יותר ורבלית מכולם שםאני חושבת שהדר היא הדיירת שהיתה הכי הרבה בחדר האח הגדול וגם האח טורח להראות אותה כל הזמן
יותר ורבלית מכולם שםאני חושבת שהדר היא הדיירת שהיתה הכי הרבה בחדר האח הגדול וגם האח טורח להראות אותה כל הזמן
זהו. אנחנו לא יודעים כמה פעמים היו האחרים.יותר ורבלית מכולם שם
הוא רוצה שהיא תנצח כנראה ולא אוראני חושבת שהדר היא הדיירת שהיתה הכי הרבה בחדר האח הגדול וגם האח טורח להראות אותה כל הזמן
גם אני רוצה שהדר תנצח ולא אורהוא רוצה שהיא תנצח כנראה ולא אור
מעניין לו לשמוע את התובנות שלה.. אחרת לא היינו רואים את כמות הכניסות שלה לחדר האח.אני חושבת שהדר היא הדיירת שהיתה הכי הרבה בחדר האח הגדול וגם האח טורח להראות אותה כל הזמן
עוז מכשיר את הקרקע לזכייה שלהכשמשדרים הדר עם מנטרה - איך אני שחקנית ? זה לדעתכם יהדהד לצופים בסוף שהיא לא שחקנית או כן שחקנית?
מאמינה הייתה מטרה לכל כך הרבה זמן מסך לזה. מה המטרה לדעתכם?
אני בטים הדר. ואני כמעט בטוחה שהיא לא תזכה.עוז מכשיר את הקרקע לזכייה שלה
זה כל כך שקוף
הפרס הכי גדול, זה שהיא מי שהיא. בעיני היא כבר זכתהאני בטים הדר. ואני כמעט בטוחה שהיא לא תזכה.
אני לגמרי מאמינה שיש לה סיכוי,אני בטים הדר. ואני כמעט בטוחה שהיא לא תזכה.
פורקת באח כי היא יודעת שזה יכנס לפרקהכי הגיוני לי בעולם שהדר תפרוק באח. לא ממש היה לה על מי לסמוך שם. היא חוותה הכי הרבה עליהום הכי ברבה בגידות והכי הרבה דיירים שנכנסו סטיקט של נגד הדר.
לא סתם היא נבהלת מאמילי ומהריכולים הסדרתיים שהיא העבירה עליה עם ככ הרבה.
זה קשה להפתח למי שקרובים ופוגע הכי קשה.
וקשה להבין את מי שלא מסביר את עצמו למי שרגיל לצורות אחרות של תקשורת.
אמילי לצערי לא חושבת לפני שיורה, והיא עצמה חווה פגיעה וקור. קשה הסיפור בינהן אבל מובן
ניסתה לדבר ליוסי, ולנועם, ראתה שעדיף לדבר לקיר.פורקת באח כי היא יודעת שזה יכנס לפרק
אמילי ילדונת שיכולה להגיע רחוק (לא בזימרה) אם תעבוד על עצמה ובייחוד על האגו.הכי הגיוני לי בעולם שהדר תפרוק באח. לא ממש היה לה על מי לסמוך שם. היא חוותה הכי הרבה עליהום הכי ברבה בגידות והכי הרבה דיירים שנכנסו סטיקט של נגד הדר.
לא סתם היא נבהלת מאמילי ומהריכולים הסדרתיים שהיא העבירה עליה עם ככ הרבה.
זה קשה להפתח למי שקרובים ופוגע הכי קשה.
וקשה להבין את מי שלא מסביר את עצמו למי שרגיל לצורות אחרות של תקשורת.
אמילי לצערי לא חושבת לפני שיורה, והיא עצמה חווה פגיעה וקור. קשה הסיפור בינהן אבל מובן.
נפוח לה יתר על המידה וצבע הליפסטיק רק מבליט זאת.זה רק אני או שהשפתיים שלה נראות כמו טוסיק מודלק של תינוק?
כפרעל הנפיחות
חיים בראש שלה כרגע?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.