצל דוד שלי בשבת חתן והיא לא תחזור ברגל הביתה ואז סתם ראיית טלוויזיה ונחתי..וזהו חזרנו ומכינים לי אוכל..=] זיווש כפרעלייך דבריתי אהובתייי תרגישי טוב ואני צ'ה לדבר איתך נשמה שיילי..=] שבוע מקסים לכולם!=] -שירק'י-

מאשה

New member
ערב..

היום בא אלינו חברה של אמא שלי שהיא בעצם פסיכולוגית והיא בא אליי בגלל שאני כל הזמן שונאת את עצמי ולא יודעת והעריך אותי.. חח וואט אבר..מצידי יבואו מאה כאלה ולא יעזור לי שום דבר.. אבל אולי טיפה טיפה הפנמתי משו..היא אמרה לי להיסתכל המון במראה במשך היום.. אני מרגישה כמו קופה ככה
..אז עדיף שאני לא אסתכל בכלל

hila846

New member
ערבבבבבבבבבבבבבב../images/Emo80.gif

היה כיףף בשבתת היה פולל אורחיםםם(13
) יאאאאאא רפאל עלה לגמרררררר
מישו יודע אם גם מאור
זיווש
תרגישי טובב
פטרי
שמחה שנהנתת:],תהני וותחדשי.. מיקיי
חחחח..שמחה בשבילךךך
שירקיי
שמחה שנהנתתתת
זהוו
שבוע טווווווווובב

תודהההההההה../images/Emo110.gif

מאור זכה אתמול במקום השלישי.. [אפילו לא אמרו תאחוזים שהוא זכה בהם
נראלי זה פשוט היה נורא נמוך..] ג'קו מקום ראשון עם 68 אחוזייים.. זה פול.. ואז זהבית היתה נגד מאיה.. ומאיה נצחה אותה עם 63 אחוזים נדמה לי
[או 62
] כפרעליה! בכל מקרה הגמר זה רפאל ג'קו ומאיהה

hila846

New member
באסהההה../images/Emo10.gif../images/Emo80.gif

טובב לפחות רפאלל(
) ואיי כ"כ התרגשתי שהוא בכהה.....הוא כזה חמוווד
ושמחה בשבילך על מאיהה..חחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

האמת גמנייי התרגשתי כשהוא בכה.. בחצי גמר הוא היה טוב.. לדעתי מאיה היתה יותר.. אבל לא נכנס לזה.. הוא בכלל היה נראה כאילו הוא מתמוטט כל שניה.. חח זה היה מלחיץ.. מסכן..

למעלה