טוב זה האחרון אין לי כח
ל לי Li New member 1/5/05 #90 *מתעלפת* (טוב, לא ../images/Emo3.gif) השני מימין זה בן? >_>; הוא נראה, ליצן 0.0 והשני משמאל זה נאראקו? =O
*מתעלפת* (טוב, לא ../images/Emo3.gif) השני מימין זה בן? >_>; הוא נראה, ליצן 0.0 והשני משמאל זה נאראקו? =O
ס סנוביש מיאוו New member 1/5/05 #40 אההההההה!!!! גאדדדדד מושלםםםםםםם זה יהיה מוגזם מצידי לשאול אם יש לך משהו כזה בסגנון אבל של נראקו? *מכניסה את הלשון בחזרה*
אההההההה!!!! גאדדדדד מושלםםםםםםם זה יהיה מוגזם מצידי לשאול אם יש לך משהו כזה בסגנון אבל של נראקו? *מכניסה את הלשון בחזרה*
ל לי Li New member 1/5/05 #44 זה יהיה מוגזם מצידי לבקש שתשימו כל תמונות בסגנון כזה שיש לכם? ^^" (של בנים, אני לא בקטע של בנות -.-")
זה יהיה מוגזם מצידי לבקש שתשימו כל תמונות בסגנון כזה שיש לכם? ^^" (של בנים, אני לא בקטע של בנות -.-")
ו ווילו רוזנברג New member 1/5/05 #47 חחח.. הלוואי והיה לי ^^;; אבל זאת שציירה את זה לא ציירה של נאראקו ;;
ל לי Li New member 1/5/05 #43 ../images/Emo99.gif אגב, הייתה תמונה של סאשי אינו ואבא שלהם בסגנון הזה, למישהו יש? ; ; צרפו בבקשה ^^"
../images/Emo99.gif אגב, הייתה תמונה של סאשי אינו ואבא שלהם בסגנון הזה, למישהו יש? ; ; צרפו בבקשה ^^"
L LoLiPoP 1 New member 1/5/05 #143 לי יש יש לי את התמונה שביקשת. אני חושבת שהתכוונת לזאתי.. היא מזה חמודה!!