צ'אסטר באנינגטון chester bennington יצור סקסי!!
X XoLilMissLolaoX New member 27/3/11 #53 OMG אדםםםםםם../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif יצור כזה סקסי ומוכשר....
S sashkaalex New member 25/3/11 #27 צ'אד מיקלמורי chad mikel more שחקן שיחק ב "מיגרש ביתי" "שישי הפוך" "בית השעווה "...
S sashkaalex New member 25/3/11 #28 ג'ונסון אקולס jenson acls שחקן שיחק ב"על טבעי" "מי בלאדי ולנטין" "סקס ואהבה לקינוח"...
X XoLilMissLolaoX New member 27/3/11 #54 אוקי טיפה תיקון קוראים לו ג'נסן אקלס ובאנגלית jensen ackles בטח באנגלית סתם התפלק לך ככה אבל זה פשוט מפריע לי בעין וכמובן מדהים בכל מובן המילה
אוקי טיפה תיקון קוראים לו ג'נסן אקלס ובאנגלית jensen ackles בטח באנגלית סתם התפלק לך ככה אבל זה פשוט מפריע לי בעין וכמובן מדהים בכל מובן המילה
S sashkaalex New member 25/3/11 #29 אני יודעת שהוא זקן מאוד אבל יש בו משהו מושך!!! ג'אימס הטפילד! james hatfeld סולן של Metallica!!!!!
S sashkaalex New member 25/3/11 #32 ג'ארד לטו jared leto שחקן זמר.. סולן של שלושים שניות למאדים שיחק ב: "בגרות על תנאי" "אליכסנדר" "רקוויום לחלום" "מיסטר אף אחד" ...
ג'ארד לטו jared leto שחקן זמר.. סולן של שלושים שניות למאדים שיחק ב: "בגרות על תנאי" "אליכסנדר" "רקוויום לחלום" "מיסטר אף אחד" ...
X XoLilMissLolaoX New member 27/3/11 #56 וגם בשר מלחמה ../images/Emo3.gif הוא מדהים ומוכשר בטירוף רק שעכשיו הוא ממש ממש רזה שיחזור לצורה המקורית שלו כמו בתמונה שפירסמת...וסוף סוף הוא חזר לחום ייייאאאייי
וגם בשר מלחמה ../images/Emo3.gif הוא מדהים ומוכשר בטירוף רק שעכשיו הוא ממש ממש רזה שיחזור לצורה המקורית שלו כמו בתמונה שפירסמת...וסוף סוף הוא חזר לחום ייייאאאייי
S sashkaalex New member 25/3/11 #33 שאנון לטו shannon leto שחקן מתופף בשלושים שניות למאדים אחיו של ג'ארד לטו
X XoLilMissLolaoX New member 27/3/11 #57 אוייש הייתה לי תמונה ממש טובה לשים שלו אבל בגלל הברק הממש חזק שהיה פה נשרף לי המחשב...מזל שיש תנייד חחח
אוייש הייתה לי תמונה ממש טובה לשים שלו אבל בגלל הברק הממש חזק שהיה פה נשרף לי המחשב...מזל שיש תנייד חחח
S sashkaalex New member 25/3/11 #34 והאחרון להיום.. ג'ארד פדלאקי jared pedelaki שחקן: "על טבעי" "יום שישי בה 13" "בית השעווה"...