שרשור תמונות ענק!!

Fay Wood

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

Fay Wood

New member
אוקי, זאת תמונת ../images/Emo58.gif ברמות!!!!

די קל לנחש מה קורה שם...
זה מה שקורה כשאתה קורא ספויילרים שאתה לא רוצה לקרוא....
הבנתם משו?
מסכנה שלי....

Fay Wood

New member
נגמרו התמונות של קאגורה (../images/Emo7.gif)

ואני צריכה דחוף תירוץ למה לא לבוא מחר לבצפר...
בעעע אזז קבלו את השומר מסך שלי!!!!!!!!
למה זה פאנארט למה?!?!?!?!?!?!?!?!

almogk4

New member
אני מתוסכל

היי אני חדש פה ומצאתי תמונה שאני רוצה שישלחו לי לפלאפון ואני מכניס את הקוד שניתן לי ב-SMS וזה כל הזמן אומר לי שהקוד שגוי ואני כבר לא יודע מה לעשות ואני יודע שאני כותב נכון את הקוד כל פעם מחדש זה אומר לי קוד שגוי למשהו זה קרה כבר? אה וגם אני לוחץ שישלחו לי את הקוד מחדש כדי לבדוק מה קורה אולי משום מה שינו לי את הקוד וזה לא שולח לי את הקוד מחדש כמה מספרים אמור להיות הקוד?

Naraku SeXy

New member
טוב ..התמונות היו ממש חמודות !

במיוחד של נאראקו ... אבל אני חושבת שהגיע הזמן לתמונות איכותיות יותר

Naraku SeXy

New member
טוב ..עוד אחת ..

בשביל האיזון הנפשי ... טוב, זאתי לא עולה, אז אחרת...

אזהרה- יאוי בין סאשומארו לאינויאשה.

נהה.. תזהירי. יש פה כאלה שלא רוצים לראות את זה. אישית, לי לא אכפת! *_*

Naraku SeXy

New member
(Bakura) אזהרה?! זה אמור לגרום...

לנחילים של פאנגירלס לנהור לשם כמו הדבורים של נאראקו לקוהאקו שבורח! ^______________^ ארג. את הורסת תא תוכניתי להרוס מוחות של ילדים קטנים ולגרים להם לאהוב יאוי. >_> קגומה שכמוך... והבעלים החוקים של השם הזה מוסר שלא הוא כתב את זה, אלא אני. רק שתדעו. ועוד תמונה. איך אפשר בלי?!

Naraku SeXy

New member
אה... אני מנסה להטריד מינית את...

זוהר...? 00; טוב, עם כל הבישים מסביב, מי צריך אותה? >_> *או, החטיפו לי מכה ;; * אנחנו באותה כיתה... (בינתיים-היקארי) ואת צריכה לראות! היא ציירה ציור מה זה מדהים של נאראקו-קוהאקו!!! ^^ (היקארי- או, לא היית צריכה... |מסמיק|) ... בתמורה, אני כותבת לה פיק נאראקו וקוהאקו ^^; יש לנו כבר... (כמה פיקים יש לנו? *שואלת את זוהר* מאתיים... 00 *זוהר עונה) טוב, די הרבה פיקים. שלא סיימנו. עכשיו אנחנו הולכות להתחיל חדש. מה היה קורה אם סאשי היה מגדל את אינויאשה. ממ... אינויאשה היה מקבל חוש טעם יותר טוב בבגדים והיה מתאפר. (...והיה הורג סנאים *מכה לזוהר*) ראינו את הסרט השלישי שוב... סאשי מה זה פוש ^^!
אה... רציתי להגיד משהו... על מה חשבתי?... אה, כן! תמונה!~!!!!!!!!1 *זוהר בוחרת אחת*

חחחח.. מצחיקות!~

אתן לומדות באותה הכיתה?.. כזה מגניב לכן *_* אני היחידה בכיתה שרואה אנימה.. ;; בושה לכיתה שלי. אני רוצה לראות את הציור!~ D: אני ציירתי גינטה *__* רק פנים, אבל עדיין!~ זה גינטההההה-קוןןןןןן!!!~ *___* נאראקו וקוהאקו?.. ממ.. מעניין XD פדופיליה O.O; חחח.. אני חושבת לכתוב פיק נאראקו\סאשומארו :] תהנו!~

Naraku SeXy

New member
... האמת, בהתחלה רק אני אהבתי.

וזוהר הייתה הראשונה שנדבקה. זה התחיל עם סאקורה, היא ראתה עם אחיה הקטן, ניר, ואהבה. ואז הצגתי את גראווי... ומשם... ואז עשיתי את זה לעוד כמה ילדות בכיתה שלי... דיסקי הגראווי שלי כבר שחוקים... ויש רשימת המתנה... ויש לנו גם בנים שאוהבים יאוי! ומציירים יאוי!!! ^_______^ *מחבקת את פאשה צ'אן* ... וסאשי עם כל אחד זה יחותר פדופיליה, הוא בן 700. ואינויאשה וקגומה לא פדופיליה? בן מאתיים ו15?... אבל הם פיכססססססססססססססס... ארג, לא חשוב. אני מציעה לך להתחיל לתלות תמונות בכיתה. לנו תלוי בססגוניות 43 סיבות לאהוב את נאראקו.

חחח.. מגניב!~

אבל סאשומארו\רין זה פריקי =[ קייה.. אינויאשה\קאגומה רולזזזזזזז!~ D: בוהאהאהאהא D:<

למעלה