שרשור של יום שלישי:)

היללי 2

New member
דסיייי מאאמייי>>>>../images/Emo23.gif

איזה חוצפנית הבנות האאלווו תנסי להראות למורה שלא רואים אותךך זה מזה מגעיל מצד הבנות.. בכל מקרההה תמשיכי בסדנא וטל תוותרי להםם!! מאאאאאאאאוווה

חחחחח../images/Emo204.gif

אני ניסיתי להראות לה שלא רואים אותתתיי.. אבל היא לא ראתה את זה שניסיתי לה..כי היא לא הצליחה לראות אותי חחחח.. תודה מאמי

זיווש מאמיייי../images/Emo41.gif

תקשיבי לונורא נדבר ביום אחר מאמי כי אני גמככה שוב יורדת עכשיו אז אני ידבר איתך יפשיילי ותטעני ת'טלפון ודבריתי שתהיי בבית..מתעלייך ואוהבתותך המוןןן המוןןן מאמי..=]

אייללוש

New member
חזרתייייייייי וערב מושלםםםםם../images/Emo99.gif

ערב מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני מאושרתתתתתתתתתתתת
אני יודעת כמה פרטים מתי ואיפה החתונההההההההההההההההה

אייללוש

New member
המשך../images/Emo26.gif../images/Emo122.gif

(בטעות נשלח רק החלק ההוא
) ואני יקרא אח"כ מה שכתבתן
אניייייייייי

ערב טוב!=]../images/Emo41.gif

הייתי למטה ולא הספקתי ממש לעשות היום את הפרק באנגלית עשיתי חצי אני תכף יסיים אותו..:]] הייתי למטה והיה ילד אחד קוראים לו ליאור והוא מזה חמוד הוא עולה לכיתה א' והוא קטנצ'יק כזה והוא מזה חמוד והוא ישב לבד עם יומן כזה ביד אז הוא נראה עצוב כזה אז הלכתי אליו וישבתי על 4 כזה ואמרתי לו ליאור מה קרה?למה אתה לבד??אז הוא אמר לי כזה בקול כזה מתוקקקקק חבל שלא הקלטתי קול כזה חמודדד הוא אמר "כי נתנאל ועומר צוחקים עליי בגלל היומן ואומרים שהוא של בנות אבל מה אני יעשה שקיבלתי את זה אתמול ביומולדת"הוא היה כזה חמוד אז אמרתי לו אל תתייחס אליהם אל תהיה עצוב בגללם לך לשחק או שתלך הביתה לשחק במשו אז הוא אמר כזה "אבל רק עכשיו יצאתי" אז אמרתי לו אל תהיה לבד לך שחק איתם אל תתייחס מה הם אומרים אז הוא קם כזה אז אמרתי לו אל תהיה עצוב מתוק והוא כזה הלך והוא היה כזה חמודדדדד הוא כזה מאמי של ילדד הוא יפיוף אמיתי אבל הוא היה כזה מתוקקקק..באמת מה הוא יעשה שהיומן שהביאו לו ורוד כזה הוא קיבל ביומולדת זה לא יומן לבצפר בטח הוא קנה של בנים לבצפר אבל אתזה הוא סתם קיבל הוא היה כזה מתוקקקקקק...=] המשך ערב קסום לכולם!=] -שירק'י-

היללי 2

New member
ערב טוב../images/Emo23.gif

ואי אני מתההה
עשיתי שעה בהליכון והורדתי 301 קלוריות
חחח אני מתההה עפתי למקלחתת ערב טוב

למעלה