אהה רעוותת() שמחה שנהנתת התגעגעתייייייי
H hila846 New member 27/8/06 #24 אהה רעוותת(../images/Emo210.gif)../images/Emo26.gif../images/Emo80.gif שמחה שנהנתת התגעגעתייייייי
ש שריתוששששש New member 27/8/06 #35 שבוע טוב אני עדיין לא מאמינה שזהבית לא בגמר אבל שיהיה לשלושתם בהצלחה
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 27/8/06 #38 לא נורא../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif מאיה וג'קו.. ידעתי מהתחלה שהם יהיו העיקר מאיה בגמרר שרית את היית בעד רפאל נכון? שכחתי
לא נורא../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif מאיה וג'קו.. ידעתי מהתחלה שהם יהיו העיקר מאיה בגמרר שרית את היית בעד רפאל נכון? שכחתי
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 27/8/06 #42 בואי נגיד וטוב שכך../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif באודישנים אהבתי אותו.. מהאולפן כבר לא
ח חולה על אגמוש שלי New member 27/8/06 #45 ערבבבבב/לילע../images/Emo13.gif עכשיו בדיוק עכשיו חזרתי מחבררה שלי מזה התחרפננוו.. מחר היא באה לישון אצלי ויום שני אולי הולכוות לבריכה[מיכלל גם אתת.. ] טוב עפתי בנתייים ביו'ש! אוהבת מלאןןןןןןןן! + + פטרישלכם
ערבבבבב/לילע../images/Emo13.gif עכשיו בדיוק עכשיו חזרתי מחבררה שלי מזה התחרפננוו.. מחר היא באה לישון אצלי ויום שני אולי הולכוות לבריכה[מיכלל גם אתת.. ] טוב עפתי בנתייים ביו'ש! אוהבת מלאןןןןןןןן! + + פטרישלכם