כןככה יהיה לנו עד סוף העונה? הדר בוכה בחדר, אמילי בוכה בחדר האח. אור עצבני על משהו . איזה אח עלוב ביןתר
מדי פעם לגיוון חיים יתבכייןככה יהיה לנו עד סוף העונה? הדר בוכה בחדר, אמילי בוכה בחדר האח. אור עצבני על משהו . איזה אח עלוב ביןתר
זה לא מזיז לההדר..אל תתני לאפסים האלה שסביבך בבית לשבור אותך....הם מנסים בכל הכוח....
אני האמנתי לה בחדר האח לפחות קצת בטוחזה לא מזיז לה
הדר לא כיבדה את הקוד, אין לי מה לומר על זההיא את עצמה כשדנבה את תום
שלזה בדיוק כיוונה
רצתה באז סביבה
זה בסדר ווילי, הומור זו באמת הדרך להתמודד עם פלצתהדר לא כיבדה את הקוד, אין לי מה לומר על זה
שניה מתאמת תגובה עם העו"ד שלה
פרידה אני מבינה, לגבי השני, לתום יש את האחריות של תום.זה בסדר ווילי, הומור זו באמת הדרך להתמודד עם פלצת
לראות שניים בקראש חזק ולהכנס ביניהם
עלוב
ולא משנה איך נהפוך את זה
במיוחד כשהיה לה 6שנים לגלות שהוא לא רק אח שלה
אבל, וכאחת שלגמרי לא בעד פרידה, עשתה לה טובה גדולה
הפגיעה שלה בפרידה רק הוציאה מפרידה צד טוב
יכול להיות שקצת לא הבנתי אותךפרידה אני מבינה, לגבי השני, לתום יש את האחריות של תום.
החלק השני, שיצא לטובה לפרידה מסכימה
לדעתי ואיך שאני מבינה את הדר, יש לה בעיה עם קוד חברתי שם. כמו שלנועם יש קשיים להבין קודיםיכול להיות שקצת לא הבנתי אותך
את זה שיש אחריות לתום מקבלת
אבל איפה האחריות של הדר?
לעשות מוב על מישהו שנמרח מול העיניים שלה על מישהי אחרת זה קוד של בית האח?לדעתי ואיך שאני מבינה את הדר, יש לה בעיה עם קוד חברתי שם. כמו שלנועם יש קשיים להבין קודים
תמיד יכול להיות שאני טועה. אבל ממה שהספקתי לראות עליה, כולל צורות ההבעה והשכליות ועוד, זה הרושם שלי
והיא ממש לא מושלמת בעיני.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.