תשע
F Fay Wood New member 2/5/05 #189 יאאאאא!!!!!! אני אוהבת אותךך!!!!!!! אריגטוווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!! רין וקאנה ווואי אני אוהבת אותך!!!!!!!! *לא לקחת את זה אישי חחחח סתם..... אבל טודעעעעעע!!!
יאאאאא!!!!!! אני אוהבת אותךך!!!!!!! אריגטוווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!! רין וקאנה ווואי אני אוהבת אותך!!!!!!!! *לא לקחת את זה אישי חחחח סתם..... אבל טודעעעעעע!!!
מ מלפפון ים 1 New member 2/5/05 #191 פשוט קפצתי על ההזדמנות להציף, במסווה של חביבות אני נהנת מזה ^________^
ל לבנדר_בראון New member 2/5/05 #232 זה דווקא לא פאנארט.../images/Emo3.gif../images/Emo19.gif זאת תמונה מפרק 154.
א אלונית 2006 New member 1/5/05 #77 הנה תמונה ששווה אלף מילים.... מהפרק עם "האל המרושע של האגם" אני אזכיר את הסצנה.... סאנגו מועלפת, ומירוקו רוצה להנשים אותה..... (זה לא היה ברור?) סאנגו מתעוררת בקטע הזה, ושומעים זבנג אדיר, ומירוקו בצד, עם סימון אדום של כאפה, אומר "כוונתי לא הובנה" (איזו כוונה בדיוק, הא?
הנה תמונה ששווה אלף מילים.... מהפרק עם "האל המרושע של האגם" אני אזכיר את הסצנה.... סאנגו מועלפת, ומירוקו רוצה להנשים אותה..... (זה לא היה ברור?) סאנגו מתעוררת בקטע הזה, ושומעים זבנג אדיר, ומירוקו בצד, עם סימון אדום של כאפה, אומר "כוונתי לא הובנה" (איזו כוונה בדיוק, הא?
F Fay Wood New member 1/5/05 #78 קגומה צ'אן! אני מניחה שזה ../images/Emo58.gif תמונה מדהימה מהסרט השני....