שרשור תמונות וכו'....

darklighter

New member
אני חושבת שבגלל שהם אחים../images/Emo190.gif

זה נקרא wincest חח ומסתבר שקיים גם Petrellicest שזה פיטר וניית'ן פטרלי מהירוז כזוג

לדעתי לא זה ולא זה .....

זאת דעה אישית, את הרי אוהבת את ג'ראד יותר מג'נסן נכון ? את רוצה שג'ראד יהיה הומו ? ...... נגיד אני אוהבת הרבה יותר את ג'נסן מאשר את ג'ראד .... וזה מחליא אותי לחשוב שג'נסן יהיה הומו, כי הוא ממש לא כזה ! והאנשים שעושים את האנימציות האלה, פשווווט חולים בראש XD תראייייי את התמונה !!! איייייייייייכ' !

The Ocean Girl

New member
לדעתי זה סתם לרייטינג..

למה שכל אח בסדרה יהיה זוג הומואים במציאות? סתם זיבולים..

Orange Sky

New member
גם פיטר וניית'ן? חח (אני עונה לכולן פה חח)

הממ לא מחליא אותי שג'ארד יהיה הומו, למה שזה יחליא אותי?>< אני אוהבת אותו ואשמח בשבילו לא משנה אם הוא יהיה סטרייט או גיי חח וזה נראה לכן מאוד מוזר שאנשים אוהבים אותם כזוג וגם את פיטר וניית'ן כזוג אבל רק שתדעו שיש קהילות שלמות שמבוססות רק על זה...אנשים פשוט אוהבים לראות אותם (ג'ארד ג'נסן) כזוג..ובכל סדרה כמעט תמצאו המוני אנשים שרוצים שיהיו קטעיים סלאשיים בין שחקניים ראשיים... לי אין בעיה עם ג'ארד וג'נסן כזוג, אבל סאם ודין אני לא יודעת. כאחים ברור שלא. אבל אם זה פשוט ככזה זרוק באויר "סאם ודין" אולי חח... פיטר וניית'ן - ממש לא. פשוט ממש לא שפיטר יימצא מישהו אחר שלא קרוב משפחה שלו
(פעם רציתי שהוא יהיה עם קלייר! חחחחח כמובן לפני שידעתי מה הקשר בינהם) חפרתי

The Ocean Girl

New member
../images/Emo6.gif

אני דווקא רוצה שקלייר תיהיה עם ידיד שלה (זה שמצלם הכל) הוא חמוד

Orange Sky

New member
הוא לא הומו?XD לא הבנתי מה בדיוק

היה הסיפור שלו חח יו סתם אני אומרת-מרוב שאנחנו מדברות פה על גיבורים אני לפעמים מתבלבלת בין הפורומים כי אני גם בפורום גיבורים

The Ocean Girl

New member
../images/Emo6.gif

ואין לי מושג אם הוא הומו.. אבל שיהיה לו בכיף
אבל אן הוא לא, זה עצוב להסתובב ברחוב ושכולם חושבים שאתה הומו (במקרה ואת/ה הוא XD)

רעותוש02

New member
אהה! אני מזה אוהבת אותך!! XDD

אם יש לך איסי/מסן אז מוזמנת לשלוח חופשי XDD[ואם לא אוי ואבוי לך חחח]

לוידעת

New member
חחחח....יש לי איסי...

תשלחי לי ת'אי סי שלך במסר,אני בכיף אעשה לך עוד תמונות!!:)

למעלה