משחקי ג'ימי פאלון משעממים
T tarimulu Well-known member 11/9/24 #44 הדר פינצ׳רה לעצמה את הגלגל ברכב כדי להתחיל עם מישהו סתם בטח עוז המציא
willing Well-known member 11/9/24 #45 השיעולים של חברה של אור לגלות לו תשובות בבגרות, מזכירות לי את הזוג שרימו במי רוצה להיות מליונר השתעלו עד למליון ועלו עליהם בסוף. לדראון עולם
השיעולים של חברה של אור לגלות לו תשובות בבגרות, מזכירות לי את הזוג שרימו במי רוצה להיות מליונר השתעלו עד למליון ועלו עליהם בסוף. לדראון עולם
tortt Well-known member 11/9/24 #50 ספורטאי מקצועי מתנשף כי הוא קפץ 5 שניות מעניין למה אין לו קבוצה...
W wellcome2 Well-known member 11/9/24 #63 נכתב ע"י willing: מה אחרי הפרסומות? החדר של חני? לחץ כדי להרחיב... זה מתום אבני
willing Well-known member 11/9/24 #66 נכתב ע"י wellcome2: זה מתום אבני לחץ כדי להרחיב... מוגלי שלנו ראה יותר מדי ג'ימי פאלון
מרגוליקו Well-known member 11/9/24 #99 נכתב ע"י willing: מה אחרי הפרסומות? החדר של חני? לחץ כדי להרחיב... דוד חיים
M mariamma 86 Well-known member 11/9/24 #53 גיליתי שיש לי משהו משותף עם אור רימיתי בכל המבחנים אף מבחן לא עשיתי בלי שליפים
yoni564712 Well-known member 11/9/24 #54 אין מצב שמישהו ישב וכתב את המשימה הזאת. היה לרשת 13 חוב עם רוברטו.