ג'נסן המושלם הזה. הוא כלכך מושי, אני נהיית פדופילית
M My Beautiful Lie New member 10/8/08 #34 אחת התמונות היותר גרועות שלהםXD ג'נסן נראה כמו רובוט וג'רד נראה סתם מוזרXD
M My Beautiful Lie New member 10/8/08 #35 מה לעזאזל הוא רוצה מהחיים שלו?../images/Emo6.gif חחח ג'נסן לא זז אפילו כדי לחבק את ג'רד בחזרה תמונה מצחיקה לדעתי^^
מה לעזאזל הוא רוצה מהחיים שלו?../images/Emo6.gif חחח ג'נסן לא זז אפילו כדי לחבק את ג'רד בחזרה תמונה מצחיקה לדעתי^^
ה הרמיוני חמודה New member 14/8/08 #186 חח ג'נסן תמיד יוצא טוב בתמונות .. ג'רד יוצא לפעמים כזה הזוי.. חח אפשר להגיד שג'נסן לא הבין מה עבר על ג'רד ברגע הזה שהוא מחבק אותו ..או שהוא מנסה להגיד בחיי אני לא מכיר את הבן אדם חח .
חח ג'נסן תמיד יוצא טוב בתמונות .. ג'רד יוצא לפעמים כזה הזוי.. חח אפשר להגיד שג'נסן לא הבין מה עבר על ג'רד ברגע הזה שהוא מחבק אותו ..או שהוא מנסה להגיד בחיי אני לא מכיר את הבן אדם חח .
ל לוידעת New member 10/8/08 #37 אומייגוד!!! זה פשוט ג'נסן!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא נושי ב-ט-י-ר-ו-ף-!!! הוא כ"כ דומה לעצמו-אותו חיוך!!! אהההההההההההה...............................*אנחה*
אומייגוד!!! זה פשוט ג'נסן!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא נושי ב-ט-י-ר-ו-ף-!!! הוא כ"כ דומה לעצמו-אותו חיוך!!! אהההההההההההה...............................*אנחה*
O Orange Sky New member 10/8/08 #40 אוקיי, מתי *זה* קרה בסידרה?!../images/Emo6.gif ../images/Emo99.gif
D darklighter New member 10/8/08 #46 ../images/Emo6.gif הם עירבבו את סם מ117 של על טבעי../images/Emo190.gif [שמתחיל עוד שעה וחצי, יאיי!!] עם ג'נסן ממלאך שחורXDD
../images/Emo6.gif הם עירבבו את סם מ117 של על טבעי../images/Emo190.gif [שמתחיל עוד שעה וחצי, יאיי!!] עם ג'נסן ממלאך שחורXDD
O Orange Sky New member 10/8/08 #41 "אני ג'ארד. ואני חתיך" כן כן זה מה שהוא חשב. זה מה שהוא תמיד חושב!! ~הוא מאוד נרקיסיסט ~