tortt
Well-known member
הבת זוג שלו חושבת שהוא בקטע של נשיםהבת זוג של אור צעקה לאמילי להתרחק מהדר?!
וואו למצוא חיים בהול
עזבי.. היא לא איתנו.
הבת זוג שלו חושבת שהוא בקטע של נשיםהבת זוג של אור צעקה לאמילי להתרחק מהדר?!
וואו למצוא חיים בהול
כמה מ1 עד 10 את רוצה שהוא יגיע לגמר?
לא יודעת אם קריטי לי שהוא יגיע לשם.כמה מ1 עד 10 את רוצה שהוא יגיע לגמר?
היא מחפשת להיות מכונת טיקטוקיםהדר מלכה.. אשה חזקה..משכילה.(מלא בורים אפסים בבית) חכמה...עד עכשיו אני לא מבינה מה בחורה כזו בכלל נכנסת לפח הגדול...מה חסר לה בחיים ? יש לה הכל...
כבוד עצמיהדר מלכה.. אשה חזקה..משכילה.(מלא בורים אפסים בבית) חכמה...עד עכשיו אני לא מבינה מה בחורה כזו בכלל נכנסת לפח הגדול...מה חסר לה בחיים ? יש לה הכל...
גם מירי רגב אישה חזקההדר מלכה.. אשה חזקה..משכילה.(מלא בורים אפסים בבית) חכמה...עד עכשיו אני לא מבינה מה בחורה כזו בכלל נכנסת לפח הגדול...מה חסר לה בחיים ? יש לה הכל...
ופרידה... מההתחלה אמרתי שהיא מכוערת..לא אוהבת את ההתנהגות הזולה שלה...
הדר מהממת. אי אפשר לא להתרשם ממנההדר מלכה.. אשה חזקה..משכילה.(מלא בורים אפסים בבית) חכמה...עד עכשיו אני לא מבינה מה בחורה כזו בכלל נכנסת לפח הגדול...מה חסר לה בחיים ? יש לה הכל...
ופרידה... מההתחלה אמרתי שהיא מכוערת..לא אוהבת את ההתנהגות הזולה שלה...
לא התרשמתיהדר מהממת. אי אפשר לא להתרשם ממנה
לא עקבתי כי ראיתי בו זמנית דברים אחרים.הטניס של נדאל ואלקראז היה יותר אטרקטיבי מהתוכנית חבל שהסתיים בהפסד לצמד האמריקאים
ברור שחקן מבריק עם עתיד להמנות על האייקונים של הטניס. נדאל מזמן כבר לא, פצוע... אבל בזוגות עם אלקראז הייתה לו פריחה, הפגין קצת ניצוצות מהעבר ובכלל זה היה מרגש שהם חברו לצמד, היה ברור לי שיתקשו לצלוח את המשוכהלא עקבתי כי ראיתי בו זמנית דברים אחרים.
נדאל בירידה, אבל אלקארז - עתיד מזהיר צפוי לו.
הוא צעיר.
פרידה מביכה את עצמהפריג׳יי חמודים
הקטעים הטובים של הפרק
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.