שרשור תמונות מתחנת הרכבת בשדרות

מצב
הנושא נעול.

olli3

New member
מנהל
התרשמתי ממש לטובה, חשבו שם על כל הפרטים

יותר טוב מלא מעט מקומות אחירם.
ו-
לפותח השירשור על הדיווח המצולם.
התרשמתי ממש לטובה, חשבו שם על כל הפרטים
הקטנים.

מנגישות לנכים וללקויי ראיה, עד כדי נוחות של מעבר מתחנת הרכבת גם לחניון, גם לרציף הבא וסע וגם לרציפי השיניים וכן לתחנת האוטובוס הבודדת שממש בפתח התחנה.

הגישה מעלה לצומת ניר עם, גם אסטתית, מאד נעימה וגם נגישה לכולם.

שילבו שם את הכל בצורה מאד מוקפדת, התרשמתי מאד מאד לטובה. בהחלט תחנת רכבת מעולה. גם המיקום שלה מעולה.

amit1270

New member
תודה רבה על התמונות

ביום שלישי נסעתי לפגישה במכללת ספיר + עבודה בצהרי אותו היום בשדרות. באמצע היה לי חלון של כמה שעות. ניצלתי את החלון להליכה ממכללת ספיר דרך צומת גבים (צומת שער הנגב) לצומת ניר עם - היכן ששוכנת תחנת הרכבת. מתחנת הרכבת הלכתי ל"מרכז העיר". לקח לי 5 דקות בדיוק (יש לי את זה מצולם בוידאו) להגיע לבתים הראשונים של שדרות ועוד 3 דקות הליכה כדי להגיע לפרץ סנטר שזה כבר מרכז העיר.

חזרתי למכללת ספיר לארוחת צהרים הפעם דרך החורשה שמובילה לכביש שעליו יושבת מכללת ספיר.
תודה רבה על התמונות
כיף לראות את התחנה פועלת. עושה חשק לביקור חוזר.

olli3

New member
מנהל
כשאתה מבקר, תבדוק מה מצב עמדות הרב קו.

תודה רבה על התמונות
כיף לראות את התחנה פועלת. עושה חשק לביקור חוזר.
כי לקחו לנו בבאר שבע את העמדה לשם ולא פרסמו את זה בשום מקום.

פעמיים הלכתי לעמדת הרב קו בבאר שבע. בפעם הראשונה הקופאית אמרה שהבחורה של הרב קו בחופש שבוע. שבוע לאחר מכן הקופאית אמרה שמה פתאום, העמדה עברה לשדרות לפני כחודש. ודווקא כשהייתי בשדרות, לא לקחתי איתי את הרב קו של הרכבת...

קיצור, א באמת תבקר ויש שם פחות עמדות, תגיד לי :)

amit1270

New member
יש לי הרגשה שאתה תגיע לשם לפניי

כי לקחו לנו בבאר שבע את העמדה לשם ולא פרסמו את זה בשום מקום.

פעמיים הלכתי לעמדת הרב קו בבאר שבע. בפעם הראשונה הקופאית אמרה שהבחורה של הרב קו בחופש שבוע. שבוע לאחר מכן הקופאית אמרה שמה פתאום, העמדה עברה לשדרות לפני כחודש. ודווקא כשהייתי בשדרות, לא לקחתי איתי את הרב קו של הרכבת...

קיצור, א באמת תבקר ויש שם פחות עמדות, תגיד לי :)
יש לי הרגשה שאתה תגיע לשם לפניי

davidfainshtein

Member
מנהל
תודה על התמונות

ביום שלישי נסעתי לפגישה במכללת ספיר + עבודה בצהרי אותו היום בשדרות. באמצע היה לי חלון של כמה שעות. ניצלתי את החלון להליכה ממכללת ספיר דרך צומת גבים (צומת שער הנגב) לצומת ניר עם - היכן ששוכנת תחנת הרכבת. מתחנת הרכבת הלכתי ל"מרכז העיר". לקח לי 5 דקות בדיוק (יש לי את זה מצולם בוידאו) להגיע לבתים הראשונים של שדרות ועוד 3 דקות הליכה כדי להגיע לפרץ סנטר שזה כבר מרכז העיר.

חזרתי למכללת ספיר לארוחת צהרים הפעם דרך החורשה שמובילה לכביש שעליו יושבת מכללת ספיר.
תודה על התמונות

alantan

New member
תודה רבה לך על התמונות ועל הדיווח

תודה רבה לך על התמונות ועל הדיווח
הבאת לנו נופך של התחנה שבשימוש שזה משלים בצורה מאוד נחמדה את דיווחי ההקמה של בועז.

בועז ל

New member
תודה רבה, מיכאל! קבל עדכונים נוספים משדרות.

* נציגי "נציבות שוויון זכויות לאנשים עם מוגבלות" במשרד המשפטים ביקרו בשבוע שעבר בתחנת שדרות. הנציגים הביעו את שביעות רצונם לאחר שבחנו את ענייני הנגישות בתחנה. בנוסף, הבטיחו נציגי הנציבות לפעול בנושא שנותר פתוח - קבלת הקלות לדרישותיו של פיקוד העורף ביחס לממ"ד התחנה.
* ר"י עומדת להתחיל בקרוב את העבודות על הרחבת חניון התחנה. ע"פ הצפי שנמסר לי, העבודות צפויות להתחיל בעוד כחודש - חודש וחצי.
* הכנתו של שביל הולכי הרגל ממכללת ספיר לתחנה תלויה באישורי המועצה האזורית. הצפי לתחילת העבודות - בעוד כחודשיים.
* קבל תמונה של התחנה באדיבות "אלבטרוס".

olli3

New member
מנהל
התמונה ממש מדהימה :)

* נציגי "נציבות שוויון זכויות לאנשים עם מוגבלות" במשרד המשפטים ביקרו בשבוע שעבר בתחנת שדרות. הנציגים הביעו את שביעות רצונם לאחר שבחנו את ענייני הנגישות בתחנה. בנוסף, הבטיחו נציגי הנציבות לפעול בנושא שנותר פתוח - קבלת הקלות לדרישותיו של פיקוד העורף ביחס לממ"ד התחנה.
* ר"י עומדת להתחיל בקרוב את העבודות על הרחבת חניון התחנה. ע"פ הצפי שנמסר לי, העבודות צפויות להתחיל בעוד כחודש - חודש וחצי.
* הכנתו של שביל הולכי הרגל ממכללת ספיר לתחנה תלויה באישורי המועצה האזורית. הצפי לתחילת העבודות - בעוד כחודשיים.
* קבל תמונה של התחנה באדיבות "אלבטרוס".
התמונה ממש מדהימה :)
אין פלא שהם הביעו את שביעות רצונם, הכל שם מוקפד מאד. כמו שאמרתי התרשמתי לטובה מהדקויות ששמו עליהן דגש.

ידוע כמה מקומות תכלול החניה המורחבת ביחד עם החניה הקיימת?

מצחיק אותי שמלא סטודנטים תמיד אומרים שמה פתאום שיסעו בקו 364 מבאר שבע לצומת גבים (ישיר) ומשם ילכו ברגל כי יש פחד מקאסמים, אבל שביל לרכבת כולם רוצים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה