שרשור של יום שלישי:)

בוקר טוב!=]../images/Emo41.gif

או שזה צהריים לאדעת מה שבא לכם..=]אני קמתי עכשיו בקושי ישנתי אבל אתמול דיברתי עם זיווש כפרעליה עד 1 וחצי במססןןן זיווש קיימתי מה שהבטחתי..חחחחח...מתעלייך יפשיילי דבריתיי.. אני לבדי בביתי..חחח..אני הולכת לשטוף כלים ולעשות קצת אנגלית ואז אני יעשה משו שאבא שלי ביקש וזההווו אני בטוחה שלא יהיה לי עוד כוח לכלום אחרי זה..חחחחח..ומחר אני כבר יסדר תחדררר..=] שיר תמונות כואבות ומזעזעות..=[=[ הדסי כל הכבוד לך את גדולה גאה בך!=] מיכלי בהצלחה! הילוששיי בהצלחה מאמי לונורא תעברי אתזה המשך יום מקסים! -שירק'י-

היום הייתי בהתנדבות

הייתי בבית התמחוי וחילקתי לאנשים אוכל.. ואח"כ הלכתי לאיפה שמחלקים את שאר הדברים.. והביאו דברים לבי"ס (תיקים, מחברות, כלי כתיבה, מחדדים...) הביאו אפילו עגלות לתיקים.. ובאו פול אנשים
היה בלאגן ועכשיו חזרתי והראש מתפוצץ לייי!

וואי אני כל כך שמחה לשמוע../images/Emo204.gif

על בנות כמוך..בזכותכן המדינה קיימת..באמת..אני לא מגזימה..אני כל כך מעריכה אותך שאין לך מושג.

בוקררררר../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

קמתי מזמן אבל חיכיתי שבת דודה שלי תתעורר והיא עוד לא התעוררה והתיאאשתיי אזזז קמתי :p פטרי התקשרה עליי ב9 ועשריםםםםם ואז התעוררתי אבל לא עניתי לה כיי אין לי קול על הבוקר חחחחחחחחחחח עוד מעט בע"ה אני אתקשר אלייה חחחחחחחח
שירוששש כפרעליעייייךךךך
בסוף שהיא חזרה עוד ראינו סרט אבל נירדמתי באמצע
ואז קמנו ולא הצלחתי להירדםםם שעותת!!! ואיי אתמול בצהריים היינו בסופר פארם ושמתי בושם של בנים-->הרמאנייי הריחח הכי טוב בעולם קיצר נכנסתי לבריכה מאז והתקלחתי ועדייןן נשאר לי הריחחחח
שיהיה לכולםם יומטוב:p

זיוו כפרעליך חשבתי אם להתקשר או לע.

אמרתי בטוח היא עדיין ישנה
ואז שלא ענית התקשרתי ללוש..
והיא חזרה אליי אחרי כמה דק'.. היה הכיי כיףף בבריכה מיכלי תכתובב עוד מעט מגילה אני הולכת לחרוופ |חורפ|וואז אני הולכת עם אמא לאנלבבבבי לקנותת דברים לבצפר..
וזיו
סורי שהערתיי אותך אני הייתי בטוח שאני יעיר אותך..
אבל את לא כוסעתת נכון..
כפרעלייךך! וכתבת שתתקשרי ועדדייןן לא התקשרתת אני מחכה לטלפוןן ממך..
יאלל חפרתי
עפתי לישוןן ביו'ששששש! המשךך יומממיפהה כמוכםם
+
+
פטרישלכם

חחחחחחחחחחח איזה נעל!../images/Emo204.gif

זה כמו שבטעות נכנסתי לרנואר בנים.. ומדדתי גופיה ואז נזכרו להגיד לי שזה בנים

היללי 2

New member
צהררייםם!!!../images/Emo23.gif

יא איזה כיףף התינוקת ששמרתי עליה ישנה שעיים רצווווףף! איזה נחת היה ליי... חעחע יומטוב לכולם! ושירוש תודה מאוווה

למעלה