אני בטוחה שסטטיסטיקה זה מה שעובר לה עכשיו בראש…סתיו יודעת שסטטיסטית מי שרואים את הקליפ שלו ראשון גם יוצא ראשון.
אני בטוחה שסטטיסטיקה זה מה שעובר לה עכשיו בראש…סתיו יודעת שסטטיסטית מי שרואים את הקליפ שלו ראשון גם יוצא ראשון.
ראיתי את זה, נראה לי פורסם היום. הכי חרטה, אבל היום הוא פירסם פוסט דיי מפרגן לסתיואגב
לפני כמה ימים
סוויסה (שלוחה של האח) פרסם פוסט הזוי שמעתוקה היא הכי הדיירת הכי מדוברת ברשת
לפי נתוני חרטא כלשהו
כן כן
זאת שלא הראו אותה ב90% מהפרקים, היא הכי מדוברת.
גם זה פוסט
להכין את השטח....
מגיע להםאיזה מושפלים המודחים של העונה, שת״פים, הופעות ושמלות, מאפרים, יום צילומים מהבוקר ואפילו כניסה כמו בעבר לא נתנו להם.
הראו אותם ישובים לכמה רגעים, לא ראיינו אותם או שאלו משהו כמו בעבר, ועכשיו גם העיפו אותם כדי שהרקדנים של נועה יעשו תנועות מגונות על הבמה.
עברו ראיונים והכלאיזה מושפלים המודחים של העונה, שת״פים, הופעות ושמלות, מאפרים, יום צילומים מהבוקר ואפילו כניסה כמו בעבר לא נתנו להם.
הראו אותם ישובים לכמה רגעים, לא ראיינו אותם או שאלו משהו כמו בעבר, ועכשיו גם העיפו אותם כדי שהרקדנים של נועה יעשו תנועות מגונות על הבמה.
מסכימה. כנראה שיענקי ושניר ומעתוק היו בפיגור עצום מול סתיו בהצבעות והם מנסים לעשות מראית עין שלסתיו יש סיכויכל ההרמה הזאת למעתוק
זה כדי לייצר מצג שווא
שיש לסתיו איזושהי תחרות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.