טוב בגלל שיש ביקוש לססשי !! אני אוסיף עוד כמה !
ל לי Li New member 2/5/05 #245 המממ... בעיקרון לא מפריע לי ^^" כל עוד יש שם סאשי זה טוב ^^" אבל לא נועז מידי ^^"
ל לי Li New member 2/5/05 #246 כל מה שהוא צריך זה חזה ויש לו פה בול גוף של בת >_>; באמת, יש לו צורה של שעון חול במקום של משולש הפוך ^^" אבל זה עדיין חמוד *שומרת בכל זאת את התמונה על המחשב* ^______^
כל מה שהוא צריך זה חזה ויש לו פה בול גוף של בת >_>; באמת, יש לו צורה של שעון חול במקום של משולש הפוך ^^" אבל זה עדיין חמוד *שומרת בכל זאת את התמונה על המחשב* ^______^
ס סנוביש מיאוו New member 3/5/05 #250 חחחח באמת חסרים השדיים >< גאד, תסתכלו איזו טליה מושלמת יש לו! ואיך שהשיער מתנופף לו בהרמוניה כזאת. הוא סופר בישי !
חחחח באמת חסרים השדיים >< גאד, תסתכלו איזו טליה מושלמת יש לו! ואיך שהשיער מתנופף לו בהרמוניה כזאת. הוא סופר בישי !
L loligoth New member 3/5/05 #255 ../images/Emo54.gif הוא נראה תמים... אני לא אוהבת אותו כשהוא נראה ככה.
ס סנוביש מיאוו New member 3/5/05 #257 רבותי...מחר אני כל כך הולכת להציף בתמונות תתכוננו ^_^ פרשתי לישון, לילה טוב גדוש בחלומות נראקו
ו ווילו רוזנברג New member 3/5/05 #259 אם כבר קוגה, אז.. למישו יש תמונות של גינטה? ;__; נו, אחד מהשדים החמודים שהולכים איתו כל הזמן, לא זה שנראה כמו דג רוקיסט, השני.. שיש לו שני צבעים בשיער והוא שקסי חמוד! ;;
אם כבר קוגה, אז.. למישו יש תמונות של גינטה? ;__; נו, אחד מהשדים החמודים שהולכים איתו כל הזמן, לא זה שנראה כמו דג רוקיסט, השני.. שיש לו שני צבעים בשיער והוא שקסי חמוד! ;;
ו ווילו רוזנברג New member 3/5/05 #263 כן!~ השמאלי *__* אבל יש לי כבר את התמונה הזאת =[ *סוגדת לגינטה*
ו ווילו רוזנברג New member 3/5/05 #283 אז לאף אחד אין? ;; הו וול... *חוזרת לסרוק את הרשת במטרה למצוא כמה תמונות של גינטה*