חתיכת תמונה זוועתית. ונוראית. אבל כנסו חחחחח
L LoganLover New member 11/8/08 #83 לאאאא! ג'ארדדד ../images/Emo7.gif חחחחח נכנסתי לזה.. בא לי לראות את הסרט עכשיו!
L LoganLover New member 11/8/08 #93 פיצי! ../images/Emo6.gif הוא דוגמא מעולה למשפט הזה על היין: "משתבח עם השנים" חחחחח
O Orange Sky New member 11/8/08 #96 חחח בדיוק כך../images/Emo6.gif ולא ציינתי שאני לא אוהבת את השיער שלו בתמונה הזו של בנות גילמור..ממש לא אוהבתX: בכלל בתקופה ההיא ועוד מלפני הוא נראה ממש לא טוב.
חחח בדיוק כך../images/Emo6.gif ולא ציינתי שאני לא אוהבת את השיער שלו בתמונה הזו של בנות גילמור..ממש לא אוהבתX: בכלל בתקופה ההיא ועוד מלפני הוא נראה ממש לא טוב.
L LoganLover New member 11/8/08 #98 אני שונאת את השיער שלו בבנות גילמור.. מזעזע! הוא פשוט גדל להיות גבר,נקודה. שימי לב שהתווי פנים שלו נבנו ונהיו גסים יותר ..זה מה שהופך אותו למוש-מושלמי עכשיו
אני שונאת את השיער שלו בבנות גילמור.. מזעזע! הוא פשוט גדל להיות גבר,נקודה. שימי לב שהתווי פנים שלו נבנו ונהיו גסים יותר ..זה מה שהופך אותו למוש-מושלמי עכשיו
L LoganLover New member 11/8/08 #97 אכפת לך אם אני אצטרף? ../images/Emo13.gif אני הייתי הולכת על ג'ארד
O Orange Sky New member 11/8/08 #102 בכיף=]] זה פיטר?! אוי נכון חחח פיטר היה בבנות גילמור!! וגם כן הוא קטנצ'יק שם....
L LoganLover New member 11/8/08 #104 כן.. מצצחיק שאת קוראת לו פיטר XD The bad boy VS. The good boy אם תהיתם, הבאד בוי זה מיילו..
O Orange Sky New member 11/8/08 #106 חחחחח תמיד הוא היה פיטר בשביליXDD גיליתי שזה מיילו לפני יומיים והתאהבתי בשם. מיילו למה מיילו באד בוי? בגלל בנות גילמור או כלליות? חח
חחחחח תמיד הוא היה פיטר בשביליXDD גיליתי שזה מיילו לפני יומיים והתאהבתי בשם. מיילו למה מיילו באד בוי? בגלל בנות גילמור או כלליות? חח