לילה טוב :) באמת היה כיף ומצחיק חחחחח
L LoganLover New member 12/8/08 #145 למה הכוונה? לזה שגם את אוהבת יותר את גארד? את עוד תראי! אנחנו נשתלט על העולם ! מואהאהה
L LoganLover New member 12/8/08 #146 למה הכוונה? ../images/Emo9.gif לזה שגם את אוהבת יותר את גארד? את עוד תראי! אנחנו נשתלט על העולם ! מואהאהה
למה הכוונה? ../images/Emo9.gif לזה שגם את אוהבת יותר את גארד? את עוד תראי! אנחנו נשתלט על העולם ! מואהאהה
L LoganLover New member 12/8/08 #147 למה הכוונה? לזה שגם את אוהבת יותר את גארד? את עוד תראי! אנחנו נשתלט על העולם ! מואהאהה
L LoganLover New member 12/8/08 #148 למה הכוונה? לזה שגם את אוהבת יותר את גארד? את עוד תראי! אנחנו נשתלט על העולם מואהאהאהאה
L LoganLover New member 12/8/08 #149 למה הכוונה? לזה שגם את אוהבת יותר את גארד? את עוד תראי! אנחנו נשתלט על העולם מואהאהאהאה
L LoganLover New member 12/8/08 #150 למה הכוונה? לזה שגם את אוהבת יותר את גארד? את עוד תראי! אנחנו נשתלט על העולם מואהאהאהאה
L LoganLover New member 12/8/08 #151 למה הכוונה? לזה שגם את אוהבת יותר את גארד? את עוד תראי! אנחנו נשתלט על העולם מואהאהאהאה
L LoganLover New member 12/8/08 #152 למה הכוונה? לזה שגם את אוהבת יותר את גארד? את עוד תראי! אנחנו נשתלט על העולם מואהאהאהאה
T The Ocean Girl New member 12/8/08 #159 חסר את ההמשך!../images/Emo2.gif לפעמים זה מודעי שההודעה לא נשלח ויש בעיות ואז זה פתאום כן נשלח
L LoganLover New member 13/8/08 #179 אופס.. זה בדיוק מה שקרה לי.. הוא אמר שיש תקלה ולא יכל לשלוח את ההודעה אז ניסיתי כמה פעמים ועדי, מצחיק אותי שספרת את הפעמים XD
אופס.. זה בדיוק מה שקרה לי.. הוא אמר שיש תקלה ולא יכל לשלוח את ההודעה אז ניסיתי כמה פעמים ועדי, מצחיק אותי שספרת את הפעמים XD
L LoganLover New member 11/8/08 #124 למה מזכירה את ספיידרמן? XD וואי, נראה לי האנשים שבעד ג'נסן וג'ארד כזוג חוגגים על התמונה הזאת.. נראה כאילו ג'נסן תוקע *מה* מבט על ג'ארד
למה מזכירה את ספיידרמן? XD וואי, נראה לי האנשים שבעד ג'נסן וג'ארד כזוג חוגגים על התמונה הזאת.. נראה כאילו ג'נסן תוקע *מה* מבט על ג'ארד
O Orange Sky New member 11/8/08 #126 חחחחחח הוא באמת מביא לו מבט כזה שאומר "אתה כל כך סקסי.........." XDDD ומזכיר לי את ספיידרמן לא יודעת חח זה פשוט נורא דומה!! (ראי תמונה ) גם הצבעים והכל
חחחחחח הוא באמת מביא לו מבט כזה שאומר "אתה כל כך סקסי.........." XDDD ומזכיר לי את ספיידרמן לא יודעת חח זה פשוט נורא דומה!! (ראי תמונה ) גם הצבעים והכל
L LoganLover New member 11/8/08 #129 כי הוא באמת כל כך סקסי ../images/Emo9.gif ווי! זה באמת מזכיר!!! איזה קטע
L LoganLover New member 11/8/08 #132 חחחחחחחחחח ג'ארד הוא פיטר פארקר ןג'נסן הוא מרי-ג'יין! XDDDDDDD אגב, מרי ג'יין כל כך מעצבן בסדרה של הסרטים של ספיידרמן.. צעקנית כזאת..!
חחחחחחחחחח ג'ארד הוא פיטר פארקר ןג'נסן הוא מרי-ג'יין! XDDDDDDD אגב, מרי ג'יין כל כך מעצבן בסדרה של הסרטים של ספיידרמן.. צעקנית כזאת..!