מסוף רציפי השיניים.
עת שהייתי במקום, הצוות שעבד במקום קיבע את העמודים שמסביב לכל רציף עם בטון. כמו כן, בכל רציף יש במפר חניה כמו שיש בחניות של כלי רכב פרטיים בהרבה חניונים. הבמפר מותאם לגלגלי האוטובוס כך שהנהג יוכל לעצור בדיוק היכן שאבני השפה לבעלי לקויות ראיה בדיוק היכן שהריבוע הכחול לנכים.
כמו שרואים בתמונה, לנכים זה פחות יעזור. בשדרות מופעלים שני אוטובוסים מסוג מרצדס O405 שמאד אהובים עליי והתפתתי סתם לנסוע בהם אבל גם רציתי להתהלך לי לא פחות.
מסוף רציפי השיניים.שרשור תמונות מתחנת הרכבת בשדרות
ביום שלישי נסעתי לפגישה במכללת ספיר + עבודה בצהרי אותו היום בשדרות. באמצע היה לי חלון של כמה שעות. ניצלתי את החלון להליכה ממכללת ספיר דרך צומת גבים (צומת שער הנגב) לצומת ניר עם - היכן ששוכנת תחנת הרכבת. מתחנת הרכבת הלכתי ל"מרכז העיר". לקח לי 5 דקות בדיוק (יש לי את זה מצולם בוידאו) להגיע לבתים הראשונים של שדרות ועוד 3 דקות הליכה כדי להגיע לפרץ סנטר שזה כבר מרכז העיר.
חזרתי למכללת ספיר לארוחת צהרים הפעם דרך החורשה שמובילה לכביש שעליו יושבת מכללת ספיר.
עת שהייתי במקום, הצוות שעבד במקום קיבע את העמודים שמסביב לכל רציף עם בטון. כמו כן, בכל רציף יש במפר חניה כמו שיש בחניות של כלי רכב פרטיים בהרבה חניונים. הבמפר מותאם לגלגלי האוטובוס כך שהנהג יוכל לעצור בדיוק היכן שאבני השפה לבעלי לקויות ראיה בדיוק היכן שהריבוע הכחול לנכים.
כמו שרואים בתמונה, לנכים זה פחות יעזור. בשדרות מופעלים שני אוטובוסים מסוג מרצדס O405 שמאד אהובים עליי והתפתתי סתם לנסוע בהם אבל גם רציתי להתהלך לי לא פחות.