אני
H HoReSeT New member 20/8/03 #22 יפיופית!! חחח... איזה יפהההה ומאמיייי!!! תמשיכו לשרשררררררררררררררררררר
ב ברברונת New member 20/8/03 #42 ../images/Emo41.gif../images/Emo28.gif יפיופה כמו תמיד מי צילמה אותך?
S SCooBY Doo GIRL ²°°³ New member 20/8/03 #44 תודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יצאתי כמו מטומטמת אבל לא נורא ענבל צילמה אותי, זוכרת מי זאת
תודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יצאתי כמו מטומטמת אבל לא נורא ענבל צילמה אותי, זוכרת מי זאת
ב ברברונת New member 20/8/03 #47 ../images/Emo41.gif../images/Emo28.gif זוכרת זוכרת.. חחחח היא הייתה אצלך?
S SCooBY Doo GIRL ²°°³ New member 20/8/03 #46 תודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יצאתי כמו מטומטמת אבל לא נורא ענבל צילמה אותי, זוכרת מי זאת
תודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יצאתי כמו מטומטמת אבל לא נורא ענבל צילמה אותי, זוכרת מי זאת
¥ ¥ LitAloSh ¥ New member 20/8/03 #24 הנה אניייי!! ../images/Emo9.gif התמונה מלפני חודש בערך... בקלאב הוטל באילת!
H HoReSeT New member 20/8/03 #26 חחחח... מתוקה. אני ישים... אבל עוד שנייה... אני צריכה להצתלם... ואני ישלח
S SCooBY Doo GIRL ²°°³ New member 20/8/03 #29 את יפיופה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif את מהממת! אני חולה על ג'ינג'ים פשוט מהמם עם את לא אוהבת שאני אומרת ג'ינג'ים אני ממש מצטערת פשוט אני מכירה כאלה שלא אוהבים שקוראים להם ג'ינג'ים אז אני מבקשת סליחה את מדהימה...
את יפיופה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif את מהממת! אני חולה על ג'ינג'ים פשוט מהמם עם את לא אוהבת שאני אומרת ג'ינג'ים אני ממש מצטערת פשוט אני מכירה כאלה שלא אוהבים שקוראים להם ג'ינג'ים אז אני מבקשת סליחה את מדהימה...
ח חולה על בנחה ופלי New member 20/8/03 #30 מה אתצם אומרים על התמונה שלי../images/Emo35.gif היא מטיול ג'יפים בטיול השנתי לאילת
¥ ¥ LitAloSh ¥ New member 20/8/03 #33 את יאפפפפפפה!! איזה שווה מה נסעתם מהבצפר לאילת?!?! וואוו הלוואי עליי!
• •°•LolliPoP•°• New member 20/8/03 #49 ../images/Emo66.gif הקפצה .............................................................
S SCooBY Doo GIRL ²°°³ New member 20/8/03 #32 את יפה../images/Emo70.gif ואת מזכירה לי מישהי../images/Emo70.gif ואני לא יודעת מי
¥ ¥ LitAloSh ¥ New member 20/8/03 #31 חחחח אני בלונדינית בכלל! אני לא ג'ינג'ית אבל לודעת למה תמיד בתמונות זה יוצא ג'ינג'י... את לא הראשונה שחושבת שאני ג'ינג'ית חחח.... ותודה...! בת כמה את?
חחחח אני בלונדינית בכלל! אני לא ג'ינג'ית אבל לודעת למה תמיד בתמונות זה יוצא ג'ינג'י... את לא הראשונה שחושבת שאני ג'ינג'ית חחח.... ותודה...! בת כמה את?