שרשור תמונות וכו'....

לוידעת

New member
שרשור תמונות וכו'....../images/Emo140.gif

אני מקווה שזה פסדר שפתחתי שרשור חדש,פשוט כל השרשורים שיש כבר ארוכים כאורך הגלות והם די מסורבלים... קיצר-אחרי שגיליתי תוכנה ממש מגניבה,אני עושה בה פול דברים (בעיקר שקשורים לעל טבעי...)ורציתי לשתף אתכם!
וגם,בזמן האחרון הרבה אנשים מביאים כל מיני תמונות של ג'נסן וג'ראד אז חשבתי- למה לא שיהיה כבר הכל מרוכז? אז חבר'ה-תפציצו!!!

לוידעת

New member
הנה משו ראשון->

אני פשוט מתה על התמונה הזו של ג'נסן(הוא כזה נושי,ובאמת רואים שהוא צוחק מכל הלב כזה...
) אז הייתי חייבת!!

תראי את העייינים שלו :)

אני עשיתי את זה בתכנה שלי, שהיא די מעפנה אבל לפחות יש את זה ...

חח אני לא מוכשרת בכלל .....

יש לי 100000 דברים לעשות בתכנה ורק את זה אני יודעת .... XD

LoganLover

New member
../images/Emo58.gif3X16

בקומונה של "ורוניקה מארס" כל כך הקפידו, יש לי כבר טראומות חחחח

LoganLover

New member
סורי על החפירה חחח

בקשר לכותרת "עוד אחד.."
בהמשך
הם כל כך סקסיים ביחד!! למרות שמה שקורה שם.. זה כל כך שונה ממה שבאמת יקרה.. כןכן!! אני חולה על ספוילרים, הם עוד יותר גורמים לי לסקרנות חחחח

לוידעת

New member
עוד משו!../images/Emo3.gif

זה כ"כ כיף!חחחח.... זה אחד ה-דברים להעברת זמן!!

לוידעת

New member
וואלה??באמת התלבטתי!../images/Emo4.gif

באסה!!עד שהצלחתי לעשות את זה..חחח..-כל פעם שלחצתי על לעשות את הבועה השניה התוכנה פשוט נסגרה!! איזו תוכנה מטומטמת!!! לא נראה לי אני אשנה את זה כבר..חחח..אין לי כח...
תודה!

Orange Sky

New member
חח יו את בהחלט בין האנשים האהובים עליי כרגע!

איזה חמודה חח תודה!
סאמיייי
ושתהיי מודעת חח מה שעשית עם סאמי ודין (שהעלת גם בשחור לבן וגם בצבעים מקוריים) זה התמונת רקע שלי בדסקטופ

Orange Sky

New member
סאמי../images/Emo99.gif (כלומר ג'ארד../images/Emo6.gif)

תודה רבה על כל התמונות שאתן מעלות....מחר אני לוקחת על עצמי משימה למצוא תמונות של על טבעי (אין לי כמעט) ולהעלות
הממ ושאלה שאני שואלת שוב כי אני לא יודעת אם תראו, היא בשרשורים פה למטה וכאמור הם ארוכים כאורך הגלות
- כשאמרתן שזה מחליא שאנשים רוצים שג'ארד וג'נסן יהיו יחד התכוונתן מחליא בגלל שזה הומואים או בגלל שהם אחים בסידרה? אני מעונינת לדעת חח

למעלה